Sliders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
jaja

shit happens

I.C.ram
Én úgy emlékszem, hogy Kari Wuhrer és Sabrina Lloyd még játszottak együtt, hizsen két külön karaktert alakítottak.
I.C.ram
Sabrina Lloyd
cSuwwi
Sabrina Lloyd

shit happens

Waterhorse
Nem! a mostani sztem sokkal jobb, még 4-5 éve amikor ment elõször kis 16 éves kamaszként bele voltam zúgva a Wade-et alakító színésznõbe, nem tudom most az eredeti nevét. Nagyon sajnáltam, hogy leváltották.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

I.C.ram
Jaja Kari Wuhrer :)

Õ volt a kedvencem az egészben :) Bár a másik csajszi sem rossz :)
I.C.ram
Melyik részben csatlakozik hozzájuk az a jó kis csajszi? :) Asszem valamilyen Wuhrer nevû színész játsza.
Kori
misztikus volt a szombati rész

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Waterhorse
Jó az elsõ rész!
Az azért talán kicsit abszurd, hogy megfontolt tudós létükre így belementek abba, hogy csússzanak, ráadásul 5 órára állították az idõzítõt. Azért gondolhattak volna arra is, hogy egyáltalán nem lehet tudni hova kerülnek, elõfordulhatott volna, hogy olyan dimenzióba lépnek ahol esetleg nincs földi atmoszfére, legalább valami túlélõfelszerelés vihettek volna magukkal.
Azt meglehet érteni, hogy Quinn még fiatal és forrofejû, de Arturonak lehetett volna több esze is:))
Abban a jégvilágban, pedig én visszamenekültem volna a ház pincéjébe, hátha ott átvészelem a vihart, eleve a házban kellett volna bennt maradni. Jó hogy a kocsiban is van fûtés, de a házban még épségben ott hevertek a fa bútorok, csináltak volna a pincében valami kis tûzet belõle ami meleget ad és ott húzzák ki az 5 órát. Persze igy nem lett volna belõle ílyen nagyszerû sorozat, de ésszerûbb megoldások ezek szvsz.

cSuwwi
a pilot 1 a legjobb rész. az ad értelmet a többinek is. nézd meg...

shit happens

Waterhorse
Nem gond!
meglesz az még:))

Az elsõ részét amúgy sem láttam, de tetszett. Kivácsi voltam rá, hogy jönnek össze így 4-en. Fura volt újra látni Arturo profot, most így annak tudatában, hogy õ játszotta a Gyûrûs Gimlit is:))Az elsõ részben még nincs olyan nagy haja, mint a mostaniakba.

Kori
kicsit lelkizõs volt a tegnapi rész

cSuwwi
ha idõben kapcsolsz, akkor mind meg lenne neked is, mint nekem :D

shit happens

Waterhorse
Nem láttam, tegnap csak a végét, anno láttam ezt a részt is. Csak most 2 hete kezdtem érdeklõdni utána újra. Mikor ment rtl-en szinte az összes részét megnéztem, ha tehettem nem hagytam ki egyet sem. Kár, hogy sliders-es oldalon fizetõsek lettek a részek, de ezt dc-vel kompenzálom:)))

Kori
most kezdõdik

cSuwwi
Többnyire :D

Itt a címe: Index - Sliders topic

shit happens

cSuwwi
pl. az indexen. Ott van élet :)

shit happens

Kori
holvan a rajongótábor?

cSuwwi
hova gondolsz. csak itt az SG-n nincs meg a rajongótábora.
Ez a topic nálam a kedvencek között van, csak nincs benne élet :(

shit happens

Kori
mindenki távozott innen ?

Kori
Mai rész naon jó volt!

Kori
kitalálhatom???????

RelakSfromhome
Bár a prof egy ideig vak volt, a kiscsajt meg majdnem kinyírta egy ugróiskola

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Szted? :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kori
És ki nyert!?!?

RelakSfromhome
Belecsöppentek egy TDM-be (Team Death Match)

Kori
Milyen volt lemaradtam?

RelakSfromhome
minnyá kezdõdik a szlájdersz

Bucser
Nekem pont innentõ lett uncsi.. nem szerettem a kromagoktól való menekülõsdit.. össze vissza keverték a dolgokat hirtelen tudják irányítani, hogy hova csússzanak és mindenhol lesznek krommagok.... Akkor eddig hol voltak???? Szal én ezeknél a részeknél hagytam abba a Sliders nézést...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kori
Mostantól lesznek a jó részek

dikki*yysw
De a CSK-t kiadták dvd-n is nem? Arról készülhetett dvd-iso, meg dvdrip is.
De ez szerintem egy rakás tvrip összepakolva egy dvd méretû isoba.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Aramir
Ha olyan dvdrip, mint a Csillagkapú sorozatnál van, akkor le kellene szednem õket, mert ezek a magyar tvripek elég szarok. A szinkronokat meg ráilleszteném.

dikki*yysw
Felkerült bittorrentre a Season3 dvd. De egyrészt ugye tvrip van odaírva mellé, szal szerintem nem kiadott dvd-rõl szedték. Tehát nem is dvd, csak egy dvd-nyi tvrip.. másrészt nem magyar.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

cSuwwi
Wade egy férfival álmodik. Ez a férfi fogadja õt a következõ világban, aki szerint õ a végzete, és feleségül akarja venni. Ebben a világban rengeteg a gondolatolvasó. Eleinte úgy tûnik, hogy wade elfogadja a férfi ajánlatát, de késõbb meggondolja magát.

shit happens

Davidka
Mi volt a legutolsó részben szombaton?

a professzor hal meg ott, emlékszem arra a részre, elég mátrixosan van megcsinálva :) (lassú golyó)

de abban a német részben Quinn-nek szólították a csávót

:D

cSuwwi
a gyûrû szövetsége rendezõi változatában leveszi a sisakját. Ott már ismerõs volt valahonnan :) Aztán a stáblista után már biztos voltam benne :)

shit happens

monggyuk eléggé el van maszkirozva+ a fejfedõje:D

cSuwwi

shit happens

Nem tudtad eddig? hehe...

cSuwwi
Most vettem csak észre a stáblistánál, hogy a prof. játsza a Gyûrûk urában Gimlit. :))

shit happens

cSuwwi
Wade-et elviszik a Kromaggok tenyészszukának :))

shit happens

Bucser
Õ is Mallory, de a Quinn öccse. Egy világban találtak rá ahol a quinn gyerekkorában meghalt és volt egy öccse. Az öccse ugyanúgy zseni mint a Quinn. Aztán Quinn ottmarad egy világban. A professzor meghal ott ahol Kari Wuhrer csatlakozik hozzájuk vagy a Wade halt meg ott? már nem tudom. A lényeg, hogy tébnyleg erõsen bénák a késõbbi részek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szinvonala

nézem ma a sliderst tv2-n, vége van, átkapcsolok a német rtl-re és mi megy ott? hát persze hogy a sliders :)

nagyon elõre vannak haladva az ottani részekkel. 4en csúsznak, a színészek közül csak 2-t ismerek a Rembrant meg a Kari Wuhrer, a Quinn is ott van, de más színész játsza + van még egy néger csajszi. De ahogy néztem, eléggé lement a szinvonalam az újabb részeknek :(

cSuwwi
mert nem a DC-n kell keresni. Kapásból tudok 2 helyet is, ahonnan gyorsan le lehet tölteni a TV2 Ripeket...

shit happens

FtranX
elég zavaros ez a rész

Ez a sorozat tetszett régen a legjobban, és még most is vannak nagyon jó részek, csak sajna nem találtam dc-n senkit, ahonnan stabilan, és fõleg gyorsan jönnének.

Kori
Mikor elõször vetíteték jobban tetszett!