40038
-
#34479 Az hogy ekrn.exe pl. nálam nem létezik, igaz ez 64bites:D Lehet hogy bekaptál valami vírusfélét :/ -
tompka #34478 Ha a system és az ekrn.exe együtt 100%-on járatja a procit, akkor mi a baj? -
#34477 UTP patch,de eddig mondom,hogy működött. -
Demeter #34476 Köszönöm! Amint tudom megnézem és nagyon remélem, hogy azt fogom látni, hogy már aktivált.. -
#34475 Két gép között nem a hagyományos kábel kell. -
#34474 Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy tegnap este újratettem a gépemen a rendszert.
Eredeti Vista Home Premium 32-bit, Toshiba A200 1S9 gépen, helyreállító lemezzel tettem újra a rendszert. A problémám a következő: ha bedugom a hálókábel úgy,hogy annak a vége egy másik géphez csatlakozik, akkor kékhalállal kifagy a gépem. Ugyanezzel a kábellal viszont routeren keresztül semmi probléma nincs, csatlakozik netre, nem fagy ki. Realtek RTL8101E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0) hálókártyáról volna szó. Telepíett programok között van az Eset Smart securiy, cFos Speed. Azért vagyok tanácstalan, mert újratelepítés előtt még működött hibátlanul. 54 gigányi adatot másoltam át a másik gépre, és most ezt szeretném vissza szedni.
Előre is köszi a helpet. -
#34473 Vezérlőpult/rendszernél az ablak aljánál írja, hogy aktiválva van e. -
Demeter #34472 Ok ezt vágom csak azt nem tudom, hogy ezt a verziót ami fenn van crackelni kell vagy sem?! Mert attól, hogy tört még nem biztos, hogy kell hozzá. De az is lehet, hogy igen. Szal már csak az a kérdés, hogy miképp tudom megnézni, hogy a 30 nap lejártával kell e majd crack vagy sem. Mert szeretnék ezzel "időben" tisztában lenni, és nem az utolsó (utáni) pillanatban szembesülni. Erre van vmi megoldás?? -
#34471 Crackelni utólag kell. Ha letelik a 30 nap akkor nem fog elindulni a Vista rendesen -
#34470 Tévedsz, kell egy update, vagy SP3. -
Demeter #34469 Srácok tudnátok abban segíteni, hogy mi történik akkor ha installnál kihagytam az aktiválási procedúrát? Elvileg a Vista "tört" szal nem kell(ene) hozzá aktiválás, de most vki beültette a bogarat a fülembe, hogy csak 30 napig fog működni és utána már csak korlátozottan. Van rá mód és lehetőség, hogy kiderítsem, hogy a jelenlegi felinstallált Ultimate kéri e majd a kódot vagy sem?
Tudnátok ebben segíteni??
Thx! -
#34468 Sikerült, még egy dolgot kell beállítani, ...Tulajdonságok, Biztonság, és ott még a Felhasználót hozzá kell adni... -
#34467 XP SP2, Vistán jelszó nélküli megosztás van, illetve minden felhasználó engedélyezve van -
#34466 XP legalább SP2-es? onnantól vannak benne a Vista biztonsági rendszerének az alapjai. (plusz Vistán meg kell nézni, hogy jelszó nélküli megosztás van-e) -
#34465 Lenne egy problémám:
1 PC + 1 Notebook
A PC-n Windows XP, a Notin Vista. Hálózati megosztás, Megosztottam a Vistán a D: meghajtómat, de az XP nem fér hozzá. Vista viszont látja az XP megosztását! Megoldás? -
#34464 Azaz:) -
nyolc #34463 asszem megis van nem az a "DeskScapes"?? -
nyolc #34462 fúú ha te nemtudod mi a neve akk énse naon fogom tudni xd most használok elősször vistát... azért köszi a linket megpróbálok utánna nézni:) -
#34461 A Stardocknak kell hozzá valamelyik progija de most nem tudom a nevét fejből. www.stardock.com-on nézz utána. -
nyolc #34460 Sziasztok pls help! ultimate-em van és dreamscene-ből hogykell berakni a *.dream kiterjesztéső dreamsceneeket? mert amik wmv-be vannak azokat betudok tenni jól de ezt nemtudom...vki segítsen előre thx:) -
#34459 omg -
#34458 De tedd azért hozzá, hogy ez a gyorsulás a vonal alatti konfigurációval értendő.
Akinek szerényebb vasa van, nem biztos hogy ennyire el lesz ragadtatva. -
#34457 Kismilliószor jobb a Vista az Xp-nél. Ha bárki gondolkozik a váltáson, hát tegye meg.
Ha van egy fölös pendrive-od(ha nem veszel egyet egy ezresért), akkor hihetetlen gyorsaságokat érhet el a vistád. Egy példa: Xp-n a torrentkliensem, az azureus, olyan 10-15 sec. alatt állt fel. Ez vistán ReadyBoost-tal(ez a technológia neve) 3(!) sec. Remélem érzitek a különbséget. :D
Semmi pénzért nem cserélném vissza. Az meg már csak ráadás, h gyönyörű a kezelőfelülete + ha Ultimate verziód van, akkor a Dreamscene, vagyis a mozgó háttérkép is elérhető, ami ugyancsak szép. -
#34456 Nincs mit. -
#34455 köszke -
#34454 Hát én ezt ajánlanám. -
#34453 Halika
Milyen kodeket keressek a vista médiára? -
#34452 az is jó ha media centert lehet futtatni ott kis ablakba, de ugy, hogy közbe fut nagyba is -
#34451 CCleaner -
karajjj #34450 :AS_D:SAFsa engedélyezni kell a kékhalált neki XD -
#34449 Hello!
Milyen rendszerkarbantartó programot tudnátok ajánlani? -
#34448 nincs valami olyAN WIDGET OLDALSÁVBA, ami ugyanazt az "animációt" vagy képet mutatja mint amikor a tálcán ráviszem egy alkalmazásra az egeret, és egy kis ablakba mutatja hogy épp mi megy rajta?:) -
#34447 :D:D:D:D -
#34446 ez alapján működhet két oprendszer azonos partícióról... -
adsa #34445 ablakot* -
adsa #34444 ilyen balakot még sose láttam:) ha allowra mész előjön a kékhalál?:) -
#34443 Nem lehet azonos partíción két különböző windows.
De upgrade-elhetsz, akkor a beállításaid, telepített programjaid jó esetben megmaradnak, és ugyanúgy használhatod tovább a gépet, csak már Vistával (én speciel nem ajánlom, egészségesebb egy új rendszert telepíteni)
-
Madmano #34442 Még valami:fent van a gépen az XP SP3.Egy partíció van a vinyón.(Ezen van az XP)Fel tudom valahogy rakni a Vistát ez mellé? -
Madmano #34441 Köszi szépen. -
#34440 Home Premium vagy Business (ha webfejlesztéssel/ilyesmikkel is foglalkozol)