40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Dave0092
    valaki mutasson képet, ez vistn belűl hol találom, mert én nem találom
  • Morphin
    nemis 5.1-es...
  • [HUN]FaTaL
    sblivehoz csak az updaten van driver, 5.1 nem lesz mert a creative nem támogatja a régi kártyáihoz a vistat. Tedd fel a progit nyugodtan, megszűnteti a lagot.
  • Morphin
    ilyen progit nem használok...régen usb-s stick wifim(US Robotics) volt. most bennt vagyok egy multis game-ben és úgy tünik nincs már ez a lagg dolog. most egy PCI-os edimax külső nagy antennás wifikártyám van.
    megyeget minden eddig,de a hang még nemjó...régi creative sound blaster live-om van.
  • Dave0092
    lécci segitsetk...
  • [HUN]FaTaL
    Wifi lag az wifi kártya/stick függő, a régi BELKIN adapteremmel csinálta, az új SMCvel nem. (Ez többnyire annak köszönhető hogy a kedves hardvergyártók az xps drivereket átnevezik vistasra és az van a weblapjukon). Ez a program segített a belkinnel:

Vista Anti-LAG v1.1.1
  • Narxis
    Ú bazzeg, de nem irigyellek. :D
  • Morphin
    uhh na már vistáról írok...nagy nehezen wifi net is van. márcsak a hangkareszt kéne feltennem. de ha még mindig fennt áll ez a bizonyos wifi lag dolog akkor agyfaszt kapok az tuti
  • stupido
    SZiasztok!

Az vona a kérdésem, hogy bármilyen játékot vagy egyéb programot telepítek fel, se az asztalon nem találom az ikonját, sem máshol. Mindig csak a saját könyvtárából tudom elindítani. Ez miért van?
  • Dzsini
    számítógép - jobbgomb - 3. menüpont: manage (open, explore, manage - vonal - így vannak sorban nálam)
    (természetesen rendszergazda jogosultságú user kell hozzá, megerősítéssel)
  • Dave0092
    igen, de ha nem jelenne meg a boot választo, akkor a faq-bol töltsd le a progit, amivel beálithatod... de még a #34867-re kérlek válaszoljatok
  • tompka
    Ha Xp mellé egy másik meghajtóra felrakom a vistát, akkor lehet majd választani az indításnál?
  • Dave0092
    akkor adj eflvilágostiást, mert én a Számitógépnél nem találtam oylan menüpontot hogy kezelés
  • Dzsini
    ugyanott van Vista alatt is.
  • Dzsini
    nekem ott van a választási lehetőség...

ezt tölti le
  • Dave0092
    CoD2-be olyan problémám lenne, hogy a pb kirak "service comm... pnkbstra.exe-vel" tudom, hogy ez nem annak a topikja, megis kérdeztem a cod2-es topikba, és az alábbit válaszolták:

"pb service comm.... pnkbstra.exe hiba próbáld meg ezt:
    sajátgép-kezelés-szolgáltatások és ot megkeresed a pnkbstra.exet és inditási tipust automatára rakod utána gépresi és elvileg mükszik."

nahmár most eza elérés uyge xp-re vonatkozik, nem tudjátok hogy vistán belűl az alábbit hol találom meg?
  • Morphin
    böngészőtök milyen? ez a Minefield 64bites v 32es sima?
  • bon
    Programok többségéből nincs 64bit-es változat, viszont gond nélkül megy a 32bit-es.
  • Morphin
    köszi az oldalt, már böngészem.
    de ha ennél jobban akarom sem látom h hol van a 64-bites változat iTunes-hoz...1 darab Download Now felirat van kékkel, rámegyek és egyből tölti nekem a simát.
  • Dzsini
    http://www.start64.hu/

http://www.apple.com/itunes/download/ - itt van baloldalt a letöltőmező, lehet választani, hogy a sima vagy a 64 bites változatot töltöd le...
  • Morphin
    hali.
    azt szeretném kérdezni h nemtud nekem valaki adni egy programcsokrocskát? mert ma átraknám xpről vista 64bitre, de eddig kb. csak a nod-nak találtam meg a normális verzióját. nincs valamilyen erre szakosodott rendszeresen frissített oldal?
    a legfőbb problémám az az iTunes.(iPod miatt nekem kell) apple.com-on az van h kell a 64-bit installer de azt nem találtam meg még eddig
    thx
  • shevy
    hali, feltettem a mobimouset, és az megváltoztatta a betűtípusokat, az asztalon és a firefoxban is, mindenhol. hogy tudnám visszaállítani az eredetire? köszi
  • [HUN]FaTaL
    Ettől még a játékok 99,99%-a simán működik 64bites vistan. A 64 bites XP meg amúgyis egy fos :D
  • Narxis
    Hát jah, elég gáz. Az új játékokat is még mindig 32bit-re írják, elvétve van csak kivétel. A minap néztem meg, hogy a Red Alert 3 amit még ki se adtak, támogatni fogja-e a 64bitet és nem, nem fogja. Hivatalos support nem is lesz 64bitre, ha valakinek nem indul el a játék, nem fognak segíteni hiába vetted meg. Leírták a honlapjukon, hogy csak 32biten garantálják a hibátlan működést. És ezt már sokadjára olvasom, egyszerűen a kiadók nem vállalják fel a plusz terheket. Kár, de hát ez van.
  • [HUN]FaTaL
    Miért is? Hibátlanul mennek a játékok 64biten, legalábbis, amit eddig kipróbáltam. Még a 99-es UT is ment :D
  • TomBond
    Tovább gondolva a dolgokat mi van ha 2 db ilyen kártya van a gépben? Hiszen akkor csak és kizárólag 64 bites rendszer jöhet szóba!
    Ez elég gáz.
    Veszel 2 db csúcskártyát játszani, de a 64 bites oprendszer miatt nem igazán tudsz játszani.
  • kakaoskalacs
    De nem talaltam amit kiirt :DD és utanna olvastam és tenyleg benne van :\
  • [HUN]FaTaL
    Oda van írva hogy mit kell csinálni:D De egyébként a dotnet3 benne van a vistaban.
  • Dzsini
    igen, lásd #34776
  • kakaoskalacs
    Üdv

tudna vki segiteni?

• [HUN]FaTaL
    Így van :)
  • TomBond
    Azon gondolkodtam, ha valaki vesz egy 32 bites rendszerhez egy HD4870 X2 2GB kártyát, akkor a rendszermemória már nem lehet 2 GB-nál több?
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy szerintem a win2k volt a legjobb :)
  • [HUN]FaTaL
    XP sucks:D
  • Narxis
    XP rulz.
  • [HUN]FaTaL
    Hát nemtom sztem meg xp kuka :D
  • Dzsini
    jóval egyszerűbb - ma közepesnek számító géppel:
    4GB RAM alatt Vista 32-bit, 4GB vagy felette Vista 64-bit.
    XP pedig a régebbi gépeknek / driverproblémás hardvereknek.
  • Gregorius
    XP 32-bit vagy XP 64-bit? -> XP 32-bit
    Vista 32 bit vagy XP 32-bit? -> XP 32-bit
    Vista 64-bit vagy Vista 32-bit? -> Vista 32-bit
    Vista 64-bit vagy XP 64-bit? -> Vista 64-bit
    (úgy általánosságban szerintem)
  • The Best
    akkor jól van köszi
  • Dzsini
    ha ésszel használod a gépet, akkor ennyi elég, tűzfal van, defender van.