Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
= WDM_R198 vagy VISTA_R198...teljesen mindegy...
Lehet, hogy valakinek ismerõs...
Lényeg: Nem tudom feltelepíteni a hangdriveremet... Ha eszközkezelõbõl lövöm ki az alapot ( ami egy high definition audio codec ) akkor újraindításnál visszapakolja teljesen magától, pedig senki sem kérte rá :/... Ha pedig felteszem a drivert ( mert már olyan is volt, hogy sikerült ) LOL . Akkor nem ismeri fel, és használja a régit... Programok között fel van telepítve a realtek driver, de mégis az alapot használja a vista, és hang egy deka sincs... semmit nem tudok vele csinálni...próbáltam mindent...és nem ismeri fel, nem rakja fel, visszarakja a régit, ha frissíteni akarom a drivert a VISTA AZ KEMÉNY ÉS MEGMONDJA NEKEM A FRANKÓT, HOGY AZ NEKEM JÓ ÉS MÁR FELTELEPÍTETTE A LEHETÕ LEGJOBB CUCCOT ( AMI VALÓSZÍNÜLEG EGY FRISSÍTÉS LEHET... ) Huh de káromkodnék...AZTAQRWA
VALAKI ÜBER GYORSAN SEGÍTSEN PLEASE+!!!!+"!RTJEWADLM_Feozaflgjékdsl5uõ
EP35-DS3; Corsair VX450; E5200; HD4670; 2gb Corsair Dominator; 250 Gb HDD; Logtech G5
Felraknák a vista oem verzioját de sztem már tulléptem a korlátot hogy interneten valo aktiválást de telefonon nmtom hogy kell google-ban nmtaláltam pleae help hogy és miként tok aktiválni telefonon oem vistat?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Most meg jó - nem lassít be semmit meg nem is lassú a folyamat.
valószínûleg tegnap este az automata töredezettségmentesítés ment a háttérben és azért lassult be a rendszer (legalábbis remélem)
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Szerintem próbáld meg az új 9-es Adobe-ot.
Adobe Acrobat 8 Pro-nál az mitõl lehet, hogy nem tudok vele world dokumentumokat szerkeszteni, mert mindig az az üzenetet írja ki, hogy "Adobe PDF Maker Missing Files"? Már többször telepítettem újra, de mindig ez a gond.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angol release, benne ami látszik, plusz egyéb extrák, khm, aktiválásmentes, ilyenek.
Ha windows vista home premiun 32bit(x86) ilyen vistát telepítek,
de a gépem amd athlon64 x2 dual core (64 az a bit elvileg).
akkor az úgy jó vagy a vistának is 64-esnak kell lenie?
Sziasztok valakinek volt már ojan hogy nem nyul a géphez 1-2 orráig és ha rákattint utána valamire a gép csak gondolkodik és nem csinál semmit<#fejvakaras>#fejvakaras> nekem rendszeresen ez van ha bekapcsolom gépet és utána nem foglalkozom velle csak 1-2 orra mulva ugy csainál mintha lefagyott volna <#conf>#conf>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Na, nem csak a tálcán, hanem már az asztalon lévõ ikonok sem reagáljak jobb klikkre, csak az elõbb leírtak szerint.
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
ez lenne a fetch vagy mi? (amúgy kikapcsoltam - hátha)
meg a lassú kicsomagolás is gáz - nincs vmi tipp rá?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Windows Vista Ultimate SP1-es van a gépemen.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hogy ha pl. kicsomagolok egy filmet (ami az SP1 ellenére is iszonyat lassú...), akkor a kicsomagolás után a memória (1 gb) kb. 90-95%-a továbbra is le van foglalva még akkor is, amikor már nincs megnyitva semmilyen program?
thx
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tudom, másnak jelentkezett e ez a probléma, hát leírom ide.
Tegnap nem volt még semmi gond a vistámmal. Ma frissítettem az avast vírusírtómat, ez után jelentkezett a problémám.
A tálcán lévõ futtatott progikra ha jobb klikket nyomok, akkor nem ad be semmilyen ablakot, csak a jobb alsó sarkát látom. De ha feltolom a kurzort az ablakra, akkor folyamatosan jelennek meg a betûk benne. Ez mitõl lehet? Tudtok rá valamit, mert már nagyon zavaró.
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Diskeeper 2008 - nekem érezhetõen gyorsult tõle a rendszer egy idõ után.
feltelepítettem egy progit (hyperlobby), és a következõ hibaüzenetet kaptam:
runtime error 339
mswinsck.ocx nincs regisztrálva vagy vmi ilyesmi
mit lehet csinálni ezzel? (újraraktam a vistát, azóta nem megy)
sürgõs lenne
köszi
GOOBY, pls