40038
-
tompka #34959 Aszem 1 partícióra. Mivel a 40-es vinyóm egyben van :) -
#34958 1 meghajtóra vagy 1 partícióra? nem mind1 -
tompka #34957 Lehet olyat, hogy 1meghajtóra 2op rendszer? -
#34956 Ja vágom, már olvastam róla, meg azt mondják nem rossz. Várok még egy kicsit vele mert basznak updatelni a hivatalos laptop drivert, kizárt, hogy idén adnak ki újabbat.
Amúgy lehet az az oka, hogy pár napja úgy belassúlt a vista a laptopon, hogy egy TC megnyitás fél perc volt, mérgemben kirántottam az aksit. :D És szerencsétlenje utána bootolni se bírt, de megcsináltam. De lehet független ettől, sima driver bug. Majd meglásssssuk. -
tompka #34955 Már szedem :D
De nem aszfaltról :) -
#34954 Aszfalton már kint van a Windows 7 előzetese ;) -
#34953 Majd ha lesz frissebb akkor updateld. -
#34952 hello! én már hónapok óta az alapból PC-re készült Catalyst moddolt verzióját használom (Mobilty x1600-asom van) és tökéletesen működik! Azóta legalább be tudom állítani az energiagazdálkodást! :)
a program, amire keress rá a Mobility Modder! sok sikert! -
#34951 Megvolt első kékhalálom laptopon. Megoldást kerestettem és ezt írja:
This problem was caused by ATI Graphics Driver, which was created by ATI Technologies, Inc.. There is no solution for this problem at this time.
A driver update, if available, might prevent this problem from recurring. There are several ways of locating and installing driver updates, but it is best to let Windows do this for you. Try the first step below, which describes the process. If it doesn't produce a driver update that solves the problem, then try the remaining steps in the order given.
Hogy updateljem ha nincs frissebb, július végén adták ki ezt a drivert, azóta nincs újabb. Vagy moddoljam a PC-re készített drivereket? Az nem hivatalos dolog, de működhet?
-
Master Rick #34950 Hi all! Hogyan kell regeditben szerkeszteni? szóval amikor ez mit jelent, mit kell átírni ilyenkor?:
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive]
"ConnectionOverride"="Hamachi"
???? -
#34949 Hi!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy egy miért van az, hogy ha lehajtom a laptop monitorját, akkor kikapcsol a monitor(ez még természetes :P), de ha kinyitom, se kép, se hang, legfeljebb csak akkor, ha kikapcsolom/készenléti állapotba kapcsolom, és vissza. XP alatt semmi gond nem volt, és az energiagazdálkodásnál az van beállítva, hogy ne csináljon semmit, ha lehajtom.
Help me pls. ;)
-
#34948 át is kell kapcsolni rá, a nyelvi beállításoknál -
Solt #34947 Lejött a magyar nyelvi csomag, elvileg instalálta is, de maradt minden angol... mi a teendőm? :) -
Solt #34946 Jogos... láma voltam, már késő volt! :) A futtatás alatt próbálkoztam! :) Köszi... -
#34945 ennyire sajnos nem értek hozzá:S
ma kapok még pár példányt, azokkal próbálom majd
köszi -
#34944 Talán nem boot-olható a Vista telepítőd. -
#34943 hali!
olyan porblémám lenne hogy újra kéne raknom a vistat, de nem bootol dvdről a gép valamiért...:S
Pedig biosban belőttem rendesen.
mi lehet a baja? -
#34942 Parancssorban probálod futatni? Esetleg Rendszergazdaként? -
tompka #34941 Ez a tegnapi KB957200 frissítés eszméletlen. Villámgyors lett a gép :) A boot csík csak 2x megy végig. Bár még csak pár napos a vista, így nincs tele szeméttel, meg kivan lőve minden felesleges cucc, az automatikus betöltődésnél, így csak a legszükségesek töltődnek be, de akkor is gyorsabb lett. Lehet a gyorsaság okozója a SuperFetch is? :) Szombat óta ma volt ténylegesen kikapcsolva a gép. Eddig mindíg csak elaltattam. Párszor volt restart, de az a frissítések, és a program telepítése miatt történt. -
Solt #34940 a futtatás alatt miért nem indul a bcdedit? nem reagál semmire... :( -
#34939 Tessék. -
tompka #34938 Most ért ide a másik :)
Megint nyomhatom majd egy restartot.. -
#34937 Hello!
Tudnátok mondani egy működő aktivátort? -
#34936 Hm az másik volt, most nekem is kidobott kettőt pedig 1 órája mikor néztem még nem volt semmi :O -
#34935 Nekem ma semmi nem jött, ez pedig szombati frissítés :) -
#34934 Nekem egyébként 2db frissítés jött ma: KB953155, KB957200 -
#34933 Minden frissítsét feltelepítése ajánlott. -
tompka #34932 Most fogadott egy ma kiadott frissítés.
"...(KB957200)
Frissítés típusa: Ajánlott
Ez a frissítés megbízhatóbbá teszi a rendszer működését. A frissítés a Windows Vista teljesítményével és megbízhatóságával kapcsolatos problémákat old meg. A frissítés telepítésével különféle helyzetekben növelheti a teljesítményt és a válaszadási sebességet..."
Ennyire szükséges ez? :) -
#34931 fogalmam sincs, a gadget libraryben találtam és pont ma vettem ki a vinyót amin rajta van, cégnél vannak lementve az adatok így megnézni sem tudom :/ -
slylecz13 #34930 A vLite programmal, gondolom egy SP nélküli Vista-ba bele lehet integrálni a Service Pack 1-et!?
A másik kérdés, ha egy telepített Vista-t elkezdek frissíteni és frissítés közben megkeresem azt a mappát, amibe a letölti a frissítéseket. Onnan átmásolnám egy internettel nem rendelkező Vista-ra, akkor megcsinálná azon is a frissítést?
Vagy a letöltött frissítéseket bele tudom-e integrálni a vLite-vel egy Vista telepítőbe? -
#34929 Ez engem is érdekelne :D. -
tompka #34928 Szabad kérdezni hogy mit használsz? :) Mi a neve? -
#34927 Nem az everest beépített gadgetjét használom mert az ronda :D De a többi gadget is everesten keresztül mutatja. -
tompka #34926 1, Mit értesz normális alatt? :D Ha a pár klikk, és készre gondolsz akkor van. Már régóta van :)
2, Ahogy előttem is írták az everest. Csak 1 hátránya van. Ahoz hogy működjön a Gadget kijelzés, az everestnek is mennie kell. Bár nem probléma, el lehet rejteni -
#34925 1., nem tudom legális campus vistat használok
2., létezik jópár, ami everesten keresztül mutatja -
#34924 Hi! Remélem mostmár az utolsó kérdéssorozatom lesz, de:
1, Létezik már Vista-hoz normális aktivációs módszer? (Jeleneleg egy Campus-osz Business-t használok, de nemtom meddig :D)
2, Létezik olyan SideBar Gadget, amely az adott hardware-ek hőmérsékletét jelzi? -
strebacom #34923 Köszi!!! -
#34922 már találtam 'kiskaput" a mostanihoz :) de azert kössz -
dashed_ #34921 Avast.. o is hasonloan jo , es otthonra 1 gepre ingyenes.regelni kell hozza a weboldalukon kulcsot. -
#34920 lol :D thx