Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gépemen csak egy oprendszer fut épp szal így akkor nem tudom használni ezt a Paragon-t sajna. Ennek meg amit írtál a CD/DVD-n futó oprendszernek majd utánanézek. Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Valaki aki ért hozzá irja már le,hogy kell a bott managerrel megcsinalni,mhogy jöjjön be az xp is ,mert csak a vista indul..total nem értek ehhez a progihoz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

FlyHigh
Akkor jó lesz elvileg, inkább fülessel használom meg néha 2.1-ben. Köszi.

Thrash \'Till Death

[HUN]FaTaL
Windows updaten van hozzá driver, de csak stereoban (illetve 2.1-ben) fog mûködni. Én cseréltem hangkarit egy audigy ls-re, ehhez van vista support 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ha elinditom ezt a boot managert vagy mi.... akkor a vistaba vagyok benne,de hogy tudom beállitani hogy válasssztani keljen ?? valamit mutat,hogy browse,de fogalmam sincs mit keresskek,és hol

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

FlyHigh
Hellósztok!
Most szeretnék váltani vistára, de a hangkártyámhoz nem találtam vista drivert(SB live 5.1), ilyenkor mi van?😄

Thrash \'Till Death

bon
Vagy mint írtam szerezzél be e egy cd/dvd-rõl futó oprendszert és úgy töröld a particiót.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

de nincs meg a vista dvd. nekem magyar van benne sp1 , viszont van egy vistám cd-n ... sp1,csak angol...az nem baj ?? és bootolni kell a vistát ehhez a hibaelháritásshoz ?????

bon
Ha van xp a gépeden akkor ott futtasd a paragont-t majd töröld a Vista particiót. Paragon csak Windows alatt megy.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Azt, hogy érted, hogy más oprendszer alól?? Illetve amit írtál ez a Paragon ez használahtó lenne úgy, hogy kiírom cd/dvvd majd errõl bootolnék és imígyen használnám és törölnék vele mindent?? Amúgy floppy nincs a gépben szal a dos kilõve.

bon
Más oprendszer alol (esetleg más gépben) Paragon Particion Manager Programmal? de még egy dos boot lemezzel és az azon lévõ fdisk progival is probálkozhatsz. De szóba jöhet még egy cd/dvd lemezrõl futtatható oprendszer is, található a neten jó pár féle változat.

bon
De mivel csiáltad, mert a Vista telepítõvel? Mert ha más programmal particiónáltad és formáztad meg pl: Fat32-re akkor az a baj, mert a Vista csak NTFS particióra települ.

kirol
Úgy, igen.

Narxis
Manuálisan másolgattad? Ha igen, akkor passz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nekem csak egy kérdésem volna, mit csinálsz, hogy neked elõjön ez az oldal ahol ezeket kiválaszthatod? Csak mert én mit nem adnék ha a Vista nekem is kirakná ezt az ablakot.....

Thx!

Norton Partition Magic Pro Serve 8.05-nél ha partícionálni majd formázni szeretném az adott vinyó részt és ezt a hibaüzenetet kapom :
" partition table error #105 found " akkor az mire utal?? Csak mert bármit is akarok csinálni mindíg ez a hibaüzenet fogad illetve egy ilyen:
" Error #4 bad argument/parameter ". Pls ilyenkor mi a teendõ ????????

Na akkor mondom mi a helyzet. Próbáltam két különbözõ XP telepítõ lemezzel is, de mindkettõvel ugyan oda jutottam. Egész pontosan nem engedi, hogy letöröljem vagy bármi mást csináljak a C partícióval amin ez a nyomorult Vista fenn van. Ilyen a mesében nincs!!!!!! Most úgy néz ki a dolog, hogy van a vinyón a C partíció amin a Vista van fenn a vinyó másik részét abszolulte nem is látja és ennek tetejében semmit nem enged csinálni, hogy letöröljem vagy akár a vinyót formázzam partícionáljam. Ezt hívják két szék közül a pad alá effektnek??????

Pls vki találjon ki vmi okosan mert már a hajam tépem mérgembe!!!!!!!

Thx!

kirol
Már megcsináltam vagy 6x, de nem jó valamiért. Nem jelenik meg az Video opció, csak képeket hagy továbbra is.

Örm
Már többször is töröltem az összes particiót és újra is formáztam õket.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bon
Próbáltad mér, hogy törölteted a telepítõvel és újra létrehozod?
Véletlenül nem fat32-re formázod?

Na akkor kerítek egy XP-t aztán meglátjuk. De azért köszönöm a segítséget!

Örm
Igen arra. De akárhányszor formázom mindig azt írja, hogy nem lehet oda telepíteni.

bon
Akkor XP telepítõ lemeze, azzal is lehet törölni és létrehozni új particiókat.

Nekem ezzel csak az a gondom, ha beteszem a Vista telepítõ lemezét majd arról bootol a gép akkor az ég világon semmi menü nem jön be. Egy ideig töltöget majd bejön egy olyan menü, hogy "Install Windows". Itt kéri a nyelvet, idõ formátumot majd a billentyûzet tipusát és kész. Utána vagy megy az install vagy repair és kész. Sajna olyan menü nem igazán jön elõ ahol a vinyóval meg a partíciókkal lehetne foglalatoskodni.

Vagy netán én néztem volna be vmit????

Narxis
Kiguglizod a programot, 2 fájlt kell bemásolni megfelelõ helyre és kész. Nekem már nincs meg a link, meg a program se.

cikasz
Sziasztok. sry ha ez tiltott itt.
Sarki füszeres vistapistát tettem most fel és bizonyos idö után mikor jásztok kék halállal elszáll és ez a kiirás : end_of_nt_evaluation_period.
Sejtem mi ez , de nincs erre orvosság?
thx

http://www.akciofigura.hu

hát erre passzolok <#confused>
csõ!
és mi a gond vele ,gondolom a 48,8 GB-re akarod-nem?
kirol
Eredetileg igen, de ezen is elõ lehet csalogatni. Angol RC-n ment is de most a magyaron nem sikerül nekem.

csak Ultimate verzió alatt érhetõ el !
kirol
Valaki segítsen mr, hogy magyar Vista Businessre hogyan tudom felrakni a Dreamscene -t légyszi!

Örm
Hello!
Most az a gondom, hogy amikor ki kell választani a particiót ahová telepíteni akarom a rendszert ezt az üzenetet kapom:

Partició választás

na, ma megint volt egy bluescreen-em (6 napig nem volt), page fault in nonpaged area, stop 0x50, a dmp fájl azt írja, hogy:

"Invalid system memory was referenced. This cannot be protected by try-except,
it must be protected by a Probe. Typically the address is just plain bad or it
is pointing at freed memory.
Arguments:
Arg1: fffff00003cce06a, memory referenced.
Arg2: 0000000000000000, value 0 = read operation, 1 = write operation.
Arg3: fffff80001e7b4cb, If non-zero, the instruction address which referenced the bad memory
address.
Arg4: 0000000000000007, (reserved)"

a hibát a grid.exe okozta

akkor most rossz a memória? vagy olyan regisztert címzett meg a program, ami rossz?
Örm
Hello!
Az lenne a gondom, hogy vettem egy új gépet és miután a telepítõ betöltötte a fájlokat és annak a képernyõnek kéne jönni ahol a széria számot kell beírni, ott nem megy tovább a telepítõ. Ez mitõl lehet?

desigo
kösz
megtaláltam xD
bon
Vista telepítõ lemez be, azzal törölteted az összes particiót majd újra létrehozod a neked megfelelõ méretben. A Particion Magic-et meg hanyagolnám, mert nem Vista kompatibilis,

bon
Ajánlott feltenni az összes drivert. Én szoktam magamat regisztrálni.

Narxis
Alapártelmezett levelezõklienssé teszed. Ott ahol a többi alapértelmezett programot is beállítod, asszem Start menüben van vagy Vezérlõpult.

desigo
Ha webes felületen rákattintok egy email címre akkor azt,hogyan tudom beállítani,hogy a Thunderbirdet nyissa?
Köszönöm a válaszod de ha lehet én leszedném ezt a jelenlegi Vista-t (de lehet, hogy újra felraknám utána) mert van egy kis gond. Mégpedig az, hogy mielõtt felraktam volna a szûz gépre a vista-t kétfelé partícionáltam a vinyót (érelem szerûen). Namármost a sok huza-vona után odáig jutottam (partition magic-nek hála) hogy a vista ugye megmarad a C-n de ellenben a D mint másik partíció eltûnt. És így vele az összes cucc amit oda telepítettem. 😞 És semmi módon nem lehet visszahozni. Sem a Vista-n belül nem lehet sem pedig a partition magic-el. Mindíg vmi "105-s" hibakódot ad ki nem lehet semmit tenn. Ezért szeretném az egész vinyót újraformázni majd partícionálni, hogy ismét elõröl tudjam kezdeni az egészet.
De ezt valahogy az istennek sem engedi. De egyszerûen nem értem ,hogy miért nem engedi letörölni azt a partíciót ami a vista van??!!! Igy, hogy a bánatba tegyek fel egy új rendszert (és nem úgy, hogy a már meglévõ mellé tegyem)???

Vki??????

Nagyon köszönöm!!!! Viszont ahogy itt elnézem vajon " érdemes " feltenni az összes felajánlott driver a laptop tipusához?? Vagy csak azt amivel a Vistának gondja volt (jelen esetben a hálókártya meg vmi bluetooth cucc) szerinted?? Illetve ha regelem magam akkor elvileg mindíg küldik majd az újabb frissítéseket a cuccokhoz. Ezzel érdemes " foglalkozni "?

Thx!

egyik particiora felrakod az xp-t. aztán xp lesz az alappértelmezett tehát enmfog elidnlni a vista, berakod a vista telepitõ lemezt, és a hibajvatiás ba a legelsõt kiválasztod... ekkor ismét a vista fog cska elindulni, felrakod a faq-bol a boot managert, hozáadod az xpt, és midnden idnuláskor jön egy boot menü hgy melyik inditsa...

Bocsi hogy még egyszer beirom,de sürgõs volna..... felvan telepitve nekem a vista 32 bit ... van 2 HDD -m amugy... valahogy megoldhato,hogy feltudjam telepiteni az xp-t is ??? de vistát akarom hasznalni fõképp.xp-t csak gamelésre használnám.

http://ce.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?LNG=23&service=CE
Ez felettébb fura mármint az, hogy SATA gondja lenne. Csak azért mondom mert a Vista gond nélkül felment amikor felraktam a laptopra. Nem írt semmi hibát vagy ütközést a hardware-ek között. Csak egyedül a realtek hálókártyával volt gondja, mert ahhoz nem talált drivert és így az istennek sem akart mıködni a net. Illetve van még vmi hardware gondja vmi bluetooth-al kapcsolatos. De mivel nincs hozzá semmiféle driver CD (alapból nem adtak hozzá, mondjuk ez nem tudom, hogy mennyire bevált szokás) így igen nehéz feltelepíteni az adott alaplapi drivereket. Most lehet én vagyok a béna, de egyszerüen nem leltem hozzá hálókártya drivert vista-hoz, nemhogy komplett alaplapi driver csomagot!!
De egyszerüen még mindíg nem értem, hogy miért nem engedi használni a partition magic-et???? Azaz csak a C-n nem engedi amin van a rendszer a többi partíciót engedi törölni. Na most így a két szék közül a pad alá estem, mivel most sem a Vista nem használható, sem pedig nem tudok egy újabb (ammúgy én meg a Daytona-t használom és nagyon frankó!) oprendszert feltenni.... 😞

Amúgy a gép egy Toshiba Satellite A300 1JH

Ha vki tudna segíteni akkor azt nagyon megköszönném mert szegény hugom (mivel az õ gépe) teljesen maga alattvan, hogy az új gépe nem mûködik.

Elõre is thx!

Narxis
Driver kell a SATA meghajtódhoz, vagy megkeresed és flopizgatsz vagy letöltöd a carlosca féle XP-t amit én is használok, nem buherált, de tökéletesen mûködik.

Amúgy milyen laptop? Hátha találok hozzá drivert vagy valaki más.

Helo.... felvan telepitve nekem a vista... van 2 HDD -m amugy... valahogy megoldhato,hogy feltudjam telepiteni az xp-t is ??? de vistát akaorm hasznalni fõképp.xp-t csak gamelésre használnám.

Igen úgy néz ki, hogy a hálókártya driverrel van gond, mivel nincs hozzás Vista driver és nem tudja emiatt használni. Szal jól meg vagyok lõve. Viszont ha már itt tartunk akkor tudsz vmi módot rá, hogy miképp "szabaduljak" meg a már feltelepített Vista-tól? Csak mert inkább maradnék a "jól bevált" Daytona-nál de egyszerûen nem tudom letörölni még úgy sem, hogy újrapartícionálom ill formázom a vinyót. Mindíg 105-s hibára hivatkozik és nem engedi törölni a C partíciót, sem formázni a vinyót. Ez egy kicsit fura és akkor még finom voltam! Mikor berakom az új oprendszert, hogy tegyel fel el is kezdi az összetevõket kigyûjteni és mikor végzett vele akkor azt írja ki, hogy " A telepítõ nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót " !! Most ilyenkor mi a bánat van??? Van esetleg 5leted, hogy ilyenkor mi a teendõ? Csak mert nekem ez egy kicsit új!!!!! Szal sem letörölni nem engedi, sem pedig formázni, sem pedig partícionálni. Szal igazából semmit sem enged....

Elõre is Thx!

Örm
Hello!
A telepítés megkezdése elõtt ilyen hibával áll le a gép.
Machine_check_exhabition
Ez mitõl lehet?

bocsi útólag én is rájöttem h az mást jelent mint gondoltam😊. De elvileg van vírúsírtom nod32 és az nem talál semmit keresésnél.