716
-
#396 mi történik pontosan pls meséljétek el -
#395 feláldozza magát a társaságért -
#394 jó lenne...
ha létezne a valóságban, én kipróbálnám... :)
1 rész, csúszás után Wade: "Ez jobb, mint a szex." :D -
#393 Csússzunk? :DDD -
#392 Rickman lelövi. -
#391 pls mesélje el valaki ezt a részt hogy halt meg a prof?? -
#390 a rendező majd megoldja -
#389 És a Hummerbe honnan lesz benzin? És áram? -
#388 ha jól emlékszem akkor itt is lesz majd valami dinószerű lényekkel problémáik. -
#387 biztos van rá megfelelő válasz.
vki ? -
#386 Geheh, ha most eltüntetik a profot, akkor az eredeti sorrendben hogyafaszba tűnik fel? :D (édenes rész) -
#385 jaja -
#384 Mindjárt kezdődik -
#383 hát nemtom pontosan, de lehet:-)) -
#382 meg felmászik a sarokban és onnan akar vkire támadni -
#381 igen emléxem amikor a meleget szereti vagy mi és minden féle csavóvak kikezd, ugye? -
#380 majd jövő héten meglátjuk, most a második rész lesz -
#379 eh, én sem tudom pontosan, nagyon régen láttam azt a részt:-) asszem úgy van, hogy átcsusznak egy világba, ott is talán egy erdőbe, ott röpköd a levegőbe egy csomo ilyen barna "izé", úgy néz ki mint egy nagy darab sár:-)) az egyik rátapad Maggie talán szájára, de leszedik róla és elcsúsznak onnan. A másik világban kiderül, hogy Maggie száján át tojásokat rakott az az "izé"...... valahogy igy van, nem biztos:-) eh, majd meglátod:-)) -
OPM #378 biztos láttam már azt a részt, de nem tok rájönni, mi az az izé :) -
#377 hát ami a következő (vagy a jövőheti, nem is tudom) részben lesz majd, hogy a világban röpködnek ilyen "izék", és az egyik rátapad asszem Maggie szájára, és a köv. világban ő lesz a tojásrakó vagy mi:-) na az az "izé":-) -
OPM #376 pontosan milyen izé? :) -
#375 a következő rész az egyik kedvencem, az maradt meg nagyon bennem; emlékszem, mikor először láttam, napokig nem mertem kinyitni az ablakot este, nehogy berepüljön rajta az az izé:-))) de csütörtökön indulunk nyaralni, szal nem tudom megnézni:-((( -
#374 mostnatól dinamikusabb részek lesznek -
#373 fiúk, annyira nem kell vágyakozni a hölgy után. a Kate's Addiction c. filmjében a valódibb önmagát adja :)) -
#372 Kari Wuhrer csak megérkezett ! :)
-
#371 azé az a szúl elég durva volt :DDD
nemekem a katona csajszi jobban teccik mint a másik. -
#370 Na már nagyon vártam a Kari Wuhrer-t :)))) -
#369 Volt régebben egy háttérképes oldalam (Erotic Papers), nosztalgia rulez! :D
Ez a Kari Wuhreres kép vezette a letöltési listát toronymagasan :) -
#368 mi volt a mai részben? szünidőben mindig elfelejtem, mikor milyen nap van:-)) -
#367 najó, majd googlen nézegetitek :D úgyis van pár erősen túlöltözött kép róla... -
#366 igen, exodus 1 volt vérnyuszival meg Rickmannel :) -
ez a kép volt nagyobban, bocsánat a rossz linkért. -
#364 Nekem szimplán nem jön le az oldal -
#363 nekem nem szól a panda... bocsánat, pedig tényleg csak 1 kép (bár én opera alól nézegetem) -
#362 Jah, nekem meg a Panda... -
#361 A linkre kattintva egy fasza kis script vírust reklamál nekem a Kaspersky :| -
#360 banyek, DVDztem, és lemaradtam :(
Most volt az Exodus első része, ugye?
A port.hu szerint már a második :| -
#359 azért néhány későbbi filmében érettebb, meg cseppet jobban ki vannak hangsúlyozva a ... hmm ... előnyei :)
-
#358 Jah, itt a néni :) -
#357 igen.