40038
-
#35319 Alcohol 120 ban van olyan, hogy képrögzÍtés varázsló, de azzal sem jó :( -
#35318 Szerezzél be egy ISO-t csak akkor fog boot-olni. Ja és ne valami házi gyártámny legyen az image. A kiírás a Nero-val meg fájl menü/megnyitás, kiválasztod az image-t beállítod a sebességet és máris lehet kiírni. -
#35317 Nekem ilyen, hogy lemezkép felÍrása világ életbe nincs neroba :( -
#35316 Ez az, hogy nemjó :(
Nem isoba volt.iso-t csináltam, kiÍrtam.semmi.Nembootol.
Hameg rendszerindÍtóként próbálom 6 os nero val akkor azt Írja, hogy 1 file mérete nem lehet nagyobb 2 gigánál, Így isoból átrakja fenetudja milyen formatba, és úgy 4,2 gigából lesz 380 mega-.-" -
#35315 Ha nagyon sok kisebb fájlból áll ( általában rar ) akkor először azt ki kell csomagolni. Pl.: Total Comanderrel vagy Winrarral.
Ekkor kapsz egy nagy méretű 2-4 Gb méretű leggyakrabban iso kiterjesztésű fájlt. Ezt kell DVD-re írni mondjuk Nero-val, vagy más íróprogival de nem úgy hogy simán rámásolod a lemezre, hanem olyat kell keresned az íróprogram menüjében hogy "lemezkép felírása", vagy "iso fájl felírása".
Az írásnál kis sebességet ( 4x-es ) válassz. -
Dave0092 #35314 kitömörited, ha megvan a iso, akkor kiirod valamivel alcohol/nero 4x-eresen. aztán elvileg jó -
#35313 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helo, nagyon nagy spoilerbe az lenne a kérdésem, hogy leszedtem egy 64 bites vistát, mÍg karira meg nem veszem .És az lenne a kérdésem, hogy hogy kell kiÍrni? Sose csináltam még:S -
EK1TEP #35312 THX!!! -
#35311 szivesen -
#35310 ha mindenképpen szükséged van az XP-re (van olyan programod ami nem indul el Vistán?) - akkor először azt, utána mellé a Vistát - persze külön-külön particiókra, így a Vista bootmanagere le tudja kezelni mindkettőt. -
Nandusz #35309 OK. Miután hozzá kötöttelek, utána kivágom a 10-ről. -
#35308 Az lenne a legjobb ha egy határozott mozdulattal kivágnád a géped az ablakon. -
Nandusz #35307 Veszek egy asztal gépet, melyre 64 bites Vistát és XP SP3-as oprendszereket szeretnék telepíteni. Van valakinek tapasztalata affelől, hogy melyiket tegyem előbb fel, vagy teljesen mindegy? -
simonl #35306 Szép jó reggelt,
Mazsolázgattam a gadget -ek között.
találtam egy Wather Undegrund nevű kis progit, de a világért nem tudom Budapest -re állítani.
tud valaki ZIP kódot?
Köszi -
tompka #35305 Nahát. Tud a procim 0%-on menni! :D Igen szép látvány :) -
#35304 http://lacy.hu/windows_vista/parancsikon_nyil_eltavolitas -
simonl #35303 Sziasztok újra,
Van lehetőség az ikonokon lévő nyilak eltávolítására?
Persze csak ha biztonságos a dolog és nem kavar össze semmit:)
Köszi az eddigi segítségeket is. -
#35302 Csak duplaklikk és telepítés gomb :) -
#35301 4.30.1 -
simonl #35300 És még egy kérdés: száma szerint melyik Daemon tools mükszik Vista alatt?:)
Köszönöm -
simonl #35299 Sziasztok,
A letöltött gadget -et hova kell másolnom, hogy ki tudjam választani őket?
Köszi -
#35298 Talán ez. -
EK1TEP #35297 A net kapcsolat prioritását hogyan tudom lentebb venni és a multimédiás dolgokét meg fentebb venni?
Idegesít hogy a zene meg a filmek mindíg be-be akadnak belassulnak recsegnek! -
#35296 Köszi, de mivel kell majd aktiváljam? Olvastam a FAQ-ot, de SP1-ről nem találtam benne semmit. -
Hory84 #35295 Próbáld ki ezt a klienst, lehet hogy a upc szivat. -
Dave0092 #35294 Olyan problémám lenne, hogy amióta Vistám van (sp1 ultimate hun 32 bit) a torrent letöltések nagyon ingadozóak... chellos 5megás netem van (7mb-al töltök) minden hol maximális sávszéllel tudok tölteni... de torrenten valamikor 10-20kb-al, valamikor 500-al... Jelen esetben is... Tölteném az uj Tomb Ridert a magrol... elöször elkezdi 4-500 al szedni. majd lecsökken 50-re, haver meg 800 al szedi... legujabb utorrent van fent.... mi a teendő? -
EK1TEP #35293 Valaki eltudná mondani hogyan tudok Témát cserélni Vista alatt?
Tudtommal valamit babrálni kell a fájlokkal hogy engedje a nem hivatalos témákat is!
Segítsetek köszi! -
tompka #35292 Simán felrakhatod :) Kell aktiválni :) -
#35291 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, van egy nem eredeti Vista Ultimate-em, erre fel tudom telepíteni a hivatalos SP1-et, és ha igen utánna kell valahogy aktiválni?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
BlueX #35290 Windows 7 kinézet Vista-ra -
#35289 Sziasztok!
Nekem a Vista-ban ami naggyon nem tetszik és amit hiányolok az XP-ből:
XP alatt a megjelenés panelen be lehetett állítani, hogy a betűk mérete legyen nagy. Ezzel megnövelte a fontok méreteit annyival, hogy sokkal olvashatóbbak lettek.
Vista alatt Én lelek mást, csak a DPI beállítást, de azzal az a gondom, hogy megnöveli az ikon méretét is és gombok méretét, stb... Pl. egy párbeszéd panelról lelógnak a gombok, stb... problémák.
Nézegettem jópár Vista "Tweak" és Fuck oldalt, de sehol nem találtam ilyet. Olyat kúrva sokat, hogyan lehet pl. egér görgővel ikon méretet növelni, stb... de Nekem az ikonok méretével semmi problémám.
Csak ezt a kibaszott 96DPI-s Clear Type szarságot kúrva szar olvasni :(
Ez így marad?!
Ez ilyen kakin van megoldva?!
Köszi! -
#35288 én problémám meggyógyult egy gép szétszedés után... -
EK1TEP #35287 Valaki?
Ebben tud valaki segíteni? -
#35286 köszi mindkettőtöknek, sikerült -
tompka #35285 Lehet, hogy még maradt pár bejegyzés. Ezzel teljesen kipucolhatod. -
#35284 Próbáld ezzel. -
#35283 Hi!
Olyan súlyos problémám van, hogy felakartam rakni a Steam-et(aki nem ismeri annak most ez nem lényeges) és amint feltelepült, eltorzult az összes hang a vistában...és olyan szinten idegesítő h azt nemtudom leírni sem.Újra raktam a drivert a hangnak és most sem jó, mintha szoftveresen zavarná valami a hangokat...valaki vmi 5let?? -
#35282 ezt a 3 neros-s valamit hogyan lehetne eltüntetni?? nero uninstall megvolt mégse tünt el, kicsit idegesítő
-
#35281 Adobe oldalán lévő is települ, vagy van letölthető telepítő is, az is felmegy simán 64bit-re. -
EK1TEP #35280 Hm...értem!
Keresgéltem winportálon de nemtaláltam semmit sajnos!