Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tud rá megoldást az lécci mondja meg mert elég idegesítõ minidg átállítani a hátterem...
Elõre is közsi a segítséget!!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Biosban bekapcsolnám a cool & quiet funkciót és bootolásnál újraindul a gép!XP alatt rendesen mûködött!
(#34036-nál elõfordult egy ilyen eset, ott olvasgasd el a válaszokat, volt még pár ötlet)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hol tudom beállítani, hogy ha alvó állapotba teszem a gépet akkor 1-2 óra múlva ne kapcsoljon be magától? Most az a baj, hogy nem akarom kikapcsolni a gépet csak "készenlétbe" alvó állapotba tenni, de nem akarom, hogy magától bekapcsoljon x idõ múlva hanem csak akkor amikor én bekapcsolom.
elméletileg ott kellene lennie egy DMA engedélyezésnek
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezt a DMA módot nem találom nekem mindegyikrõl csak adatokat ír ki semmit nem tudok állítani!
ha Ultra DMA mode 2,5 vagy ilyesmi, akkor nem ez a megoldás...
Az hogy "szabványos" nem biztos hogy a legjobb.
Viszont találtam ilyet:
Extended IDE driver:
Access Mode:
a megoldás: ha nem használod a KMP alatt a media libraryt akkor nyugodtan töröld le a plugin mappából ezt a dll-t.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
köszi megpróbálom
bon -elõzõ verziót is megpróbálom mindjárt...
Ha leokézom akkor mûködik rendesen.Már újraraktam de nem oldódott meg
gen_ml.dllt szedtem de hova kellene másolnom?Vagy mi lehet a gond?

Ajj pedig már azt hittem jólessz!
Nemértem mitõl van!Úgy belassul a zene csak lesek 😮 recseg meg minden.
Következõ probléma:
Biosban bekapcsolnám a Coul & Qouit (lehet nem helyesen írtam) funkciót és bootolásnál újraindul a gép!XP alatt rendesen mûködött!
Mitõl lehet az hogyha pl.: zenét hallgatok és közben nyitom a sajátgépet vagy internetre mennék, vagy egyéb alkalmazást nyitok meg miközben megy a media player elkezd kib*szottul akadozni a zene recseg meg belassul!
MSN hang is ha valaki bejelentkezik be-be akad recseg!
Mitõl lehet?
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
A köv a gondom:
vista x64-em van sp1-el. minden important és recommended frissítés fel van telepítve.
eddig játék közben párszor lefagyott, mert a vid kártya túlmelegedett, amit a fan speed szabályozásával meg is oldottam.
viszont ma volt a 2. olyan lefagyás, ami igazából nem tudom, miért van.
játék közben feljött egy DOS-os piros képernyõ, és valami olyasmit írt ki, hogy a windows ismeretlen eredetû hibát fedezett fel, és újra fog indulni. amikor elsõ alkalommal volt ez a hiba, akkor pedig ugyanez a szöveg volt, csak kék alapon (akkor nem játszottam, kint voltam a windows-ban).
tudom, hogy ez így leírásnak kevés, de az a képernyõ elég gyorsan eltûnt.
szerintetek ez mi lehet??
http://goo.gl/gd6Zi5
átálltam XPrõl Vistára és egy problémám akadt amire nem találtam megoldást
Van egy SB Live! 24-bites hangkártyám ami tökéletesen mûködött Xp alatt a hozzá való driverével.
Vistán megkapta ezt a drivert: Creative Sound Blaster Live driver 1.04.0077 for Windows Vista (SB24_VTDRV_LB_1_04_0077.exe)
fel is ment rendesen és az eszköz mûködik is megfelelõen de mégis az egész totál halk.Ha full hangerõre rakom a winampot vagy akár a KMplayert és a Vista hangerejét is akkor hallható normál hangerõn.
Most egyenlõre kivettem a hangkártyát és használom az alaplapi integráltat.Az normálisan mûködik csak épp minõségben marad el...
Csak egy sztereo hangkimenetet használok egy thx-es 2.1-es Logitechhez és ott igencsak jobb lenne az SB live...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit