41
  • pilóta
    De mondjuk az is érdekes, hogy a numerikus billentyűzet azért rajta van. Ha betűket be lehek vinni "finom" kézmozdulatokkal, akkor számokat miért nem?
    Szóval erről ránézésre is meg lehet állapítani, hogy egy kalap szar :))
    De ha te szeretnéd, használd nyugodtan...
  • LionTR
    Hat nem tudom. Nektek van bajotok az egerrel? Mer nekem nincs...
  • Pöty
    Hát ez nagyon gagyi, az iparban talán használható különböző területeken, meg ilyen pénztárosnéniknek talán, de hogy ezt gépelésre és játékra nem fogja használni senki az tuti!

Még elképzelni is rossz hogy jobb kezemmel valahogy mutogatni próbálok ott valahol a kéz minta táján, közben a bal kezemmel átnyulok felette és megpróbálok valamit előhozni amit a billentyűkre konfiguráltam (ugrás, fegyverváltás, gugolás, kézifék, ajtónyitás,...)
  • Zozo76
    En kivancsi lennek ra hogy milyen.
    Vegulis a Maltron nem igazan jonne be szerintem de ebbe van valami izgalmas... :)
  • Laci73
    Már megszoktuk az egér+billentűzet kombót.
  • CAD
    Ize pl azt milyen mozdulattal lehetne megoldani hogy, torolj? - mondjuk hirtelen felkapom a kezem, athelyezeskor meg atteszem valahova... vagy hogy intstalalj? - vagy hogy lepj ki desktopra :)--megneznem szivesen.
  • MaDFoX
    :D
    Azert a gestures nekem bejon, bar gepeleshez csak palmon hasznalom, olyasmi mint a gyorsiras, csak nem szabad elfelejteni hogy minden betut egymasra kell irni... ;D
    DE ez marhara nem "uj technologia"...
    poen de szuper feature a mouse gestures az opera-ban... akit hasznalja az opera-t mindenkeppen probalja ki!
    http://www.opera.com/features/mouse/
    Allati jo!
  • MuERTe
    Nekem a kedvencem az, hogy amerikai tudósok kimutatták a női feromonok hatását a férfiakra. Magyarul tudományosan megállapították, hogy a punciszagra föláll az ember farka. 10 millió dollárba került, én a feléért megmondtam volna nekik :))
  • pilóta
    Mondjuk valószinűleg kaptak egy rakás pénzt, hogy kutassanak, oszt kutattak :))
    A múltkor valami kutatók kaptak egy hülyéknek járó díjat (talán arany málna) azért, mert 15 millió dollárért (!!) azt kikutatták, hogy a halakra hogy hat az alkohol. (részeg keszegeket vizsgáltak a barmok)
    Hát kábé ilyen kutatás lehetett ez is.
  • magyar ember 2
    Sebaj, a magusok majd nagy hasznat veszik. :)
  • Yeti
    hat nemtudom, szerintem egy kicsit egyszerubb lenyomni egy gombot mint ilyen kezmozdulatokat csinalni
  • pilóta
    Jó ez a kép, ahogy rá van montírozva egy normál Dell billentyűzetre ez az idióta doboz. Kíváncsi vagyok, a Dell mit szól ehhez?
  • Dömper Ármánd
    Ököllel, nagy és agresszív ütés... :)))
  • AtisH
    És a CTRL+Alt+Del kombinációt milyen koreográfiával lehet kicsalogatni belőle?:-))))))
  • Falabu #5
    LoooL!!
    Képezljétek el ezt Counter-Strike közben!!
    Finom kézmozdulatok!!!:)))
    LoooooL!!
    Hiper LoooL!!!
  • TheZsenyka
    Baromság.
  • Lazarus
    Nekem tetszik, bár eddig csak olyat láttam amin az egész board rajta van
  • Laalee
    szoval egy ujabb halvaszuletett termek... lattunk mar parat