Iron Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem ártana hozzá 1 magyarítás az tény.
Kb. 10-15 percig nézegettem, mit kell csinálni az elején.
Két "bunker" között tudok szlalomozni, de semmi akció területre nem sikerült jutnom.
Köszi: KZ
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Most kaptam meg a játékot.
Érdeklõdnék:
- Létezik hozzá magyarítás?
(én a fõ magyarosítás portálokon nem találtam semmit)
Iron Storm 2 létezik?
Milyen stílusú játékról van szó, mennyire friss, ...?
1enlõre mh-en v.ok, így még nem tudtam megnézni...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Kéne 1 kis segítség:
ha van valakinek mentése a 3_3-as pályáról, az legyen szíves elküldeni mélben, mert ez a k*rva játék folyton kifagy, mikor tölteném vissza a mentést.
(ha lehetséges, akkor a második tank utáni részrõl kellene a mentés)
elõre is köszi!
Köszi a segitséget RANDAL de honapokall ezelött ezt irtad :
"kellene segítség.
Sza bevittem a radioaktív cuccot a lézer alá, viszont mikor feljutok az irányítóba kinyírnak. ugyanis elõtte van egy kis szoba ahol van ké tudós, egy pacák megh egy nõ, a pacákot kinírom, a csajt meg nemtom. viszont ha bemegyek akkor elkezdenek a riasztó felé menni, onnantól meg nekem pápá mer csak egy késem van. életem meg nem sok😞 "
Nekem meg pont az a gondom hogy nem tudom bevinni a lézer alá a hordót !!!!
Gondolom a USE gombot kellene használni de nekem nem csinár semmit a hülye hordóval,vagy másképp kell ??
Please Help
THX
Nem tudom a lézer elé tenni a robbanós hordót
a 4. pályán nem csinál vele semmit !Én mit csináljak ?
THX
-uvegtetot osszetorve essunk a vizbe
-menjunk elore, a fuggony mogotti irodaban van az elso kulcskapcsolo
-le az also szintre, elore
-HQ WAGON, fol az emeletre, a lemezjatszos teremben a konyvespolcal kikapcsolhato az alarm a szobaban
-szoba, masodik kulcskapcsolo
-elore a FORWARD DEFENSE WAGON on at a LOCOMOTIVEbe
-a gephazban a letran fol, tetore ki
-levadaszni a 2 mesterloveszt a bunkertoronyban
-raugorni a bunkertoronyra es lemaszni (szerintem tehettek volna ra a keszitok kivulrol egy kis letrat hogy egyertelmu legyen a nyilas a tetejen, ugyanis nem latszik csak ha folugrunk)
-SECURE STORE ROOM -2 or, 2 automata geppuska. Elfutni a vegere a ketrec moge, szetloni a folso uvegcsovet es szniperrel a bejarat folotti csovet is
-ajtogoz alatt hason fekve kikuszni. Ennyi!
Ja, ha a SECURE STORE ROOM-bol vagy a mozdonybol hatramegyunk a teton es valahol visszamaszunk a vonatba, mar nem nyilik ki a HQ WAGON es a FORWARD DEFENSE WAGON kozti ajto. Hm, biztos bug.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Mit csinaljak a loveszarkos misszioban ahol a fogjokat kell megszoktetni a taborbol? Odakuszok a satrakhoz, egy odajon hogy kesz mindenki a szokesre aztan kinyirnak a ruszkik.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Na, tegnap megcsodálhattam a cuccot és mit látok... Szép. Na mondok majd a játékmenet lesz szar. Hát az is jó. A hangnak csak rossznak kell lennie. Az is jó...
Akkor viszont nem értem mi ez a csend körülötte.
Szerintem jobb mint a mohaa kiegészítõje.
Viszont a billentyûzet konfigját hogy kell állítani? plz.
Akkor tartsuk fenn a topicot!
#150 vagy #151 HELPET VÁR !!!
Elakadtam ebben a gedva gaméban. A vonaton vagyok, kinyirtam mindenkit, megnyomtam két gombot, erre jött vmi duma, hogy vmi 'isolation chamber'-nek most már nyitva kéne lennie, de innentõl megáll a tudomány. Segitsetek please, hol találom ezt az 'isolation chamber'-t vagy miafrancot, az állandó szirénázás már kezd megõrjiteni. 😊)) Elõre is THX!
most megpróbálom patch nélkül, hátha többre megyek...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az valami ilyen billentyû hibát orvosol.
Mellesleg kis game, csak végre w98 alatt is kipróbálnám ...

A medve nem játék.
Nemtom, hogy ki játszik még vele, de azé leírom.
Szal gseldon utasítására bekúszol a két tudós mögé a kanapéhoz. Elsõnek a faszit nyírod ki, aztán meg a csajt. utánna, benézel az ajtón, és megnézed, hogy a tudós elindul-e az irányodba. Visszabújsz, vársz egy kicsit, kinyitod az ajtót, ekkor az egyik faszinak az ajtó környékén kell lennie. Legyakod és odamész a szembe lévõ pulthoz ahol a TV van. Itt vársz egy kicsit, átugrasz és kinyírod a másik pacákot, a kövi sarkon lesz egy csajszi, azt is legyakod, végül a faszit. az már úgyse tud micsinálni😊)))
Az egyik polcnál van egészségügyi-csomag. Innentõl meg má tudod. A kövi szakaszt nemtom, mivel még nem estem neki😊))
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Sza bevittem a radioaktív cuccot a lézer alá, viszont mikor feljutok az irányítóba kinyírnak. ugyanis elõtte van egy kis szoba ahol van ké tudós, egy pacák megh egy nõ, a pacákot kinírom, a csajt meg nemtom. viszont ha bemegyek akkor elkezdenek a riasztó felé menni, onnantól meg nekem pápá mer csak egy késem van. életem meg nem sok😞
jó kis game volt, nekem nagyon teccett...
viszont így visszatekintve brutál nehéz volt...
A többi fószert így elég nehéz kinyírni akik odalennt várnak.
Már a legvégén a Reichstagban vagyok (6. pálya) és miután kilõttem az udvaron a két tankot, fel kellene mennem a tetõre. Már kikapcsoltam az áramot, tehát a lift nem megy. Egy létrán egy toronyban lehetne felmenni, de ömlik a gáz és mindig meghalok. Azt mondja, hogy valahol el lehet zárni a gázt, én azonban nem találom hol, tud valaki segíteni?
mire leszedem meg no élet.
Egyébként rájöttem, köszi!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ahogy végigmész a bunkerben, a legeslegvégén lesz egy hasonló rakétavetõ mint amilyen a romok között volt, amivel kirobbantottad a bunkerajtót. Na szerinted mire kell azt használni? Pont ránéz arra a nagy kapura ami nem akar nyílni. Húzzuk már meg a ravaszt rajta
:-))))))))))))))))))
Még mindig a bunkeres pályán vagyok, a három bunker tiszta.
Hogyan tovább?
Semmi info, semmi.
Van egy kapu, gondolom majd erre, de nem nyilik.
Megoldás?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
el ne dobd a hangtompítós pisztolyt a legelején, sokkal hasznosabb, mint az a másik kisgéppisztoly.