124
Grim Fandango
  • Sephi
    Hogy jo e? Talan az egyik legjobb a MI utan.
  • Voltan
    15 perce vettem meg. Westend 576 Kbyte shop 3999.-HuF
  • htibor
    De még mennyire! ;-)
  • zaki
    hmmm... azt vágom, hogy kaland game, meg régi is... jó? :)
  • Sephi
    Uanlmaban akar leforditom neked a tobit ha akarod...
  • Dikkma
    Hú, magyarul talán még én is végig tudnám vinni :D
  • pluhi
    Hi All!
    Itt van valami azoknak, akik magyaritásra vágynak, még nem teljes, de már nem tart soká. Kanyaritottam mellé readme-t is, benne egy kis versforditási pályázat.
  • Lacc
    A legjobb hangulata a kikötővárosnak volt ahol kaszinód volt :) Iszonyatosan el lett találva, még magyar tetováló-szakmunkás is volt benne :D
  • pluhi
    Kedvencem:
    -Now, no monkey business this time, Calavera!
    Aztán
    -Mannnny! Yooooouuuu prooooommmmiiiiiiised!
    Apám, mit össze röhögtem...
  • Sephi
    Aha a patch segitett!!!

Koszonom!!!

"Manny!!! If i lose my job..."

ahahahah
  • Dikkma
    Jó :) Én 3 hónapja játszottam vele újra.
  • Lacc
    Még mindig az.
  • Dikkma
    Hatalmas játék volt.
  • Seth
    Grim fandango site
  • pluhi
    Ez egy régebbi Lucasarts kalandjáték. Szerintem máig a világ legjobb kalandjátéka. A többihez használd a Google-t.
  • hen-tes
    mien ez a gém ?
    mutatnátok egy két képet ?
    meg egy kis leírást ?
  • pluhi
    A patchet felraktad? Mert azzal mennie kéne.
    Forditás folyamatban van.
  • Sephi
    En megint nekifogtam a jateknak de sajnos nekem sokszor lefagy.

Egy ember aszonta hogy kapcsojam ki a Hardware Acc.-ot mert az zavar bele hogy tul jo a gep es a jatek tul regi.

Fene a pofajukat!!!!!!! Reggeben az volt a baj hogy tul uj volt a jatek es a gep tul regi :)))
  • Waterhorse
    Ide is csak én írok?
    Na valaki fordítsa le gyorsan ezt a játékot míg el nem veszti az aktualitását:)
    Komolyra fordítva a szót tényleg kéne egy full magyarítás, de lehet hogy már anno 2 éve is ezt kérdeztem.
  • Waterhorse
    Egyébként én mintha 2000-3000 ft-ért láttam volna pár hete EVM-ben.
  • Waterhorse
    Jó van, szép gyerek vagy!!!
  • Deajka
  • H_Johnny
    A szar kifejezést meggondolatlanul írtam, így próbáltam érzékeltetni, hogy mennyire nehéz letölteni. Sorry. Amúgy semmi kétség: tényleg k**va jó lehet, bár még mindig nem játszottam vele. A full nincs meg, demo meg nem kő!!!
  • aabyssx
    Ez a "szar" annyira ~szar~, hogy megvettem eredetiben azután, hogy már a másolt CD-t végigjátszottam.
    (Amúgy konzolos vagyok, csak ez azon ritka játékok közé tartozik, amit érdemes PC-n játszani.)
  • Deajka
    Ez a szar az egyik legjobb (ha nem a legjobb) kaland játék. Ahhoz képest, hogy '98 ban adták ki
    a cdgalaxisban még mindig 5 rongy.
    És persze ez meg is éri a pénzét...
    Ja, 2 CD.
  • H_Johnny
    Ez itt mi akart lenni? Fikázás?
    Me' akko' !!! Ha nem akkor bocs
  • zippofcy
    Eljen a Grim Fandago! Meg alig mult 3 eves. Vagy 4? Azota sincs jobb kalandjatek! Vagy van? Na mind1 ... mi a faszt pofazok en itt egyaltalan???
  • Crokin
    Talán probálkozz a Programok beszerzése topicban.
  • H_Johnny
    © H_Johnny ma 14:06 | Válasz erre | #1

Üdv a gamereknek!!! Szükségem lenne a Grim Fandangora. Tudom, régi de a szomszédnak most ez kell, és hát megígértem neki, hogy majd én beszerzem. Kb. egy hete hajtom(aktívan) ezt a sz**t a neten, de ezidáig nem tudtam letölteni. Már találtam demot, meg CD-borítót :) Kössssz Johnny
  • H_Johnny
    Na akkor a lényeget még 1X.
  • H_Johnny
    Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni?
  • H_Johnny
    Miért van az, hogy egy új topicot csak akkor néztek meg, ha már előttetek jó sokan írtak oda? Akkor ki fogja elkezdeni?
  • H_Johnny
  • H_Johnny
  • H_Johnny
  • H_Johnny
  • H_Johnny
  • H_Johnny
  • H_Johnny
  • M.A.D.
    könnyelmű ígéret volt. Neten nem, de szerintem DC-n is csak nagy-nagy szerencsével tudnád lehúzni.