40038
-
The Best #34839 Sziasztok milyen védelmi programokat ajánlotok vista alá Nod32 van fent kell e még valami spy meg hasonlo program. elöre is köszi -
strebacom #34838 Köszi a segitséget müxik.... -
#34837 Futtasd Rendszergazdaként. Jobb egérgomb a progi exe-jén és futtatás rendszergazdaként menüpont. De a jobb egérgomb tulajdonságok kompatibilitás fülön adhatsz Rendszergazda jogot is az exe-nek és későbbiekben nem fog problémázni. -
strebacom #34836 Segitsetek már légyszi, mert nem értem miért ir hibárt a rivatuner, vagyis mit jelent:
IME!!!!
Nagyon köszönöm..... -
#34835 Csak 4gb ramnál van értelme a 64bitnek (vagy felette). -
The Best #34834 köszi -
#34833 32 -
The Best #34832 Sziasztok szerintetek a 64 vista vagy a 32 vista a jobb? a konfigom alul van. elöre is köszi
-
#34831 Nem szól hangfal se, már ara gondoltam, hogy a csatlakozó rossz. Az nem lehet? -
#34830 Hangfalad van hozzá? Abból szól a hang, ha hozzákötöd? Mert ha ugyanezt csináltad, akkor szólnia kéne. Analógra van állítva. Esetleg még azt próbáld meg, hogy azokat a cuccokat állítgatod a jobb-felső sarokban elhelyezett "device advanced settings" mögött elhelyezett opciókban! -
#34829 Ugyanezt csináltam és mégse hallok semmit a fejhalgatóból, viszont a fejhallgató mikrofonja tökéletesen működik. Kipróbáltam másik 2 fejhallgatóval, azok se szólnak. -
#34828 Megnyitod a Realtek High Definiton Audio driver felületét, és két füle van. Hangszórók és digitális kimenet. A Hangszórok fülön megnyomod az alapértelmezett eszköz beállítása gombot.
Egyébként ha a megfelelő dugaszba dugom a cuccot, akkor magától is megy minden. -
#34827 Már néztem, nem lehet. Sound Managerben oldalt van két pötty Analóg felirattal. Amikor bedugom a fejhallgatót és a mikrofont akkor feketére váltanak. Nincs némítva semmi, mégse szól. Azt mondták analógra kell állítani. -
tompka #34826 Aszem a bios-ban kell AC97-re állítani a hangkártyát -
#34825 Realtek High Definiton Audio driver legfrissebb változata van fent Vistan. Mégse tudom, hogy hol kell analógra állítani a hangot. Ötlet? XP-n semmi ilyennel nem kellett tökölni. -
#34824 1 Netes gondom nekem is volt. Az érdekes az volt, hogy a futó kapcsolatok maradtak, ill mentek tovább, de új kapcsolatot nem tudtam kezdeményezni. Ezt az SP1 orvosolta.
2 Használj bittorrentet. Azzal semmi gond.
R3TR0!
Igen... -
#34823 Használ valaki Daemon tools pro kiadást? -
#34822 Sziasztok!
Most kezdtem el használni a Vista-t és máris belefutottam egy érdekes dologba, ill. mindjart kettőbe, de e kettő összefügg.
1, Amikor netezek minden előjel nélkül egyszer csak nem tudok tovább netezni. Olyan mintha valami protokol felmondaná a szolgálatot, nem megy tovább a web, de ping, ill. DNS van az oldalakra. IP-vel sem megy... Csak a restart szokott segíteni. Tud erre valaki valami okosat?
2, az uTorrent nevű progi valahogy nem jó vistán. a, nem lehet kikapcsolni, mert processként megmarad, valamint egy idő után teljesen lefagy és a net is elmegy tőle. Erre van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi! -
#34821 Semmivel se másabb mint egy hagyományos gép esetén. Elindítod a programot, létrehozod a vírtuális gépet, beállítod a memeóriát és a virutális winyó méretét helyét (Virtual PC esetén), majd indítod és a megjelenő ablakban a CD menüpontnál kiválasztod azt a fizikai optikai meghajtót amiben a telepítő lemez megtalálható, vagy a telepítő lemez image-t választod ki. -
tompka #34820 Tudom, mivel a virtuálon kívül fut egy "igazi" is ami ugye plusz erőforrás
Amúgy hogyan kell feltelepíteni virtuálisan a windowst? Vagy ez hogyan zajlik? -
#34819 A kérdésre visszatérve. Látványosabb az új videokártya lenne. Csak éppen semmi értelme, ha nem játszol izom játékokat, vagy nem használsz üzemszerűen renderelő progit. A memória sokkal hasznosabb lenne. szerintem... -
#34818 Új gép vásárlása. Core2 procival és 4gb ram-al. -
QPR #34817 ugy gondolod dual core-ra?
-
#34816 CPU csere pentiumra, szerintem. -
QPR #34815 Üdv,
Intel Celeron 2,4GHz-es procim mellett van 1 GB RAM és egy ATI Radeon 9550 (128MB) videókártya. Melyik lenne látványosabb beruházás a Vistámhoz:
+ 1 GB ram vagy 256 MB-os videókártya
Monitorom 22" Samsung LCD és 1600x1050-es a képernyőfelbontásom.
Köszi előre is a segítséget... -
#34814 pl: Microsoft VirtualPC -
#34813 De ne számíts 3D támogatásra és ugyan arra a teljesítményre mint egy normál rendszernél. -
#34812 Létezik, VMware, VirtualBox, stb...
Ezekkel virtuális gépet tudsz futtatni, amikre egy telepítőlemez segítségével virtuálisan felpakolod azt az oprendszert, amit felraknál egy csutka üres gépre. -
tompka #34811 Létezik olyan ingyenes program, amivel virtuálisan futtathatok egy xp-t vagy vistát? Vagy ez hogyan működik? -
Master Rick #34810 -
#34809 Start --> Számítógép --> C: --(jobb-klikk)--> Tulajdonságok --> Eszközök --> Ellenőrzés -
#34808 Ebben az esetben szinte teljesen mindegy, hogy melyikre állítod. Akkor állítsd át magán jellegűre, ha valami nem működik megfelelően! -
Master Rick #34807 Ezt a hibaellenőrzést hol kell lefuttatni? Mert nem találom... Vagy milyen progit ajánlasz erre? -
#34806 Megy a cod4 neten, megy a torrent, megy a file küldés msn-en. Ez az egy gép van simán a neten, ezen nincs nyomtató, főként játékgépként üzemel. Nem értem hogy miért kellene átraki otthonira, hogy miért jó ha felderíthető a gép, stb. -
#34805 Van, ha elolvasod mit ír akkor te is érteni fogod a különbséget. -
#34804 Helló!
Befolyásol az valamit, hogy nálam alapbol a hálózati helyeknél a nyilvános hálózat az aktív? Van értelme otthonira átrakni? -
#34803 JA, ez kicsit más, mint amit én értettem. Azt hittem 60mp lag-je van a kapcsolatnak. :) "Duplex" esetben nem néztem, hogy mit csinál. -
#34802 én sok multis gammel játszok és a perncenkénti 999es ping nem jó dolog ám ^^
külföldi fórumokon találtam azt h a vista 60sec-enként keres uj wifi kapcsolatot és ezért laggol be nagyon(legalábbis egy éve még ez volt a tényállás)...még várok vele kicsit, aztán felrakom kövhéten -
#34801 Én ilyenről nem tudok, de Vistám van és használtam már Wifivel. Nekem spec ilyen IP-ütközési bug dolog van, ami feltűnt eddig. Legalábbis gyanítom, hogy van valami ilyesmi. -
#34800 gyors kérdés, wifi routereseknél van még ez a 60sec lag dolog?? mert ha már fixálták akkor felraknám a vistát újra...
előre is thx