Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Driver? Router?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Srácok tudnátok abban tanácsot adni, hogy vajon miért nem mûködik az internet a laptopon melyre egy Ultimate lett feltéve? Már mindent tövirõl hegyire átnéztem de egyszerûen az istennek sem akar létrejönni az internet kapcsolat.

Pls vki!!!!!

\" örökké nem eshet.... \"

CroftManor
Ez vajon mitõl lehetett?

Nothing is True, Everything is Permitted

Dzsini
azért ez így teljesen más információ, mint az elõzõ 😊

vírus/spyware?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem hinném h ilyen baja van mert ez egy 3 hónapos toshiba laptop és az egész gép megy. meg minden jól fut rajta csak az az egy program mint pl: a lombtár ürítésnél befagy és többé nem válaszól vagy az internet explorer fagy be de elindítoma chrome-ot és az meg zavartalanúl mûködik szval a gép paraméterein meg se látszik, h vmi nem jó csak épp az aktuális befagyott program nem válaszól többet😊
Örm
Ok. Kösz az infót.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bon
Mindkettõ támogatott, ha a proci 64bit-et is tud akkor a 32bit is menni fog rajta. 64bit-es oprendszer feltelepítése meg rajtad múlik, van e olyan programod ami kifejezetten arra van fejlesztve? Van e a gépedben 4gb vagy több memória? Van e 64bit-es driver a hardvereidhez?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Örm
Hello!
Érdemes feltenni egy 64 bites rendszerre a 64 bites oprendszert vagy lehet a 32 bitest is.

Van fejlemény az "ügyben". Gondoltam egyeet és mondom kipróbálom egy XP install lemezzel és mit ad isten miután a bootolt a DVD-rõl a gép egybõl bejönnnek (Daytona 2008) a választahtó opciók. Na ilyenkormost valóban mi van??????

Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a gyenge! Amúgy a gépem nincs tuningolva továbbá az elõzõ nap raktam fel egy laptopra ugyan ezt a Vista-t és ott minden gond nélkül fel is ment. És csak azért furcsáltam mert míg ott volt lehetõség a partíciókkal "foglalatoskodni" addig ezen a gépen mindez nem jön elõ opcionális lehetõségként. Azt meg, hogy esetleg a DVD íróval lenen gond ismét megcáfolom mert még most is tudom hassználni minden gond nélkül. Szal akkor most mi is van valójában??????

De azért thx a válaszokat!

bon
Ha tuningolva van a gép akkor állítsd vissza alap órajelre és úgy próbáld, hátha nem lesz gond. Majd a telepítõ elején lehet törölni a particiót és újat létrehozni, ennél tisztább megoldás nincs.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Dzsini
elméletileg a telepítõnek adnia kellene lehetõséget arra, hogy szabadon létrehozz/törölj partíciókat. ha a lemezed nem jut el idáig, ott valami gond van - vagy a DVD-vel, vagy a géppel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek Vista install ügyben. Jelenleg egy módosított XP van fenn de idejét múlt és szeretném lecserélni. Van egy Ultimate amit szeretnék helyette felinstallálni de vmiért nem megy. Miképp tudom leformázni a vinyót, hogy egy "szûz" partícióra tegyen fel? Csak azért kérdem mert miután bebootol az ultimate-rõl nem jön fel semmi menü amivel esetleg ezt megtehetném. Egyszerûen csak egy betölt egy kék (nem kék halál 😊 ) ablakot benne a az egérmutatóval és semmit sem tudok itt csinálni. Gondolom én vagyok a béna de nem tudom, hogy miképp tudnám revenni, hogy települjön. Bár gondolom elõbb tényleg nem ártana formázni a c-t és úgy felrakni.

Tudnátok segíteni így az elején?

Elõre is thx!!!

Megoldódott.....😊

Természetesen én voltam a f...sz😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Szép jó reggelt,

Segítség kellene, letöltöttem az elérhetõ frissítéseket update -rõl, mégsem látom a Dreamscene tartalmakat.
Hol keressem, hogy manuálisan betegyem a web mappába?

Köszi

Dzsini
tippek sorban: túlmelegedés, vinyó halódik, táp halódik, memória halódik, valamelyik kártya/alaplap halódik.

elsõre nyisd ki a gépet, és pucold ki rendesen, ha koszos az tud itt-ott zárlatot okozni, és az vezethez ilyenhez. (plusz húzzál szét minden csatlakozót, vedd ki a memóriát (ha van pasztád a procit is) és rakd össze újra, lehet egy érintkezési gond van valahol)
utána memóriateszt, vinyóteszt, másik táppal kipróbálás

Hello mindenki!
Egy olyan problémám lenne, h minden program "ok nélkül" szabálytalan idõközönként csak úgy lefagy és nem válaszól. És még a feladat kezelõ se tudja bezárni se a programot se a folyamatot semmit és a gépet se tudom kikapcsolni egyedül az áramtalanítás brutális mótszerével.
Nagyon hálás lennék ha vki tudna vmi tanácsot adni mert nekem kifogytak az aötleteim:S Elõre is köszi
Talán segít: ntfs.sys

Walk the Talk.

Örm
Alap beállítsánál is hibát ír ki telepítsénél valami ntfs.sys hibát.

Örm
Kösz, de nem igazán értek a BIOS-hoz. Hogy tudom az alapbeállításokat visszaállítani?

Egy BIOS alapbeállítással egyszerübben kiderülhet ez. Nálam is egyik nap a Vsita betöltõ képernyõ után egybõl kék halál volt és BIOS defaultal minden ment tovább jól. Nekem ez megoldotta.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Örm
Nem. Egyik napról a másikra jött elõ ez a probléma. Hogy tudom megnézni, hogy nilyen a beállítás és min kellene lennie? EGyébként a kártya egy 6600GT.

Narxis
XP 64bit.

bon
Alaplapi driverek fent vannak?

PLEASE segítsen valaki hogyan kell visszahozni az eltünt meghajtót. Újratelepítettem a vistát de egy újraindulás után megint eltünt :S (a bios mindig látja szóval sztem nem kábel hiba)
bon
Vista 64bit

Ha minden igaz hamarosan egy msi gx720 laptopom lesz. Ez valójában egy viszonylag erõs noti 4gb memóriával. Természetesen játékokat is szeretnék futtatni rajta. Dilemmám a Vista vagy az XPSP3. Nem tudom, hogy vista alatt mennyire jó játékok alatt, (Moha, Cod-x, Bioshock vonal) lassabb-e a vista mint az XP? Viszont az XP ellen a 3gb memória limit szól...
Melyiket pakoljam fel, multimédia, játékok, egyebek stb...
bon
Tejes képernyõre állítod a programot, ha jól emlékszem alt+enter

Sziasztok,

Miért van, és milyen beállítással lehet változtatni azon, hogy játék indításakor ne látszódjon az asztal és az "ablak" keret.

Köszi

fuh nekem ma elöször csinált olytr hogy amikor beinditottam a képernyõ középére kiirt egy sort, hogy REGISTTRY$/..../INSTALL/236 ugyált egy 10 mp ig aztán betöltött... ez mi lehet?

Narxis
Már próbáltam Vistat, csak 32 biteset és most lesz a hp laptopom 3gb ram-al, nvidia 9200 gs videokártyával és intel core2duo 2,26ghz-es procival. eredeti home premium-mal ami 32bites. egyelõre még nem néztem utána, hogy a programok amiket használok 64bitesbe vannak-e, játszani laptopon meg nem nagyon akarok, driverek 64bitesbe vannak, csak olvastam sok helyen, hogy elég jó a 64bites vista és ezért gondolkoztam rajta.

Egyébként -szerintem- ez ne tartson vissza, mert nem túl sûrû hiba ez és amúgy is lépést kell tartani a korral ^^ Vannak ilyen érdekes jelenségek, mint pl a kisgépemnél(és ennél is ez volt amig xp volt rajta) ami csak akkor tölti be az xp-t ha végig nyomogatom a numlock-ot :-D
Ez a vistás gép:
Asus M2A-VM
AMD Athlon 64 5200+ AM2 X2
MSI 8600 GT
Kingmax DDR2 2048MB 800MHz

Szóval nálam ezen a konfigon van/volt a bibi, de ismétlem: nem túl gyakori ez a hiba, más konfigon tuti simám megy.
Sok szerencsét ha kipróbálod a vistát 😊
Se másik videókarim se másik ramom nincs 😊 Rammal nem hinném hogy gond lenne mert külön kipróbáltam õket, és mindkettõvel ment rendesen, csak együtt nem. (kipróbáltam az összes variációt a dimm-ekkel meg a ramokkal és sehol se volt gond).
Driverekbõl próbáltam kb mindent, fórumokon volt aki a 103masra esküdözött, van aki a legújabbakra, van aki a bétára... aztán mindegyiknél ugyanaz volt a probléma.
Meg az volt az érdekes hogy xp-n kapásból minden pöccenésre indult, na mindegy de azért remélem valamit kitalálnak még az okosak hogy a másik memóriát is használni tudjam 😊
Narxis
Ezt jó lenne tudni, mert én is 64bites vistan gondolkodom, de így akkor nem veszek feleslegesen memóriát, laptopba nvidia kártya van.

bon
Másik VGA-t (nvidia-t) másik memeória modult nem probáltál? Nem tudom a VGA drivered a legfrissebb nem beta ami fent van mert ha nem akkor frissítsd szerintem? Nálam nincs ilyen gond (szerencsére) az aláírásomba lévõ konfigon.

Sziasztok!
A 64bites Vista rovatba írtam annó a problemámat, de mivel azt nem sokan figyelik, és rájöttem hogy mi a bibi, ide leírom hátha valaki hasznát veszi.
A gond az volt hogy install után az elsõ 3d-s alkalmazásnál (pl egy ablak elmozdítása is) fagyott a gép, vagy stand by-ba kapcsolt a monitor. Kezdtem azt hinni hogy a videókártya a rossz (mert volt hogy a 256mb helyett 2048at írt rá a vista...). Neten sem találtam sehol semmit, bár ez a probléma több helyen megtalálható volt kb nulla megoldással. Egyeseknél a hang is rosszalkodott mint nálam is. DE
Egyik ember írta hogy a vista nvidia kártyával és 4 gb rammal nem mindig hajlandú menni, így mielõtt visszaraktam volna az xp-t, poénból kivettem az egyik 2gb-os ramot, és láss csodát, minden szuperul megy.. Kipróbáltam kicserélni a memóriákat, más dimm-be rakni õket és szuperul megy egészen addig, ameddig nincs bent a 4 giga ram...
Na ez mitõl van? (-:
desigo
köszönöm
bon
Saját tulajdonba vétel (jobb egérgomb, tulajodnságok és a biztosági fül). De töröltem már egy lemezrõl futtatható oprendszerre is, az nem foglalkozott a könyvtár jogosultságokkal.

naaa
a BIOS ban beállítottad , hogy a videókártya milyen üzemmódját keresse?

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

desigo
Nem használt vinyóról,hogyan tudom végleg letörölni a Vistát formázás nélkül?
Mert TCvel nem törli le se a Windows se a Program Files mappát se a ProgramDatat se a User mappát csak egy részét
átnevezni át tudom de teljesen nem törlõdik le...
Örm
Szerintetek ha át jumperelom az alpaplapot és kisütöm akkor megoldódik ez a probléma?

kakaoskalacs
lol 😄 akkro passz

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

bon
Memtest: link

Örm
Hello!
Tudnátok mondani olyan programot amivel úgy lehet a memóriát tesztelni, hogy nincs a gépre op rendszer telepítve?

bon
Akkor más a gond, ha a winyo lenne akkor eljutnál a particiónálásig és ott lenne probléma ha nem ismerné fel.

nem jön elõ semmi... csak a háttér és a kurzor

Üdv mindenkinek. Most telepítettem a vistát és olyan problámám lenne hogy eltünt az E:\meghajtóm(dvd meghajtó, ezen kívül még van egy cd az F:\, ezt látja). Az elején még látta, arról raktam fel a alaplap és videókártya drivert, most meg eltünt, bootolni bootol róla, szal a windowsba lesz vmi, nem tudja valaki hogy mi lehet a gond?
bon
Ha nem látja a winyot a telepítés elején akkor igen, ha látja de mégse megy fel akkor más a gond.

a múltkor mondtam, hogy nem tudom felrakni a Vistát az új vinyómra. vajon az lehet a baja, hogy SATA kettes és kéne neki driver?

[HUN]FaTaL
Mi az?😄 Mert nekem ilyen nincsen.

http://goo.gl/gd6Zi5