Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nincs, csak nyers driver.

http://goo.gl/gd6Zi5

thx, sikerült

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

bon
Csak sima driver semmi egyéb, minimális állítás a vezérlõpult/hangoknál lehet

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Add meg neki a kért kulcsot és többet nem fogja kérni, ha nincs kulcsod akkor vásárolj egy Vista-t.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Monitor driver fent van?

Az nvidia vezérlõpultban állíts be egyénit. Nekem sem engedte a 6600GT karimat, egy Samu SM 765MB monitoron 1024-ben 100Hz-en. Egyéniben beállítottam, és kész 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

hi

abban kérném a egíségeteket hogy van egy samsung 2032es BW monitorom és egy 8800gtxem, az a problémám hogy vista alatt 1440/900 vagy nagyobb felbontásban csak 60hzen hajlandó menni, az xpn kifogástalanul ment mind analóg mint digitális csatlakozással
meghajtóprogik legújabbak

valaki?

Hello azt szeretném kérdezni hogy vki nem tud vmi megoldást arra hogy kéri a cd kulcsot a rendszer!!!

FlyHigh
ahoz van sorrund mixer is?

Thrash \'Till Death

[HUN]FaTaL
Windows Updaten van driver, de az 5.1-et felejtsd el, 2.1ben fog szólni.

FlyHigh
Hellósztok!

Szeretném lecserélni az xp-t vistára, olvasgattam a fórumokat és az derült ki, hogy a SB Live! 5.1 kártyámhoz nem készült Vista driver. Tudom hogy van többféle driver készítõ társaság is, de azt mondták, hogy azok hangminõségre eltörpülnek az eredeti mellett. Van valami megoldás arra, hogy vistán is olyan hangminõségben tudjam élvezni a zenét ezzel a kártyával mint xp-n?

Thrash \'Till Death

Kureszka
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a régi windows fájlokat hogyan lehet törölni, mert nem engedi, azt írja hogy szüntesd meg az írásvédettséget pedig nem is írásvédett. Esetleg valamilyen programmal lehetne törölni?
Köszi!

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,

vki
Hi!

Van egy Lexmark E210-es nyomtatóm, de nem találok hozzá drivert.
Gugliztam, erre kidob nekem egy olyat, hogy a Samsung ML-1210 a testvére, de az ahhoz letöltött driver nem nagyon akar mûködni 😞.

Az a baj, hogy ha bedugom a nyomtatót, minden gond nélkül rávágja, hogy ismeretlen eszköz 😞, és ezen az "Illesztõprogram frissítése" sem tud segíteni.

Elõre is köszi a választ!

ACER Aspire 5738ZG

Narxis
Nálad lehet a hiba mert nálam már nagyon hosszú ideje kitûnõen végzi a munkáját, elsõ használat után még egy kis teljesítménynövekedést is tapasztaltam, gyorsabb boot, gyorsabban indultak játékok stb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Köszi 😊

bon
Paragon Particion Manager 9.0 Recovery lemezével lehetséges, ha jól értem a lábjegyzetett itt: link

[HUN]FaTaL
Van particiókezelõ progi ami Vista x64 kompatibilis? Két partíciót szeretnék egyesíteni.

lck
! User Error !
Nemrég teszteletm végig 5-6 progit e témában.
A Diskeeper vált be nálam is legjobban.
Freddycom
Vicces, h pont a Diskeepert hozod fel példának, ugyanis nekem az annyira megtöredezettségmentesítette(de szép szó <#smile>) a gépet, h nem bírt bebootolni. Ki kellett húzni a konnektorból, majd vissza. Ezután lett csak jó.
A Rendszer-visszaállítás kikapcsolása télleg segített, feloldott 1,5 GB-nyi helyet... <#vigyor2>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

[HUN]FaTaL
Biztos hogy nem függ össze, szerintem a rendszervisszaállítást kapcsold ki, nekem nem lett kevesebb hely.

#34519 próbáld ki mielõtt hülyeségeket beszélsz 😊

Narxis
Nem szabad ilyen noname szar programot használni. Diskeeper(ennek a "kisöccse" a Vistaba beépített defrag) vagy PerfectDisk legfrissebb változata a jó.

Freddycom
Kipróbáltam, hosszan dolgozott, de jó... <#vigyor2>
Viszont ez után a C-n még kevesebb hely lett...<#confused>

[HUN]FaTaL
Én IOBitet használok defragra és szerintem teljesen jó 😊

Dzsini
mert más és más elv szerint mûködnek a töredezettségmentesítõk - még az XP-é és a Vistáé is más rendszerbe rakja az adatokat. A vista például 64 megánál nagyobb filedarabokat egyben hagy, még ha az egész file szét is van szóródva, plusz a Superfetch-nek fontos fileok defragmentálása és gyors helyre tétele az elsõdleges. Egy "átlagos" defrag pedig lehet, hogy ezzel nem foglalkozik, viszont a nagy fileokat megpróbálja összerakni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Freddycom
Ok, értem.
Viszont ha egy nem Vista defragmentert használok, és utána megnézem, h mit mond a Vista töredezettségmentesítõje, akkor továbbra is azt látom, h "a fájlrendszer teljesíménye javítható"... <#confused>

Dzsini
valószínûleg a winsxs mappa a sok, az kell... ott van a védelem az ellen, hogy az egymásra telepített programok ne akadjanak össze amiatt, mert ugyanannak a filenak más verzióját telepítik fel. minél több programot teszel fel, a winsxs annál nagyobb lesz sajnos, de az ellen nem lehet mit tenni, ha windows-jellegû rendszert használsz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Freddycom
Hiába használom, az csak 187MB-ot töröl. Nem tom mi lehet ennyi abban a rohadt mappában.

[HUN]FaTaL
Miért hány processzor van a gépedben? 2? Az összes támogatja a többmagos procikat, de a többprocesszort (darabra) csak businesstõl felfelé. Nem értem mi a meglepõ ezen, régen is így volt.

Dzsini
igen, de ez már régen is így volt, csak nem volt szétválasztva többmagos procikra, a Windows XP pro 1-2 CPU-t kezelt (mivel akkor még a dualcore nem terjedt el), az XP home 1-et, a szerver változatok tudtak 2 felettit.

Most az a módi, hogy 1 processzort (bárhány maggal) mind lekezel, de több processzort 1 alaplapon csak a Business és a nagyobbak.

Narxis
While all editions of Windows Vista can support multiple core CPUs, only Windows Vista Business, Ultimate, and Enterprise can support dual processors.

Ez komoly?

jó csak xpbõl van eredetim vistából meg kamum 😄😄

bon
Igen elfutt, elöször xp majd a Vista legyen feltelepítve. Ha mégse lenne boot menü akkor érdemes kipróbálni a Vistabootpro progit. Egyébként szerintem felesleges az XP ha már vna Vista.

bon
Használd a lemezkarbantartót.

Freddycom
Megvan a ludas(mappa), de semmi olyan nincs benne amirõl tudnám, h tuti nem kell

az lenne a kérdésem hogy

elfut e egymás mellett egy xp és egy vista, persze külön partíción?

gondolom bootolás utána válaszhatok hogy melyik op rendszer induljon!?

Freddycom
Nekem 12GB. Ennyi egyszerûen nem lehet hasznos a Vistának. Törölni kéne. Persze csak óvatosan.

Nekem a windows mappa 7,12GB Ebben benne vannak a DS videók is

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Narxis
Eszméletlen sokat.

Freddycom
Igazad van, nincs annyi. A C-n 58-ból 23 szabad, ami -kis számolás után- nem annyi. Viszont PRogram Filesban csak 14 GB van, ami így még mindig csak 37. A többi a Windows mappában van.
Mennyit foglal a Vista?

Dzsini
esetleg túl kevés a szabad hely a meghajtón, így nem tud rendesen lefutni a defrag? legalább 10, de inkább 15% legyen szabadon...

Freddycom
És abban tudna valaki segíteni, h miért van az, h a töredezettségmentesítés után továbbra is azt írja, h "A fájlrendszer teljesítménye javítható"?
Még az elején oké volt a program, kiírta töredezettségmentesítés után, h "a fájlrendszer teljesítménye jó", de most újabban azt produkálja, amit fentebb írtam.

reaper4
ok nm.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

mike0013
köszi szépen, sikerült beszereznem😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

reaper4
ha nincs aktivátorod akkor írj msn címet átküldöm. de csak most max 1 órán belül, mert holnap utazok melózni és csak jövõ hét végén leszek...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

mike0013
köszönöm szépen😊 el is kezdem

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

reaper4
felrakod a vistat utána rögtön az sp1 -et és így az egészet krekkeled az sp1 aktivátorral.

mike0013
most nem a crackrõl van szó, hanem hogy lehet-e telepíteni sima vista-ra, ami illegális sp1-et?

Freddycom
Legelõször én is egy SP1 nélkülihez való cracket szedtem le, és ezzel egy SP1-es verziót akartam crackelni. Hát sajnos nem sikerült. Aztán leszedtem egy SP1-es Ultimatet, ahhoz volt olyan crack, h aktiválja, vagyis minden további nélkül töltheted le a hivatalos Windows Update dolgokat. Inkább egy ilyet próbálj.
Amit akarsz, az sajnos nem fog sikerülni.

mike0013
Sziasztok!
Ha van egy (nem eredeti) Vista-m, ami nem SP1-es és felrakom, letöltöm hozzá az SP1-et, akkor azt úgy lehet és utána kiütöm azzal a Vista loader-rel? Vagy ez így nem😊? Túl szép lenne😄? És bocsi a warez miatt:S

Sziasztok!

Hogyan kell olyan lehetõséget készíteni, amikor boot-oláskor kit tudom választani melyik oprendszer induljon el. Pl.: Vista, XP, Linux stb.?

Azt hallottam vagy olvastam valahol, hogy az Acronis-al megoldható, ami meg is van csak nem tudom, hogy hogyan...

A segítséget köszönöm!