716
-
#636 ÁÁÁ nem is tudom elmondani milye érzés volt megnézni az első 2 részt ,már nem is emlékeztem fullra ezekre.
No de majd leszippantom a többi részt is :) -
#635 EHE egyik magyar torrentes oldalra feltették az első-második részt nagyba örülök töltöm is vadul 1-2kval és erre jön egy srác mintha az Isten küldte volna és ad az egész sorozathoz letöltési lelöhelyet ahonnan egész jól jött :)
THX neki!!!
-
#634 én időben vettem észre, szerencsére. -
#633 basszus, most látom, hogy el volt nyomtatva a tévéújságban, 13.25 helyett 15.25-öt irtak...... oh a kurva életbe :-((( -
#632 hey, nem most kéne lennie az első résznek? helyette a Paific Blue megy...... most hogy is van ez? -
directorius #631 E3 -
#630 olvass vissza! Le lehet egy rakás részt tölteni -
#629 ÁÁÁ holnap nemlátom az első érszt :(
Remélem felteszi majd valaki netre. -
#628 Szerintem nem annak szánták, csak így sikerül anyagi és nézettség szemppontjából :P -
#627 akkor ez volt az utolsó rész??
hah!én azt hittem lesz tovább!elég érdekes utolsó rész -
#626 az első résszel kezdik
itt nézd meg -
#625 Előlről nyomatnák az jó lenne nagyon :) -
#624 Na ezekszerint szombatról átteszik vasárnapra és kezdik előlről? :) -
#623 Amióta az utolsó évad ment eleinte néztem, utána elég sok részt kihagytam, de tegnap valami azt súgta, hogy nézzem meg, no hát nem az utolsó rész ment? :)
Egyébként elég erőltetettnek tűnt nekem :( A végén meg jól nyitva hagyták :)
Az utolsó évaddal a legnagyobb bajom az volt, hogy Quinn is és Collin is kiszálltak és jött a helyükre ez az új Quinn meg a csaj. Nem volt jó :( -
#622 itt -
#621 hol? -
#620 vasárnap ismétlik. -
#619 régebben odavoltam a sorozatért, de a közelmúltban elrágógumisodott -
#618 Hát elég ratyira sikeredett.
Még + 1 rész kelett volna a helyes koordinátákkal és hazajutnak igazán megcsinalhatták volna normálisra.
No nem baj jó volt már csak az x-aktákból van hátra pár rész és azt is végignéztem. -
winnie #617 olyan nincs, hogy a pénz:) tudták, hogy vége lesz - ezt kreálták végnek -
#616 Igen.
5 sorozat, és ez volt az uccsó rész. Én is valami boldogabb végre számítottam, de úgy vettem ki, hogy nem a történet ért véget, hanem a ráfordított pénz. -
#615 A legutólsó? Akkor nagyon gáz azt hittem hazajutnak meg minden.
5 széria van ebből amugy? -
#614 a sliders fórumán valami elmebeteg ezt a képet használja aláírásnak:
-
#613 Ez volt az utolsó rész... -
#612 ÁÁÁ és jövöhéten meg utánna sem lesz már Sliders a tv-ben :(
Valaki mondja már el mi lett Remivel tulélte-e mert mingyá tökönszúrom magam!! -
#611 háááát.... A vége legalábbis elég szar lett :( -
#610 Eltörött az időzítő JAJJ most mi lesz :(
:D
Kiadhatnák DVD-n a sorozatot jó lenne.
Szeretném megnézni az összes részt. -
#609 nm.
te láttad a 2 héttel ezelőttit?
maffiás rész volt. -
#608 thx -
#607 egyre inkább hanyatlik.
"füstösök és levegősök" voltak a főszerepben.
ha jól értettem, tiltott minden belsőégésű motor használata, hidrogénnel megy minden.
lényegében ennyi. -
winnie #606 elcsúsztak a végén -
#605 lemaradtam
millen volt? -
winnie #604 elcsúsztak. -
#603 nem kicsit.
el is aludtam a végét.
hogy végződőtt? -
#602 én is.
a mai rész is unalmas volt. -
#601 jah sajnos!
én azonban nézem -
#600 Sajnos legtöbbeteknek igaza van. Ez már nem az a Sliders, mint ami az elején volt. Bulvársajtó által uralt média, "A Cég, ami írányítja a világot". Egysíkú, ötlettelen, színvonalon aluli történetek... -
#599 az. -
#598 Tegnap volt, feltéve, hogy arra gondolsz, amikor vonalkódos csuklópánt van. (volt egy másik vásárlós sztori is, abban a tv-ben a tudat alattira ható adással hülyítették őket) -
#597 ez a "nem elegett vásárolok" téma má volt ?!