40038
-
MAN 19 422 4X4 #39558 értem és köszi -
#39557 ez így igaz, kicsit összevontam a válaszmondatomat. -
#39556 De a viselkedése nem állítható vezérlő pultról, csak Windows 7-nél. -
#39555 Group policyban lehet állítani hogy ne visítson, de tiltson. -
#39554 ki-be kapcsolható, meg valami policy editorban (ez lehet, hogy csak Business szinttől van) lehet állítani, hogy bekapcsolva miért visítson. -
#39553 Vista-nál szerintem nem, max kikapcsolható. -
#39552 Ha jól tudom Home Premium-ban csak így lehet kikapcsolni. -
#39551 ennél azért egyszerűbb is van :) UAC-nek hívják, és a vezérlőpultról is kikapcsolható, meg állítható a viselkedése is. -
#39550 megtaláltam!
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Policies\System]
ConsentPromptBehaviorAdmin értékét 0-ra és kész. -
#39549 hy! hogy lehet kikapcsolni hogy ne kérdezzen rá minden program telepítésénél/indításánál hogy engedélyezem-e stb.. Mert egy nagyobb telepítőnél van hogy perceket kell várni mire bejön ez az ablak és addig semmit sem enged csinálni! THX! -
#39548 Virtuális gép nem jöhet szóba? Utólag telepíteni XP-t Vista mellé már elég problémás, fordított sorrendben először xp majd Vista a jobb megoldás. -
MAN 19 422 4X4 #39547 csá lenne egy jó kérdésem a gépemen most vista ultimate 64 bit sp2 van a C meghajtón (80.GB)D(390 GB) és hogy csináljam hogy ha ugy szeretném hogy inditáskor megkérdezze hogy melyik op rendszert akarom inditani mert tesom vizsgázik b kat ból és az a progi csak xp-n megy.köszi előre is.
amugy imádom a vistát én is fan vagyok!!!! -
#39546 Tudtok a Sidebar-ra hőmérsékleteket kijelző minialkalmazást? -
#39545 hát, most már inkább Windows 7-est "vegyél", jobban jársz vele... (a toolkittel kapcsolatban passzolok, nekem legális van) -
#39544 Üdv!
Kéne egy kis segítség.nemrég felraktam a Windows Vista-t de nem tudom aktiválni.Hogy kell használni ezt a Windows Vista Activation Tool Kit 2.1-et? -
#39543 ajánlom inkább a Programot keresek topicot, ez itt konkrétan a rendszer működésével foglalkozik. -
#39542 Hát mert ahhoz kéne.. -
#39541 És mi köze ennek a Vistához ? :))) -
#39540 Sziasztok, olyan programot keresek, amelybe be lehet tenni webkamera képét, és többet is kezel, és kattintással lehet lépkedni közöttük..volt ilyenem, de nem tudom a nevét...mi lehet ez? -
#39539 Ilyet még nem láttam, pedig megfordult már jó néhány a kezemben, pl, mai is egy Asus gyártmány. Kérlek részletezd ezt a le van védeve részt. -
tyukol #39538 Üdv mindenkinek!
Szeretném újra rakni a windowst laptopon de a gyártó által le van védve.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
#39537 Nem értem mi a gond, újraindítod a gépet és frissül. -
#39536 hali van egy kis gondom a windows update-ben nem lehet frissíteni csak ha ujraindítom a gépet, a legujab update van fent és azota csinálja ezt -
#39535 Mert az online aktiválások száma korlátozott. -
Rayne89 #39534 Sziasztok.
Ma reggel felhívtam a számot, felvette egy csaj elöször azt hittem hogy robot vagy nem tudom de néztem rendesen hogy hogy beszél (tuti nem magyar volt) aztán kérte a vonalkódomat megadtam aztán leelenörizte megkérdezte hogy hány gépen van telepítve, aztán továbbküldött egy robotnak aki megadta a számokat és aktíválta a Vistát.
Csak azt nem értem hogy miért van ez hogy nem aktíválja néha nálam 2 év alatt most fordult elő elöször. -
#39533 Akkor a munkatárshoz kell fordulni és elmondod a gondod, feltételezem majd igazolnod kell a kódod hivatalos eredetét. egyébként nekem már, többszőr sikerült rossz helyre navigálnom a menürendszerben és ott valóban nem ad válasz kódot. -
Rayne89 #39532 De nekem nem diktál le mert azt mondja hogy nem jó és ennyi kapcsol egy munkatárshoz :S -
#39531 Ingyenes számot felhívva, a menürendszerbe navigálva egy automatához kell kilyukadni aki kérni fogja a kódod , és ő válasz képen lediktál egy másikat. -
Rayne89 #39530 Értem, felhívtam az ingyenes számot de engem csak kapcsolni tudnak egy ügyfélhez, mit mondjak neki nem fogadja el a kódot? sms-ben mit kell írnom? -
#39529 Ez természetes, telefonon keresztül, vagy sms-ben gond nélkül lehet aktiválni. Internetes aktiválások száma limitált. -
Rayne89 #39528 Sziasztok!
Van egy kis gond a Vistámmal eredeti dvd-m van a géphez kaptam, és ma újból telepítettem a rendszert én amikor aktíválni akarom akkor nem fogadja el a kódot és azt írja ki hogy a megadott termék kulcs már használatban van. Hogy lehetséges ez mikor eredeti? És hogy tudom aktíválni vagy ilyenkor mit kell tenni?
Előre is köszi a választ. -
MAN 19 422 4X4 #39527 értem köszi -
#39526 Mi a fenének csinálnák ha haszontalan lenne, tele van javítással. Minden SP-ot érdemes feltenni. -
#39525 Technet, MSND, MSDNAA előfizetéssel lelehet tölteni. Amúgy ha van legális kódod, akkor neten fellelhető telepítővel is használhatod. Új legális telepítő készlet ügyében meg érdeklődjél az ügyfélszolgálaton, hátha van rá mód, hogy kap új lemezt. -
MAN 19 422 4X4 #39524 üdv lenne egy kérdésem lehet letölteni a vistához sp2 frisitést mi a véleményetek róla felesleges vagy hasznos?köszi -
#39523 Sziasztok. Win Vistát használok és a kicsi (1,5 éves) hazavágta a cd-t. Most szeretném telepíteni ismét a Vistát. De nem jó a cd. Honnan tudnék beszerezni egyet? jogtisztát. Nem lehet valahonnan letölteni? -
Coronita21 #39522 Startmenü->Számitógép->Rednszer Tulajndonságai->Rendszervédelem
ha kivan pipálva a c meghajtó akkor bevan kapcsolva, nincs pipa akkor nincs bekapcsolva:) nem muszáj kikapcsolni a helyhiány végett, lemezkarbantartó az utolsó bejegyzés kivételével mindet törli, ezt a lemezkarbantartó->Egyéb beállitások->Rendszer-visszaállitás és árnyékmásolatok->Karbantartás menürész alatt találod. -
#39521 Azt hol tudom megnézni, hogy csinál e biztonsági mentéseket meg egyéb helyfoglaló szarságokat a Vista?
Úgy látszik kevés az 50 giga hely ( van 1,4 giga hely) jó mondjuk 10 giga a Dirt :) -
aley #39520 rendben köszi. -
#39519 vagy: számítógép - jobbgomb - tulajdonságok