Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiherélt változatott kellett volna feltened (ami nem ajánlott) ha ennyire nincs helyed. C:-nek 40gb-ot kell hagyni és nem lesz hely probléma.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Illetve van program amivel csökkenteni lehet a feltelepített Vista méretét, pl kiszedem ami nekem nem kell?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egyébként nem lehet az a hiba oka (a fekete képernyõbõl gondolom), hogy a monitornak nem megfelelõ felbontást vagy frissítési értéket állít be valamiért és ezért a károsodás megelõzése véget lekapcsolja magát.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Note: This same command is also used in the SetDKACLS.bat command file and is found in the directory folder where Diskeeper is installed. Example: C:\Program Files\Diskeeper Corporation\Diskeeper
After this has completed and the file security permissions have been added, you should find that Diskeeper will handle the volume properly.
Ezt valaki magyarázza el nekem érthetõen pls. Addig értem, hogy indítok parancssort..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
GanXstaZolee#2709
Btw senkinek sem ajánlom az Ashampoo WinOptimizer 5-öt, XP-t és Vistat is teljesen szétszedi. XP-n az automatikus tweakelését próbáltam ki és gallyra ment az egész, iexplorer random újraindult stb. Vistan már csak a Cleaner cuccait, szintén érdekes dolgokat produkált utána a rendszer, nem mûködtek a programjaim stb. Szóval csakis XP vagy Vista Manager-t tessék használni.
nonszensz
ha nem tud angolul akkor irja be ,hogy sajna nem erti vki forditsa le neki. biztos ,hogy megtettek volna
amugy szntem vege lehetne a "vitanak" es hanyagoljuk ezt a temat
Jössz itt a googleval(meg sok más is)
Croft azért jött ide hogy segítséget kérjen mivel ez vista topic, vistas baja van!Segítettél neki hogy bedobtál angol szöveget és utána basztatod hogy nem tudja elolvasni mert angol mértnem tanult angolul...Hát ha te ennyire okos vagy és angol szöveget folyékonyan elolvasod,értelmezed akkor igazán lefordíthattad volna neki, esetleg egyszerûbben elmagyarázod.
Minek vannak a topicok???Hogy megbeszéljék az emberek a gondjaikat,észrevételeiket szal a témával kapcsolatban beszéljenek erre bejön a Croft és te google-t ajánlod meg angol szövegeket dobálsz neki!Ha csak ennyit tudsz akkor nem kell segíteni!Mostmár tudjuk hogy okos vagy perfekt angolos grat meg minden!
Nothing is True, Everything is Permitted
Hmm...
Irtad itt valakinek hogy iskolas,igen ezt iskolaban tanitjak ,javaslom neked is akkor ennek elvegzeset,mert hozzaszolasod alapjan ugylatom felbeszakadt eletednek eme folyomanya,szal hajra sosem keso.
Én angolt utoljára akkor tanultam, mikor még gimibe jártam anno 4 éve, nem tom mibõl gondolod, nem szakadt félbe az életem, de nyílvánvaló, h egy 19-20 éves, aki majdnem naponta tanul angolt az iskolában, gyakorlottabb angoltudással bír, mint az, aki már 4 éve nem használja, Kedves Viral.
shortcut screensaver on/off
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
CroftManor!
Azt hiszem elnezesedet kell kernem amiert folteteleztem egy 18-25 eleteve kozott jaro szamitogepet hasznalo fiatalemberrol / ez vagy te csak hogy nehogy elakadj a gondolatmenetben / akinek meg nick-je is erosen angolszasz,de legalabbis amerikaner,hogy a "keresd meg,valszd ki,kapcsold ki" agol szavak nem fognak gondot okozni neked.NOs a neked postolt hozzaszolasommal csak segiteni szerettem volna es az teljes egeszeben egy angol nyelvu forumrol lett masolva amit a googli kb 3. bejegyzeseben talaltam,gondoltam berakom neked /bocsi ezert/ ido hianyaban nem volt leforditani neked es nem is tartottam szuksegesnek fent emlitett okok miatt.
Nem vartam erte koszonetet,mert nem is biztos hogy a megoldas jo az alltalad emlitett problemara,bar ha tudnal angolul akkor latnad hogy nem csak te kuszkodsz ilyen problemaval mint a masolt szoveg az elejen mutatja,de nem is ez a lenyeg szal koszonetet nem vartam de azt vegkepp hogy emiatt "okor" lennek.Erdekes mas forumozonak ez nem okozott problemat csak neked,szal megkockaztatom ,hogy ha 10-ed annyira lennel "okor" mint en akkor mar ez nem is lenne szamodra problema.Nos az ekezetek hianyaert ujabb elnezesedet kerem,remelem azert le tudod kodolni a szoveget,valamint azt javaslom hogy valts nicket mondjuk bela-ra az megiscsak jobban passzol hozzad ha mar az englis nem nagyon megy.Irtad itt valakinek hogy iskolas,igen ezt iskolaban tanitjak ,javaslom neked is akkor ennek elvegzeset,mert hozzaszolasod alapjan ugylatom felbeszakadt eletednek eme folyomanya,szal hajra sosem keso.Ha barmiben tudok meg szivesen segitek illetve probalok segiteni termeszetesen magyar nyelven,ha idom nem teszi ezt lehetove akkor inkabb kussolok, nehogy neked ezzel kelljen tokolnod leforditas miegymas,a rengeteg problemaid mellett.
Meg 1x elnezest hogy off-al terheltem a topicot!
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
bár megoldottam távirányitással, ami van laptophoz, most jó😊
Szerk.: Másodjára sikerült!
plusz nem lehet aféla kategóriákba tenni különbözö beállításokat? hogy monjduk van egy alap, amibe benne van az összes csatorna, meg van egy sport, ahol csak a sport csatornák lennének benne.
a tvtuner progija ezt tudja, de csak szûz vistán, ha egy frissités is felmegy, mindig kékhalál lesz ha elinditom😞(((((((((((
Well, I think this is a question for Dell Support, this is an IPv6 issue. It's really not hurting anything, and it appears a ton of people are having the same issue.
Az meghogy helyettem nézte meg, még nem jelenti azt, h én egyáltalán nem néztem utána!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nem az a baj h egyáltalán nem értem, csak részleteket értek belölle, az 1-es meg 5-ös pontot értem XD
de minek kellett angolul válaszolnia, ha magyarul megértette a kérdést? ökör...
nem nehéz megérteni
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
33642-es hsz
régen megoldottam hogy csak bedugtam gépbe a netet közvetlenük felismerte egybõl és neteztem.
viszont ha a laptopba akarom dugni csak sárga felkiáltójel.
pedig máshol ha bedugom a netet picit tölt, és van net rajta. itthon meg sárga felkiáltójel😞(((
Here's something I found searching the net.
1) In control panel, open up system. properties.
2) Select the hardware tab, and then click Device Manager.
3) In device manager, click the view menu and select "Show hidden devices".
4) You'll find "Teredo Tunneling Pseudo-Interface" listed under Network Adapters.
5) You can right click and disable it.
Then, right click on the 6to4 Adapter and disable it.
reboot.
Bár ennek nem sok köze van a vistához, de nekem is vistám van...
Szal már egy ideje az eszközkezelõben megjelent felkiáltó jellel ez: ATO4 Adapter. Ez a hálózati kártyák-on belül van. De nem tok róla, h lenne ilyenem, mert ez csak kb egy hónapja jelent meg az eszközkezelõben.
Próbáltam hozzá keresni szoftvert a Vistával, erre kiírja, h már telepítettem hozzá a legjobb drivert és ez az eszköz naprakész <#wow3>#wow3>

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!