Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali nem tugya valaki hogy ilyenkor telepiti ezt a progit vagy ilyenkor mit csinál?biztos rutinosabb játékosok azok tudni fogját elõre is köszi a választ

Toyo
Samsung 2243SW

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Milyen monitorod van?

Toyo
Közben már sikerült megoldani, vhogy a tálca alá került a daemon tools-os keresõ csík és az zavart be neki..

Toyo
Hi, délelõtt csinált egy olyat a rendszer, (eddig sosem volt ilyen) hogy nem tudok teljes ablakban megnyitni mappát, se explorer-t.. (játék, film megy teljes képernyõn). Van erre vmi megoldás? Így néz ki --> hiba
Mintha annál a sávnál le lenne zárva, asztali ikont sem tudok oda le húzni, ill. jobb egér klikkre se reagál azon a területen. Nagyon zavaró, kösz ha tud vki vmit 😊

[HUN]FaTaL
Mentsél de gyorsan.

http://goo.gl/gd6Zi5

neevous
Köszi a segítséget!

bon
Winyó kuka és lehet vásárolni újat, de sürgõsen!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Dzsini
hopp, lassú voltam. akkor viszont sürgõsen mentsd le a fontos adataidat, a Sentinel nem viccel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
ezt akkor dobja, mikor SMART hibát jelez a vinyó - ami hardverproblémát jelent, esélyes, hogy haldoklik vagy sérült.

HDSentinelt rakd fel, az megmondja pontosabban, hogy mitõl van baja, és hogy kb. hány napig bírja még.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

neevous
Közben a HD Sentinel is...

bon
Érdemes komolyan venni, XP nem figyeli ennyire a rendsze állapotát, A Vista igen. Érdemes felrakni egy HDsentinel progit és megnézi mit ír ki.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

neevous
Sziasztok!
Ezt mennyire érdemes komolyan venni? Napok óta tökéletesen mûködik a vista és az xp is tökéletesen mûködött ezzel a vinyóval, de amióta vista van fent, folyamatosan ezt dobálja.

cserre
Szasztok!

Azt szeretném megkérdezni, azt hol lehet beállítani az üdvözlõ képernyõn a felhasználók sorrendjének mutatását?
Tehát nálam újratelepítés után a sima felhasználó van elõl, nem pedig a rendszergazdai fiók. Meg lehet cserélni valahogy?

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Hello
Miért szürke (tehát nem tudom kipipálni) egy parancsikonnál a Tulajdonságok-->Kompatibilitás fül alatt a Futtatás rendszergazdaként opció?

Positive Mental Attitude

bon
Rossz driver, nem kopmptibilis program, rossz hardver, bármi lehet.

Tegyél fel Win7-et.
Hello

Ma tettem fel a gépre vista-t elsõre és ha nme csökentett modban indítom akkor kék halél vagy mi és ezt írja ki: Dumping physical memory. Vgy valami ilyesmit, és egy számláló felmegy 0-100-ig és leáll. Próbáltam úgy is hogy kikapcsoltam az automatikus újra indítást és akkor iis ezt csinálja csak amikor végez nem indul újra. PLS! Valaki írjon ha tud megldást! THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igen kivették sajnos, így mindig mikor system install van alig tom eltüntetni :S
Dzsini
semmi gond, pár hetente valakinek sikerül a kukán a delete-re nyomni az empty helyett (ha visszaolvasol rengeteg ilyet találsz) 😊 tényleg, a 7-ben már kivették a közvetlen leszedést?

[HUN]FaTaL
Jobb klikk az asztalon->Personalize->Bal oldalt show desktop icons és lomtár elé pipa

sziasztok! elég hülye kérdésem van, de letöröltem az asztalról a lomtár ikonját. Hogy tudom visszatenni oda?
LeventeV
ok. kosz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Csak akkor érdemes ha 4 gb vagy több ramod van. Amúgy ugyanolyan a sebessége mint a 32 bitesnek. De inkább Win7-et rakj már.
LeventeV
erdemes 64bites vistat rakni? mennyivel lesz gyorsabb? programok gyorsabban mennek majd? jatekokba segit?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

bon
Adat mentés nem árt.

Nem rontja el a többi partíciót?

bon
Paragon Particion Manager programmal növelném meg a C:-t 40gb-ra.

ÉS hogy megnövelném a partciót? A Tempet kiürítettem.

Dzsini
viszont lehet, hogy "csak" elektronikai gond van, akkor egyszerûbb a dolga az adatmentõnek, egy másik vinyóról átteszi az áramkört (itt fontos, hogy ugyanolyan sorozatszám legyen - én a fél országot átkutattam egyszer egy IBM notebook vinyó elektronikáért), és onnantól nincs gond.

Toyo
Jólvan, oké már sikerült.. a lemezrõl kellett bebootolni és úgy ajánlotta fel a törlést, formázást. Köszi!

Okés, ezt közben meg is válaszoltad, egyszerre írtunk, köszi 😞

Nem akarom szétoffolni a topikot, de milyen lehet a sérülés, ha nem hangos, nem melegszik, szépen pörög, csak épp nem érhetõk el az adatok? <#rinya> Vagy ez nem számít, ha rossz, rossz? 😞

Dzsini
azért lehet fontos, hogy profi nyúljon hozzá, mert ha esetleg a fej sérült - és valahol hozzáér a korongokhoz, akkor ahogy járatod (próbálsz adatot menteni) szétkaristolja a felületet, és akkor már a kürték is nehezen hozzák vissza az adatot (õk azért igen, szilánkosra tört és égett korongról is). egy adatmentõ meg kiveszi a korongokat, átrakja egy megfelelõ másik vinyóba, és azzal hozzáfér a még megmaradt adatokhoz.

szóval ha létfontosságú az adat, akkor irány valamelyik adatmentõ, ha annyira nem (bármi, amit újra be tudsz szerezni), akkor próbálkozz nyugodtan 😊

Dzsini
õk olcsóbbak (bár nem túl olcsók), és ha nem túl súlyos a sérülés, akkor elég jó aránnyal mentenek õk is adatot.

az adatmentõ progikkal ott lehet a baj, hogy ha azzal megturkálod a vinyót, akkor utána a profik se biztos, hogy tudnak vele mit kezdeni - ha esetleg neked nem sikerül.

Másik üres vinyó akad. Az általad említett adatmentõ progik képesek lennének bármi eredményt elérni? Egyáltalán van olyan, ami akkor is képes eredményt elérni, ha a windows nem látja a vinyón lévõ adatokat (legalább felismeri)? Mérte minden látszik, csak az adat nem.
A céget hivatalból ismerem, ez fel sem merülhet jelenleg sajna, iszonyat áraik vannak.

bon
A telepítést boot-olva indítod? Egyébként XP-vel is lehet töröltetni a particót, boot-olva inídtod és törölteted a megfelelõ gomb megnyomásával.

Toyo
Oké, köszi. De nekem sajna azt az opciót nem hozza fel.. win

bon
Itt van a törlési lehetõség: link a Drive Option-nál. Ja és én csinálnék több particiót a winyón, rendszer 40gb, a többit meg tetszés szerint darabolni.

Toyo
Egy particióm van és nem láttam olyan lehetõséget sem, hogy törölni lehetett volna. Vagy hol lehet ezt megtenni pontosan?

bon
Mert nincs formázás, törölni kell a particiót, majd újat létrehozni.

bon
1 napos korában is megpusztulhat a winyó, adat mentéssel meg itt foglalkoznak: link Esetleg rakj felegy HD sentinel progit, de kétlem,hogy valamit is tudna mondani a winyóról, ha még a rendszer se látja. Adat mentõ progiknak meg szintén nem látnám értelmét, na meg kell egy másik üres winyó is amire lehet átmenteni a cuccokat.

Toyo
Hali, Vista 64-bit van fent jelenleg, párszor újratettem már, de nekem sosem ajánlja fel a formázás lehetõségét, így már 3 windows old mappám is van, helyem meg már alig.. van egy xp-m 32-bites, hátha ennél letolná az egész vinyóm, de ezt írja ki..xp , nem lehet ezt vhogy megkerülni? Vagy valahogy leformázni.. nem enged ez a búza program semmit! Köszi.

Megyek késõbb dolgozni, ezt még kipróbálom. Hogy halhat meg a vinyó, ha még csak egy éves? Felpörög rendesen, szemre semmi baja.. csak épp az adatokat nem érem el. Hozzá lehet valahogy férni az adatokhoz egyéb úton? 600 giga adatról van szó.. Minden megoldás érdekelne..

bon
Én a winyó halálra tippelnék. Próbáld ki másik gépben is, ha ott se jó akkor a winyó meghalt. De mivel már külsõ USB házban se ment szerintem másik gépben se lesz jó

Tegnap bekapcsoláskor a rendszer feltûnõen sok ideig nem állt fel. Sokat szüttyögött a Vista induláskor, de aztán minden rendben lévõnek tûnt, szemre. Az egyik vinyómon lévõ adatokat viszont nem tudja elérni, ott van valami gond. Eltûnt a meghajtó betûjele is.
BIOS-ban újraindításkor kiabált a gép, hogy SMART hiba vagy mi <#wow2>, de a lemezt látja. A Windows már nem, illetve a Felügyeleti eszközökben a Lemezlezelés fülnék ott szerepel a vinyó (tulajdonságoknál persze 'Az eszköz megfelelõen mûködik), csak épp azt írja, hogy a lemez nincs inicializálva. Amikor rányomok, hogy akkor csinálja, meg, akkor IO hiba <#csodalk>. Kivettem a gpbõl, rádugtam külsõ meghajtóházba is usb-n keresztül, hátha a kábel rossz vagy nem tudom, de itt meg azt írja, amikor indítanám az Inicializálást, hogy "Az eszköz nem áll készen".
Ugye nem halt meg a lemez? Csurig van adattal, és nagyon kéne. Egy éves, tárolásra vettem, Samsung SATA II-es vinyó. Több ötletem ninc, miért nemm látom a rajta lévõ adatokat. A lemeznek semmi szokatlan hangja nincs, nem melegszik a szokásosnál jobban, nem értem, mitõl romlott el egyik napról a másikra 😞

bon
Én megnövelném a partciót, meg a felhasználó Temp könyvtárját is kiüríteném.

Nem arról van szó hogy a C-re telepíteném, szinte alig van már rajta valami a windowson kívül. Amint a dvd autorunban benyomom az installt egybõl lezúzza a helyet a c-rõl és kiírja hogy nincs elég hely...

[HUN]FaTaL
Miért nem telepíted a játékokat másik partícióra?

bon
Min 15gb de 40gb se árt, pláne ha mindent oda telepítesz.