Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NETw3v32.sys fájlból igen könnyen kilehet találni, hogy wlan driver a ludas (google 3. találat)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://images.netbag.hu/20080910/21270993845.jpg
nem az enyém, úgy szedtem a netról.
véleményem szerint amit errõl le lehet olvasni, az csak egy fájlnév, meg egy - valószínûleg a hiba okára sejtetõ - sor.
Az én kékhalálos képem is ugyanilyen lenne, csak ott nekem a nagybetûs sorban MEMORY_MANAGEMENT állt, a fájlnév pedig ntkrnlmp.exe
volt.
szóval szerintem nagy különbség nincs a kettõ között.
pl ahonnan kinéztem, hogy hogyan kell használni a windbg-t, ott megállapították a példa alapján, hogy a WLAN-adapter meghajtója okozta a problémát. nos, nem hiszem, hogy egy egyszerû bluescreen-bõl ezt meg lehet állapítani. ott a NETw3v32.sys fájl volt a ludas. Te ebbõl tudod, hogy a wlan adapterrel van a gond??
http://goo.gl/gd6Zi5
ezt meg lehet tenni a vezérlõpult/rendszer/haladó rendszer beállítások/startup and recovery/settings/pipa ki az automatically restart-ból
más kérdés: hiába állítom be a windows update-ben, hogy keressen frissítéseket, de kérdezzen rá, ha telepíteni akarom, akárhányszor ez beállítom, és ok, és újra megnyitom az update ablakot, visszaáll a totál automatikusra. miért?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://goo.gl/gd6Zi5
MODULE_NAME: nt
IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe
Loaded symbol image file: ntkrnlmp.exe
Mapped memory image file: c:\windows\System32\ntoskrnl.exe
Image path: ntkrnlmp.exe
Image name: ntkrnlmp.exe
Timestamp: Sat Apr 26 07:56:07 2008 (4812C3F7)
CheckSum: 00482B15
ImageSize: 00518000
File version: 6.0.6001.18063
Product version: 6.0.6001.18063
File flags: 0 (Mask 3F)
File OS: 40004 NT Win32
File type: 1.0 App
File date: 00000000.00000000
Translations: 0409.04b0
CompanyName: Microsoft Corporation
ProductName: Microsoft® Windows® Operating System
InternalName: ntkrnlmp.exe
OriginalFilename: ntkrnlmp.exe
ProductVersion: 6.0.6001.18063
FileVersion: 6.0.6001.18063 (vistasp1_gdr.080425-1930)
FileDescription: NT Kernel & System
LegalCopyright: © Microsoft Corporation. All rights reserved.
tehát valami gond volt az nt kernel-el. a probléma az, hogy én nem tudom, mi ez. valaki esetleg?
Vistán vagy akár XP-n mindegy nem lehet elmenteni valahogy az asztalon lévõ ikonok elrendezését??
Mert sokszor elõfordult hogy valami végett elrendezte õket és mire visszateszem ahogy volt 😞
Next PC upgrade: 2022
Akkor ezt hogy sikerült XP-nek elérnie önmagától? (Hogy rohadna meg!)
Vagy olyan hogy a leállás gombra kattintva, ugyanez, a monitor kapcsol le, a proci pörög tovább?
Mert ha volt ilyen vkinek és tudott rá megoldást, az feltétlenül írjon! <#shakehead>#shakehead>
Nothing is True, Everything is Permitted
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kipróbáltam szinte mindent de még mindig nem jó az 5.1 játék/ zene alatt.Viszont vezõrõpult-->hangeszközök vagy valami ilyesmi ott van olyan hogy Teszt rámentem, és ott megszólaltatja az 5.1-et,szóval az összes hangszóró szól.DE viszont bármit halgatok és bármivel játszok nem jó:S.
Valami ötlet? (soundmax audióm van Asus P5B lapon)
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ha SP1 volt a frissités, akkor átnézegetem, h. minek nem tetszhet, ha nem akkor az eredeti terv..
Honda - The Power of Dreams
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a Vistát a laptopra pénteken este! Jo is volt szombat egész nap, és vasárnap d.e! Frissitette közbe magát! Vasárnap 4 frissitést tett fel ha jol tudom, nem láttam, gazdája mondta! Nah az a baj, hogy bekapcsoljuk, és egy olyan 15 perc után befagy! Lehet, h. a frissités kavar be, vagy valami más ötlet? Elsõ ötletem, h. leszedem azt a 4 frissitést, utánna letiltom az aut. frissitéseket, és megnézem, hogy mi lesz, ha még mindig fagy, akkor az elözöeket engedélyezem, és töröm a fejem!
Valakinek valami jobb ötlete ennél?
Ilyen a laptop.
Honda - The Power of Dreams
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
tudna valaki ajánlani nekem vista alatt futó netrõl letölthetõ foto programot? Olyat keresek ami nem rendszerez inkább javít, retusál stb..
Nagyon köszi
nem tudok hatteret valtoztatni. belepek a control panel-be, personalization -> desktop background es a kovetkezo felirat fogad:
"Failed to load page please return to control panel to change your background settings"
vki ha tudna segiteni, nagyon megkoszonnem, eleg zavaro a problema, köszi!
@ Hellomarci
véletlenül letöröltem a lomtárat, hogy tudnám visszarakni a helyére?
Vista ultimate -t telepítenék, mekkora helyre van szüksége, hogy állítsam be a partíciót?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az lenne a problémám, hogy van egy laptopom és egy asztali gépem. Mind a két gép látja egymást a hálózati térképen, de a megosztott meghajtókat és mappákat nem látja a másik gápen. Ilyenkor mi lehet a baj?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vista alá legalább 7.0-s Total Commander kell, az már tud jogosultságot kérni majd késõbbi mûveletekhez
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
akkor valószínûleg többet tudunk segíteni, így még akármi is lehet.
szóval: van egy notebookom az ASUS F3KA sorozatból, amire kénytelen voltam vistát telepíteni, mert csak vista drivereket adtak hozzá
Microsoft Windows Vista Ultimate x86 SP1 Integrated (HUN) 2007. decemberi verziót telepítettem. A gond az hogy a notebook bizonyos idõ után kékhalál kíséretében újraindul. Ha esetleg tudtok valami megoldást vagy esetleg egy stabilabb (magyar nyelvû) verziót akkor pls help!
elõre is köszi
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"