124
Grim Fandango
-
#42 Hogy jo e? Talan az egyik legjobb a MI utan. -
#41 15 perce vettem meg. Westend 576 Kbyte shop 3999.-HuF -
htibor #40 De még mennyire! ;-) -
#39 hmmm... azt vágom, hogy kaland game, meg régi is... jó? :) -
#38 Uanlmaban akar leforditom neked a tobit ha akarod... -
#37 Hú, magyarul talán még én is végig tudnám vinni :D -
#36 Hi All!
Itt van valami azoknak, akik magyaritásra vágynak, még nem teljes, de már nem tart soká. Kanyaritottam mellé readme-t is, benne egy kis versforditási pályázat. -
#35 A legjobb hangulata a kikötővárosnak volt ahol kaszinód volt :) Iszonyatosan el lett találva, még magyar tetováló-szakmunkás is volt benne :D -
#34 Kedvencem:
-Now, no monkey business this time, Calavera!
Aztán
-Mannnny! Yooooouuuu prooooommmmiiiiiiised!
Apám, mit össze röhögtem... -
#33 Aha a patch segitett!!!
Koszonom!!!
"Manny!!! If i lose my job..."
ahahahah -
#32 Jó :) Én 3 hónapja játszottam vele újra. -
#31 Még mindig az. -
#30 Hatalmas játék volt. -
#29 Grim fandango site -
#28 Ez egy régebbi Lucasarts kalandjáték. Szerintem máig a világ legjobb kalandjátéka. A többihez használd a Google-t. -
#27 mien ez a gém ?
mutatnátok egy két képet ?
meg egy kis leírást ? -
#26 A patchet felraktad? Mert azzal mennie kéne.
Forditás folyamatban van. -
#25 En megint nekifogtam a jateknak de sajnos nekem sokszor lefagy.
Egy ember aszonta hogy kapcsojam ki a Hardware Acc.-ot mert az zavar bele hogy tul jo a gep es a jatek tul regi.
Fene a pofajukat!!!!!!! Reggeben az volt a baj hogy tul uj volt a jatek es a gep tul regi :))) -
#24 Ide is csak én írok?
Na valaki fordítsa le gyorsan ezt a játékot míg el nem veszti az aktualitását:)
Komolyra fordítva a szót tényleg kéne egy full magyarítás, de lehet hogy már anno 2 éve is ezt kérdeztem. -
#23 Egyébként én mintha 2000-3000 ft-ért láttam volna pár hete EVM-ben. -
#22 Jó van, szép gyerek vagy!!! -
Deajka #21 -
H_Johnny #20 A szar kifejezést meggondolatlanul írtam, így próbáltam érzékeltetni, hogy mennyire nehéz letölteni. Sorry. Amúgy semmi kétség: tényleg k**va jó lehet, bár még mindig nem játszottam vele. A full nincs meg, demo meg nem kő!!! -
#19 Ez a "szar" annyira ~szar~, hogy megvettem eredetiben azután, hogy már a másolt CD-t végigjátszottam.
(Amúgy konzolos vagyok, csak ez azon ritka játékok közé tartozik, amit érdemes PC-n játszani.) -
Deajka #18 Ez a szar az egyik legjobb (ha nem a legjobb) kaland játék. Ahhoz képest, hogy '98 ban adták ki
a cdgalaxisban még mindig 5 rongy.
És persze ez meg is éri a pénzét...
Ja, 2 CD.
-
H_Johnny #17 Ez itt mi akart lenni? Fikázás?
Me' akko' !!! Ha nem akkor bocs -
#16 Eljen a Grim Fandago! Meg alig mult 3 eves. Vagy 4? Azota sincs jobb kalandjatek! Vagy van? Na mind1 ... mi a faszt pofazok en itt egyaltalan??? -
#15 Talán probálkozz a Programok beszerzése topicban. -
H_Johnny #14 © H_Johnny ma 14:06 | Válasz erre | #1
Üdv a gamereknek!!! Szükségem lenne a Grim Fandangora. Tudom, régi de a szomszédnak most ez kell, és hát megígértem neki, hogy majd én beszerzem. Kb. egy hete hajtom(aktívan) ezt a sz**t a neten, de ezidáig nem tudtam letölteni. Már találtam demot, meg CD-borítót :) Kössssz Johnny -
H_Johnny #13 Na akkor a lényeget még 1X. -
H_Johnny #12 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
H_Johnny #11 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
H_Johnny #10 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
H_Johnny #9 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
H_Johnny #8 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
H_Johnny #7 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
H_Johnny #6 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
H_Johnny #5 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
H_Johnny #4 Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni? -
M.A.D. #3 könnyelmű ígéret volt. Neten nem, de szerintem DC-n is csak nagy-nagy szerencsével tudnád lehúzni.