40038
-
Dave0092 #34879 valaki mutasson képet, ez vistn belűl hol találom, mert én nem találom -
#34878 nemis 5.1-es... -
#34877 sblivehoz csak az updaten van driver, 5.1 nem lesz mert a creative nem támogatja a régi kártyáihoz a vistat. Tedd fel a progit nyugodtan, megszűnteti a lagot. -
#34876 ilyen progit nem használok...régen usb-s stick wifim(US Robotics) volt. most bennt vagyok egy multis game-ben és úgy tünik nincs már ez a lagg dolog. most egy PCI-os edimax külső nagy antennás wifikártyám van.
megyeget minden eddig,de a hang még nemjó...régi creative sound blaster live-om van. -
Dave0092 #34875 lécci segitsetk... -
#34874 Wifi lag az wifi kártya/stick függő, a régi BELKIN adapteremmel csinálta, az új SMCvel nem. (Ez többnyire annak köszönhető hogy a kedves hardvergyártók az xps drivereket átnevezik vistasra és az van a weblapjukon). Ez a program segített a belkinnel:
Vista Anti-LAG v1.1.1 -
#34873 Ú bazzeg, de nem irigyellek. :D -
#34872 uhh na már vistáról írok...nagy nehezen wifi net is van. márcsak a hangkareszt kéne feltennem. de ha még mindig fennt áll ez a bizonyos wifi lag dolog akkor agyfaszt kapok az tuti -
stupido #34871 SZiasztok!
Az vona a kérdésem, hogy bármilyen játékot vagy egyéb programot telepítek fel, se az asztalon nem találom az ikonját, sem máshol. Mindig csak a saját könyvtárából tudom elindítani. Ez miért van? -
#34870 számítógép - jobbgomb - 3. menüpont: manage (open, explore, manage - vonal - így vannak sorban nálam)
(természetesen rendszergazda jogosultságú user kell hozzá, megerősítéssel) -
Dave0092 #34869 igen, de ha nem jelenne meg a boot választo, akkor a faq-bol töltsd le a progit, amivel beálithatod... de még a #34867-re kérlek válaszoljatok -
tompka #34868 Ha Xp mellé egy másik meghajtóra felrakom a vistát, akkor lehet majd választani az indításnál? -
Dave0092 #34867 akkor adj eflvilágostiást, mert én a Számitógépnél nem találtam oylan menüpontot hogy kezelés -
#34866 ugyanott van Vista alatt is. -
#34865 nekem ott van a választási lehetőség...
ezt tölti le
-
Dave0092 #34864 CoD2-be olyan problémám lenne, hogy a pb kirak "service comm... pnkbstra.exe-vel" tudom, hogy ez nem annak a topikja, megis kérdeztem a cod2-es topikba, és az alábbit válaszolták:
"pb service comm.... pnkbstra.exe hiba próbáld meg ezt:
sajátgép-kezelés-szolgáltatások és ot megkeresed a pnkbstra.exet és inditási tipust automatára rakod utána gépresi és elvileg mükszik."
nahmár most eza elérés uyge xp-re vonatkozik, nem tudjátok hogy vistán belűl az alábbit hol találom meg?
-
#34863 böngészőtök milyen? ez a Minefield 64bites v 32es sima? -
#34862 Programok többségéből nincs 64bit-es változat, viszont gond nélkül megy a 32bit-es. -
#34861 köszi az oldalt, már böngészem.
de ha ennél jobban akarom sem látom h hol van a 64-bites változat iTunes-hoz...1 darab Download Now felirat van kékkel, rámegyek és egyből tölti nekem a simát. -
#34860 http://www.start64.hu/
http://www.apple.com/itunes/download/ - itt van baloldalt a letöltőmező, lehet választani, hogy a sima vagy a 64 bites változatot töltöd le... -
#34859 hali.
azt szeretném kérdezni h nemtud nekem valaki adni egy programcsokrocskát? mert ma átraknám xpről vista 64bitre, de eddig kb. csak a nod-nak találtam meg a normális verzióját. nincs valamilyen erre szakosodott rendszeresen frissített oldal?
a legfőbb problémám az az iTunes.(iPod miatt nekem kell) apple.com-on az van h kell a 64-bit installer de azt nem találtam meg még eddig
thx -
#34858 hali, feltettem a mobimouset, és az megváltoztatta a betűtípusokat, az asztalon és a firefoxban is, mindenhol. hogy tudnám visszaállítani az eredetire? köszi -
#34857 Ettől még a játékok 99,99%-a simán működik 64bites vistan. A 64 bites XP meg amúgyis egy fos :D -
#34856 Hát jah, elég gáz. Az új játékokat is még mindig 32bit-re írják, elvétve van csak kivétel. A minap néztem meg, hogy a Red Alert 3 amit még ki se adtak, támogatni fogja-e a 64bitet és nem, nem fogja. Hivatalos support nem is lesz 64bitre, ha valakinek nem indul el a játék, nem fognak segíteni hiába vetted meg. Leírták a honlapjukon, hogy csak 32biten garantálják a hibátlan működést. És ezt már sokadjára olvasom, egyszerűen a kiadók nem vállalják fel a plusz terheket. Kár, de hát ez van. -
#34855 Miért is? Hibátlanul mennek a játékok 64biten, legalábbis, amit eddig kipróbáltam. Még a 99-es UT is ment :D -
TomBond #34854 Tovább gondolva a dolgokat mi van ha 2 db ilyen kártya van a gépben? Hiszen akkor csak és kizárólag 64 bites rendszer jöhet szóba!
Ez elég gáz.
Veszel 2 db csúcskártyát játszani, de a 64 bites oprendszer miatt nem igazán tudsz játszani. -
#34853 De nem talaltam amit kiirt :DD és utanna olvastam és tenyleg benne van :\ -
#34852 Oda van írva hogy mit kell csinálni:D De egyébként a dotnet3 benne van a vistaban. -
#34851 igen, lásd #34776 -
#34850 Üdv
tudna vki segiteni?
-
#34849 Így van :) -
TomBond #34848 Azon gondolkodtam, ha valaki vesz egy 32 bites rendszerhez egy HD4870 X2 2GB kártyát, akkor a rendszermemória már nem lehet 2 GB-nál több? -
#34847 Amúgy szerintem a win2k volt a legjobb :) -
#34846 XP sucks:D -
#34845 XP rulz. -
#34844 Hát nemtom sztem meg xp kuka :D -
#34843 jóval egyszerűbb - ma közepesnek számító géppel:
4GB RAM alatt Vista 32-bit, 4GB vagy felette Vista 64-bit.
XP pedig a régebbi gépeknek / driverproblémás hardvereknek. -
#34842 XP 32-bit vagy XP 64-bit? -> XP 32-bit
Vista 32 bit vagy XP 32-bit? -> XP 32-bit
Vista 64-bit vagy Vista 32-bit? -> Vista 32-bit
Vista 64-bit vagy XP 64-bit? -> Vista 64-bit
(úgy általánosságban szerintem) -
The Best #34841 akkor jól van köszi
-
#34840 ha ésszel használod a gépet, akkor ennyi elég, tűzfal van, defender van.