40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Szaky18
    Úgy néz ki, sikerült megcsinálnom, a megoldás ami bejött: NODot átkapcsolni hozzáértő módba, beállításoknál webhozzáférés-védelem konfigurálása, HTTP -> Böngészők -> utorrent előtt látható pipát egy piros X-re kell cserélni, mert valamiért bizonyos esetekben NOD blokkolja netforgalmat böngészőkbe ha utorrent megy:(
  • Narxis
    -n

Nekem is az van Vista Home Premium SP1-en, eddig nálam se volt gond. Kivéve, hogy nálam Bitcomet van uTorrent helyett.
  • Szaky18
    Igen sima NOD, eddig tökéletesen működött, másik gépemen is NOD3.0.672+uTorrent 1.8 build 11813 van és ott minden okés egyenlőre.
  • Narxis
    Bitcomet a legjobb, én csak azt állítom be rajta, hogy hova töltsön alapértelmezetten és, hogy ne akarja magát integrálni egyik böngészőbe se. Ezután maximális sebességgel tölti le nekem a jóságokat. :)
  • Dzsini
    nálam Avast+utorrent rossz, Avast+Opera belső kliens jó :)
  • tompka
    Elég érdekes, hogy a Nod32-utorrent páros rosz, de a Smart Security-utorrent páros meg jó
  • Dzsini
    kipróbáltam, az utorrent nálam is kikészíti a kapcsolatot, 4-5 perces modemkihúzás hozta helyre.
  • Dzsini
    mást is hallottam már panaszkodni, viszont torrent klienst cserélve elmúlt a probléma - egyelőre úgy néz ki, hogy az utorrenttel van gond (a vírusirtóval legalábbis nem sikerült összefüggésbe hozni)
  • Narxis
    Sima Nod van fent? A tűzfal nélküli változat?
  • Szaky18
    Sziasztok! Tegnapelőttig flottul működött a laptopom Vista Home Premium SP1-el /eredeti/, de tegnap délelőtt óta ha fut torrent kliensem /uTorrent/ semmilyen weblapot nem hoz be, vagy csak több perces várakozás után Firefox&IE7es is ezt csinálja... arra rájöttem, hogy a NOD32 3.0.672-t ha leszedem, megjavul minden, de ha visszateszem újra beáll a HTTP forgalom, és az az érdekes, hogy semmit nem állítottam el, egyik napról a másikra lett ien:S Ha valakinek van vmi ötlete, mit csináljak, hogy NOD-ot tudjam használni továbbra is és netezni is tudjak böngészőbe az írja le. Köszi!
  • GazCamp3r
    az a vonalbemenet xp alatt, és vista alatt engem is érdekelne :S
  • ricska
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám hogy hogyan lehetne felvenni a számítógép saját hangját? XP-ben működik Vistánál miért nem?
  • tompka
    Többet fogok látni, mint ha nem tettem volna fel :) Az hogy aero nuku, jelen pillanatban nem érdekel :)
  • fravik
    asztalon jobb katt -> Testreszabás -> bal oldalon fent: Asztali ikonok módosítása
  • [HUN]FaTaL
    Kiválasztod other és telepíted. De baromi sokat fogsz belőle látni az emulált S3 Trioval xD
  • JSbyMSI8800
    Megvan.
    Köszönöm a segítségedet!!!
    Remélem többet nem sikerül letörölnöm
  • scs17
    jobb klikk-->testreszabás-->asztali ikonok módosítása--> bejelölöd a lomtárat
  • tompka
    Mivel tudom telepíteni a 7-et virtuálisan? Feltettem a Microsoft féle Virtual PC-t, de csak Vistáig van.
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!!

Kellene nekem egy kis segítség, mégpedig az lenne, hogy véletlenül letöröltem a Lomtárat és nem tudná valaki hogy hogy lehetne visszatenni valahogy? Lehet egy kicsit hülyén hangzik és bocsánat előre, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de kellene nekem az a lomtár és kérem valaki segítsen.
  • VistaUltimate
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.
    Pár napja megdöbbenve tapasztaltam, hogy a Start menü jobb oldalán levő

Legutóbbi fájlok menün jobb klikkel kattintva kapott menüből hiányzik a következő

parancs: Legutóbbi elemek listájának törlése.

Hogyan lehetne a funkciót visszaállítani vagy visszaszerezni valahogy?

Előre is köszönöm a segítséget...
  • tompka
    Hm. Elég jó a Win7 :)
  • tompka
    És azt hol? Sehol sem látok ilyet
  • Dzsini
    A KMPlayer beállításaiban kapcsold ki a Winamp adatbázishoz csatlakozást
  • GazCamp3r
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudna nekem vki linkelni egy működő 64bites aktivátort? :)
  • tompka
    Inkább várok az első win7 bétáig (a mostani még nem az)
    Más: ez milyen hiba lehet?

Winamp nincs fent. A KMPlayer írja ki, amikor bezárom.
  • bon
    Google simán talál.
  • tompka
    :(( Akkor miértelme van ennek? Akkor honnan lehet szerezni egy full verziót?
  • lck
    Nem csinálja meg, csak ez ugye úgy működik hogy több lépést adsz meg neki egymás után.
    Pl: 1. Csökkentse le egy partíció méretét. 2. Hozzon létre új partíciót. 3. Formázza le az új partíciót.
    Na most ez szépen sorban úgy mutatja mint ha megcsinálná a vinyódon, aztán a ténytleges alkamaztatáskor mondja hogy vedd meg, és nem ír semmit a vinyóra.
  • tompka
    Akkor mik a demo korlátozások? :) Ha megcsinálja azt amit akarok, akkor jó.
  • lck
    Látszólag mindent végigcsinál amit mondasz neki, aztán az apply-nél közli hogy előbb vedd meg.
  • tompka
    Ennek a partition magic-nek van demoja is. Gondolom az kevesebbet tud. Ha pont azt nem tudja amit szeretnék akkor baj van :S
  • [HUN]FaTaL
    Lehet igen.
  • tompka
    Azaz a vista meghajtó szabad területét vágja le? Utánna vissza is lehet állítani? Azaz a kettévágottból újra 1?(formázás nélkül, azaz megmaradjon a vista)
  • tommyg
    nembaj, partition magic megoldja
  • tompka
    Kössz. De rajta van a vista. :)
  • tommyg
    hát darabold fel a vinyót :D
  • tompka
    Ajj. Most hogyan/honnan szerezzek még1 partíciót? :) :S
  • tommyg
    hát ha azaz 1 meghajtó 2 részre van particionálva akkor igen :)
  • tompka
    és 1meghajtóra? :)
  • tommyg
    akkor nem :(