Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pls vki!!!!!
\" örökké nem eshet.... \"
vírus/spyware?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Érdemes feltenni egy 64 bites rendszerre a 64 bites oprendszert vagy lehet a 32 bitest is.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
De azért thx a válaszokat!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tudnátok segíteni így az elején?
Elõre is thx!!!
Természetesen én voltam a f...sz😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Segítség kellene, letöltöttem az elérhetõ frissítéseket update -rõl, mégsem látom a Dreamscene tartalmakat.
Hol keressem, hogy manuálisan betegyem a web mappába?
Köszi
elsõre nyisd ki a gépet, és pucold ki rendesen, ha koszos az tud itt-ott zárlatot okozni, és az vezethez ilyenhez. (plusz
utána memóriateszt, vinyóteszt, másik táppal kipróbálás
Egy olyan problémám lenne, h minden program "ok nélkül" szabálytalan idõközönként csak úgy lefagy és nem válaszól. És még a feladat kezelõ se tudja bezárni se a programot se a folyamatot semmit és a gépet se tudom kikapcsolni egyedül az áramtalanítás brutális mótszerével.
Nagyon hálás lennék ha vki tudna vmi tanácsot adni mert nekem kifogytak az aötleteim:S Elõre is köszi
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Ha minden igaz hamarosan egy msi gx720 laptopom lesz. Ez valójában egy viszonylag erõs noti 4gb memóriával. Természetesen játékokat is szeretnék futtatni rajta. Dilemmám a Vista vagy az XPSP3. Nem tudom, hogy vista alatt mennyire jó játékok alatt, (Moha, Cod-x, Bioshock vonal) lassabb-e a vista mint az XP? Viszont az XP ellen a 3gb memória limit szól...
Melyiket pakoljam fel, multimédia, játékok, egyebek stb...
Miért van, és milyen beállítással lehet változtatni azon, hogy játék indításakor ne látszódjon az asztal és az "ablak" keret.
Köszi
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez a vistás gép:
Asus M2A-VM
AMD Athlon 64 5200+ AM2 X2
MSI 8600 GT
Kingmax DDR2 2048MB 800MHz
Szóval nálam ezen a konfigon van/volt a bibi, de ismétlem: nem túl gyakori ez a hiba, más konfigon tuti simám megy.
Sok szerencsét ha kipróbálod a vistát 😊
Driverekbõl próbáltam kb mindent, fórumokon volt aki a 103masra esküdözött, van aki a legújabbakra, van aki a bétára... aztán mindegyiknél ugyanaz volt a probléma.
Meg az volt az érdekes hogy xp-n kapásból minden pöccenésre indult, na mindegy de azért remélem valamit kitalálnak még az okosak hogy a másik memóriát is használni tudjam 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A 64bites Vista rovatba írtam annó a problemámat, de mivel azt nem sokan figyelik, és rájöttem hogy mi a bibi, ide leírom hátha valaki hasznát veszi.
A gond az volt hogy install után az elsõ 3d-s alkalmazásnál (pl egy ablak elmozdítása is) fagyott a gép, vagy stand by-ba kapcsolt a monitor. Kezdtem azt hinni hogy a videókártya a rossz (mert volt hogy a 256mb helyett 2048at írt rá a vista...). Neten sem találtam sehol semmit, bár ez a probléma több helyen megtalálható volt kb nulla megoldással. Egyeseknél a hang is rosszalkodott mint nálam is. DE
Egyik ember írta hogy a vista nvidia kártyával és 4 gb rammal nem mindig hajlandú menni, így mielõtt visszaraktam volna az xp-t, poénból kivettem az egyik 2gb-os ramot, és láss csodát, minden szuperul megy.. Kipróbáltam kicserélni a memóriákat, más dimm-be rakni õket és szuperul megy egészen addig, ameddig nincs bent a 4 giga ram...
Na ez mitõl van? (-:
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Mert TCvel nem törli le se a Windows se a Program Files mappát se a ProgramDatat se a User mappát csak egy részét
átnevezni át tudom de teljesen nem törlõdik le...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Tudnátok mondani olyan programot amivel úgy lehet a memóriát tesztelni, hogy nincs a gépre op rendszer telepítve?