40038
-
#35039 Hello!
Tudnátok mondani egy olyan aktivátort ami működik Acer laptoppal? Egyik napról a másikra megjelent az hamisítás áldozata vagyok üzenet és semmivel nem tudom aktiválni. Lehet, hogy a laptopot is lecserélem egy Mac-re, mert ott nincs ilyen gond! -
#35038 Lehet a kipucolt változatot használja, annak bőven elég. -
#35037 -
Sg8 sAs #35036 a kép lemaradt
-
Sg8 sAs #35035 Hali!
Segítséget szeretnék kérni,remélem e téren jó helyen járok.
Vista nem hajlandó felmenni a netre,csatlakozásnál ezt írja ki:
Próbáltam modem resit is...de nem sok eredménnyel.. -
#35034 Inkább te szívtad meg a minimális ajánlott 15gb, Ultimate változat esetén 40GB -
davos80 #35033 Értem.Kedves állat ez.Az a helyzet,hogy 20gigás partíción van,így beszpota,annál többet nem fog enni.
Köszi -
tompka #35032 40gigát adj neki, az elég lesz :)
Az első hetet úgy csináld meg hogy csak altasd el! Így jobban megismerkedik a vista a géppel, és a szokásaiddal. Nekem a "winsxs" mappa most 6,6GB-ot foglal. 8napos még csak a rendszer :) -
davos80 #35031 Ennek függvényében segítséget kérnék,semmi tapasztalatom eme állatfajjal. -
davos80 #35030 Hadd kérdezzem meg,a vista meddig fogja "enni" a merevlemezem?
A "winsxs" mappa meddig növekszik?Ki lehet törölni?
Büdös életben nem volt a gépemen vista,de mint midnen windózra rákényszerített a sors - kompatibiltási gondok miatt muszáj volt feltenni - .
-
tompka #35029 Anno amikor méég xp volt a gépen és feltettem a monitor driverét engedte 1280-ban 85Hz-en. Bár most már a monitorom amúgy haldoklik kb nyár óta. Sokszor csíkos a kép,(most is) serceg, és ha este megnézek a full fekete képet, látok függőleges szürkés csíkokat. Ja a dupla felirat csak ráadás :D
Amúgy a legújabb nvidia driverben nekem eltünt az 1280x960-as mód. Csak 1280x1024 van. a 960-ast egyéniben kell megadni... -
#35028 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Pár napja megdöbbenve tapasztaltam, hogy a Start menü jobb oldalán levő
Legutóbbi fájlok menün jobb klikkel kattintva kapott menüből hiányzik a következő parancs: Legutóbbi elemek listájának törlése.
Hogyan lehetne a funkciót visszaállítani vagy visszaszerezni valahogy?
Előre is köszönöm a segítséget...
Próbálnék képet is beszúrni, de a képfeltöltés.hu-t nem engedi. Hogy miről lehet, arról meg nem szól a fáma. -
#35027 http://index.hu/tech/szoftver/vlite010208/ -
#35026 A felbontás és a frissítés nem a videókártyádon múlik ebben az esetben, hanem a monitorodon. Még nem láttam senkinél sem 1280 as felbontásnál 85 Hz-et és szerintem nincs is alapértelmezettül ilyen, persze meg lehet oldani, eröltetett módban, de az nem ajánlott. Persze ez is megoszló vélemény, én működtettem 100 Hz-en is egy nagyon régi monitort kb. 1 éven át, és sem a kártyának, sem a monitornak nem lett baja. Persze egyértelmű nem egészséges ez nekik, de hát az én szemem fontosabb mint az eszközök :D Na szóval kb ennyit erről a témáról. -
#35025 Hát én akkor se raknék ilyen gépre vistát, az igaz hogy eldöcögne de a videókártyát "megenné" a vista aztán alig teljesítene a kártya még talán a life for speed is szaggatna. -
#35024 Ha nem sokat játszik 9600xt elfogadható - RAM kell bele aztán azért eldöcörög a home. Ennyi ramnál MSN a windows halála - mocsok egy cucc. -
#35023 Hát szerintem arra a gépre nem érdemes egyik fajta vistát se rakni, túl kevés a ram meg a videókártya is gyenge, tehát szerintem egy XP SP3 megfelel! -
vftsforever #35022 Üdv! Melyik verziót rakjam fel, erre a gépre, hogy ne legyen lassú a gépem tőle?
Amd 2600+, ati 9600xt/256mb, 768ram. Tudom, nem a legtöbb, de nem játszok csak internet, msn és live for speed nagyon néha.
Köszi előre is a álvasokat: Zoli -
Inquisitor #35021 Nem baj, jó lesz ángliusul is ;) -
#35020 BGiztos hogy nem. Még az SP1-es vistára sem megy rá az sp nélküli MUI. -
tompka #35019 Miért nem tudok 1280x960-as felbontásban 85Hz-re váltani? Az nvidia vezérlőpultban hozzáadom mint egyénit, le is teszteli, minden ok, majd amikor visszavált, akkor 640x480-ba kapcsol, és nem engedi az előbb letesztelt felbontást. Csak 75Hz-en megy. Ez vagyon driver bug, vagy a monitorom kezd fáradni? (régebben csípőből átkapcsolt) -
EK1TEP #35018 Hali!
Patcheltem a Vista-t hogy tudjak más témákat is használni de az istennek se akar működni!Rámegyek a téma fájlra és úgyan úgy a gyárit rakja be!Annyi lett módosítva hogy mindíg áttetszőek az ablakok teljes méretben is!
Segítsetek pls! -
Inquisitor #35017 SP2 bétáról van valakinek tapasztalata? -
Inquisitor #35016 Vista 64 MUI rámegy a Windows7 64 bites vajh? :) -
#35015 Van magyar nyelvű 64 bites, igaz én mindig az angolt preferáltam, nincs ez másképp most sem :D -
Szuni #35014 Hm, köszönöm a válaszokat. Úgy látom, ideje átszoknom végleg erre a fórumra; máshol még tegnap is azt mondták nekem, hogy a magyar nyelvről mondjak le 64 bit esetén. de nem tettem egyértelművé valószínűleg, hogy eredetiről van szó, vagy nem.. -
slylecz13 #35013 Köszi :) -
#35012 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Windows-TinyVista-Rev02-eXPerience -
#35011 Ennyi ram-nál kötelező a 64bit használata, hacsak 4,5gb-ot nem dísznek vettél. Mert 32bit annyit nem látna belőle. -
slylecz13 #35010 Sziasztok!
Mi annak a buherált Vista Premium-nak a neve, ami elfér egy CD-n?
Nem jut eszembe a neve :) -
#35009 64bitest használj, van magyar verzió is. -
#35008 már miért ne lenne magyar 64 bites? :)
ha angol nyelvű Ultimate verziót vásároltál, akkor letölthetsz hozzá egy magyar nyelvi csomagot (MUI)! -
Szuni #35007 Új gépet vásároltam, illetve a régit cseréltem le újra (lap, proci, videókártya). Olyan kérdésem lenne, hogy sikerült mázlista módon nyolc giga ramra szert tennem 4X2 gigás modulokban, egyformák). Még nincs összerakva, előre érdeklődnék. Használhatom a 'sima' 32 bites Vistát, avagy térjek át a 64 bitesre? Eddig két oprendszert használtam, Xp és Vista ült külön partíciókon, de az Xp-t erre a gépre már nem szeretném visszatenni, gondolom ennyi rammal úgyem tudna mit kezdeni egyrészt, másrészt meg haladjunk a korral, elégedett vagyok a Vistával. Viszont úgy tudom, 64 bitesből nincs magyar..
Visszaolvastam jócskán, de ennyi ramról nem beszéltetek, talán felesleges is, de egyszeri alkalom volt, nem hagyhattam ott.. -
#35006 -
tompka #35005 Ezek szerint a Nod32 és a Smart Security teljesen más alapon van -
#35004 Sajnos egy ilyen összetett rendszernél elkerülhetetlenek a hibák. -
#35003 Szomorú, hogy az ilyen dolgok miatt nem tudok annyira megbízni a Vistában, hogy nyugodt szívvel tegyem fel egyetlen oprendszerként a gépemre. -
#35002 Lehet Vista bug. -
#35001 X64-es Vistát használtam, de egyszer csak fogta magát és az USB leválasztó ablaknál érdekes dolgot kezdett művelni, másodpercenként ki be kapcsolgatta a monitort, végtelenül, csak resettel tudtam megállásra bírni. Mivel elég sűrűn használok pendrive-ot, illetve a fényképezőgépet, leszedtem a Vistát. XP alatt semmi gondom nincs. Visszatenném szívesen, de nem szeretném, ha kinyírná valamelyik eszközömet, amit az USB portra rakok... :-( -
Szaky18 #35000 Még annyit ehhez a kis történethez, hogy külföldi fórumok szerint ez egy nagy bug a NODban, és fejlesztők dolgoznak rajta, esetleg meglehet próbálni uTorrent friss béta verzióival, vagy visszaváltani NOD 2.7-re, ill az általam alkalmazott módszer is jó lehet, annak aki ragaszkodik a NOD+utorrent kombóhoz:D