Sliders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
érdekes volt. Máshogy emlékeztem rá...

shit happens

RelakSfromhome
Fura a mai rész :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

cSuwwi
ja, aztán Quinn, amilyen szerencsés, belelépett a közepébe :) A csávó képe kissé elhomályosodott :)

shit happens

RelakS
Utána sasszé ... ->reccs<-

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FtranX
a vége jó poén volt, amikor a csávó azt mondta, hogy még soha nem láttam ilyen jó állapotban lévõ dinoszaorusz csontokat.

cSuwwi
hja, dinoszauruszos volt. a következõ lesz az egyik legjobb :) (Csúszás okozta tünetek) :)

shit happens

FtranX
up!
láttátok az elõzõ részt?

cSuwwi
na jó, de ingyenes, és nem free szerveren van, nekem most ez is elég. hetente leszedem az újat, és jól elvagyok

shit happens

cSuwwi
hamarosan már nekem is :)

shit happens

Nekem itt pihen a gépemen az elsõ 12 rész...

FtranX
kár :( hogy csak a tv2-esek vannak fent. azt akarnám, hogy letöltök vagy 2 évadot és egy hosszú hétvégén ki se mozdulok otthonról. :DD

cSuwwi
nem, találtam egy magyar szervert, ahonnan stabilan jön (nekem csak 60k val, a lassú adsl miatt). A tv2-es ripek vannak fent. Átlagban 300-350mb/rész :) Most jött le a 7. rész :)

shit happens

FtranX
honnan töltötted? DC++? már unom, hogy egy hetet kell várnom az új részekre. :)

cSuwwi
most vagyok túl egy maratoni sliders filmnézésen. (6 rész egymás után (az 1. évad elsõ 6 része), kircsi volt :) Mindjárt lejön a 7. rész is :)

shit happens

2XP
Ok, hagyjuk :) Vh éreztem, h így fog végzõdni :)

RelakSfromhome
Karperecek leestek, c4 felrobbant, ûrhajó megsemmisült, mindenki hazament, heppi end :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

2XP
Izé, kicsit részletesebben? ;)

cSuwwi
töményen... ;)

shit happens

Punker
a C4 felrobbant õk meg haza mentek, ennyit láttam.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

2XP
Bocsi, h ideírom, de nincs csillagkapus topic :)

Nézem a tv-t, épp az volt, mikor teal'c közli, h õ marad a létesítményben, amikor megszakdt minden... Egyik adón sem volt semmi, így lemaradtam a végérõl, és a star trek filmrõl is lemondhatok, 20 perces szünettel semmi értelme sincs felvenni :( Örülnék, h vki elmodná mi volt a vége a csillagkapunak...

Bunyós Pityu
Egy háborús anarchia által sújtott területrõl történõ csúszás után egy nõ és az õt üldözõ férfi is átjut az átjárón. A hely ahová érkeznek tiszta és rendezett, ám szigorú szabályok uralkodnak. Egy idõ után megtudják, hogy iszonyatos erejû földrengés várható, és az emberek csak azért nem menekülnek el, mert San Francisco nem más, mint egy hatalmas börtön...

hi púh

Bunyós Pityu
A megasztáros logót le is vették egy mp-re, de aztán valami gond lehetett, mert visszatették. De a logóból és a sztortiból is látszódott hogy hol volt a reklám helye.

hi púh

Bunyós Pityu

hi púh

FtranX
mert már minden automatizálva van. A reklámozók is biztos hogy percre pontosan szeretik tudni, mikor adják le a reklámjukat.
Reklámozni meg csak akkor tudnak, ha valaki akar abban az idõben. Remélem nem nekem van igazam, mert akkor alghanem búcsút inthetünk a Slidersnek.

RelakSfromhome
Miért? A filmek alatt kb 20-30 perc után szoktak reklámozni. Erre számítva a Daylight alatt betáraztam kaját, hogy majd a reklám alatt kimegyek pótlásért. Erre mit ad isten? kb 80 perc után reklámoztak...

FtranX
azért annyira csak nem amatõrök. :)))

RelakSfromhome
Vagy csak elaludtak a vezérlõben :D

FtranX
ezen én is csodálkoztam. (nem tudtak eladni elég reklámidõt? )

jaja :)

RelakSfromhome
Jééé, nem volt reklám O_O

ez a rész valahogy nem tetszett :(

RelakSfromhome
Háááhááá, western :D:D:D:D:D

Speth
Kezdõdik...

Emi szeretlek. tiszta szívbõl isten látja lelkem. bocs. Marci

0ppika
Ja meg mikor megnyílt az átjáró Quinnt szarabbul lehetett látni, átlátszó lett, mint amikor nem volt átjáró.

http://epica.nl

RelakSfromhome
A lézerek, sugarak stb látható sebességgel mozognak :D

FtranX
ja meg az, hogy az ûrben lehet hallani a robbanásokat és a lézerek hangját, az ûrhajók suhogó hangot adnak ki.

Dzsini
a szellemekre nem hat a gravitáció, viszont tökjól fel/le tudnak menni lépcsõkön, de a levegõben repülni nem tudnak :o) alapvetõ ellentmondás az ilyen anyagtalan balhés filmekben/sztorikban :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FtranX
jó igazad van. hülyeség ilyet számonkérni egy filmtõl.

RelakSfromhome
A szellemek miért nem esnek át a padlón? UA. Film...

FtranX
ja, meg az, hogy ha Quinn az embereken át tudott menni, akkor a padlón miért nem esett át?

0ppika
Ez jó rész volt, csak van benne pár értelmetlen jelenet:
1. A prof minek csinál fotocellás kapvsolót mikor õ aktiválja, ráadásul enélkül is tudta volna...
2. "Csak Queen apjánál tudják összereakni a gépet", elmennek hogy megbuherálják a spéci szerszámokkal. Erre mit használnak csak? A nõ kitûzõjét.

http://epica.nl

Guest
Quinn... ;)
hen-tes
jajj, én addig láttamõ, hogy elvették tõlük a cuccost, és a doki kiakadt hogy mien szar cuccok, oszt megjött a csaj Queen-nel és ott duma vmi

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Davidka
Lemaradtam róla, valaki elmondaná mirõl szólt?

Dzsini
hááát elég gyenge "megoldás" volt ez így...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakSfromhome
Mimcs itt semmiféle ördög, csak egy elegáns arc , meg egy khaos

Dzsini
ne fesd az ördögöt...

RelakSfromhome
Három sarokban van jel. A negyedikbe mikor kerül valami???

FtranX
bazz. most 4-kor kezdõdik

Pyx
tv2n, de majd késöbb

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.