US Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remelem ezert bannolnak..<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
<#idiota>#idiota>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Üdv!
Tul képp egy bérgyilkos vagy, de elbaszták a játékmenetet. Valóban irányíthatatlan. Nem lenne rossz, de a tunneles pályán fog sincs miért nem sikerül ...
A medve nem játék.
Ennél rosszabb fps-t még életemben nem láttam. A grafika ronda, az engine bugos, az irányítás förtelmes.
Nem tudom, hogy gondolták azt, hogy ezt majd valaki megveszi, de nagyot tévedtek.
Sáz szónak is egy a vége : Ez a játék egy nagy kalap kaki.
Nem tudom, hogy gondolták azt, hogy ezt majd valaki megveszi, de nagyot tévedtek.
Sáz szónak is egy a vége : Ez a játék egy nagy kalap kaki.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De segítõkészek vagytok !
Annyit sikerült megtudni, hogy valamilyen FPS.
Embers adjatok már valami infót.
Annyit sikerült megtudni, hogy valamilyen FPS.
Embers adjatok már valami infót.
Most Wanted in the USA: Osama Bin Laden 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
gyerekek a 2-es pálya végén másnál is kifagy?
mivel kell felvenni a doksit, milyen billentyûvel
a falon a kép mögött van egy páncélszekrény, abban valami dokumentum, de nem tudok vele mit kezdeni
Szevasztok! Egy kis segítség kellene. Szóval leszedtem a játékot. Megpróbálom a követni az utasításokat ( bemenni a házba, 7-es azobában körülnézni )és mégsem tudok elõrébb jutni. Egy pisztolyt találtam, de ennyi. És itt megakadtam.
Ezért ha valakinek van már tapasztalata a játékkal kapcsolatban szívesen venném a tanácsát. :o)
Ezért ha valakinek van már tapasztalata a játékkal kapcsolatban szívesen venném a tanácsát. :o)