127
Project Nomads
  • Spenser
    hali csak mondom hogy tuudd ez az utsó pála sajna ijjen rövid :(
    Na szóvaljobbra töle van egy sziget alatta gyökérnek lázszó valami azt lödd szét akkor elindul a visitozó szörny felé felette pontosan lödd szét a szigetet és késssz.....
  • Spenser
    Hali
    Kicsit bővebben a pályáról mert már nem emlékszem .......
  • zippofcy
    Telleg senkinek nincs meg a Project Nomads RIP???
  • zippofcy
    Nemkell a full, a RIP rovidebb :D
  • Randal
    Bazz húzd le a fullt.
  • zippofcy
    Meg mindig nincs 6os lemezem :(
  • Randal
    Mi az hogy Project Nomads Final Store???
  • zippofcy
    Bazz a RIPnek hianyzik a 6os lemeze!!! Kinek van meg? Irjon ide! ----> <---- Meghalalom! (na nem UGY :) )
  • Spenser
    Ja ok értem :)
  • skorpio7
    Na jó , lehet hogy PHILIPS-es ... de ha az sem , akkor elég noname-t választahattál , ha még ennyire sem tisztelted meg a game fejlesztőit .
  • Sephi
  • Spenser
    "Főleg , hogy egy TDK-s változatról van csak szó"
    ???
  • skorpio7
    Én legalább vártam vele .Az ftp-n a, ahol vagyok eleve ki volt írva , hogy béta , így hozzá sem kezdtem a letöltésésnek .
    Mostmár igen ! :)
    Amúgy meg ne sajnáld azt a 120-150 Ft-ot , mi az manapság .Főleg , hogy egy TDK-s változatról van csak szó .
  • aiguo
    En megmondtam...:)
  • Spenser
    Na basszus akkor ez lessz még csak a full és nem a BÉTA :(
    Én pedig már ki is írtam dobhatom el a cdét ...
  • aiguo
    кФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФП
    Г Project Nomads (C) CDV Г
    РТФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФТй
    Г Г
    Г DATE : 1/11/02 PROTECTION : SecuRom Г
    Г SIZE : 1 CD GAME TYPE : Roleplaying Г
    Г IMAGE FORMAT : BIN/CUE Г
    Г Г
    кСФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФСП
    Г REQUIREMENTS : Win98/2000/xp, P3 450mhz, 64mb ram, GeForce I - 32MB RAM Г Г 770mb hd space Г
    РФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФй
    [ RELEASE NOTES ]ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФ Ф њ

Note: Razor1911 released a beta of this game earlier, We bring you the
    store final. One conclusive evidence of beta is that Razor1911's game
    was protected by safedisc, whereas the store final is protected by
    securom. Another is the runtime errors in cutscenes.
  • Spenser
    Na ja igazad van ...
    Valamijjen hivatalos oldalon nicsen fenn az angol verzió vagy valahol ?
  • Lantee
    De tényleg! Szerintem elég kevesen nyomjuk ezt a játékot NÉMET nyelven! Ha a Gamestar Online már beharangozza a peccset, akkor legalább irja mellé, hogy NÉMET!! és akkor nem állok neki este 11h-kor modemmel leküzdeni! arrghh
  • Spenser
    Ja ha így van akkor : Aztaqrvaanyjukat!!!
    :)
  • Lantee
    Nem mondod, hogy a Gamestar képes volt egy NÉMET nyelvű peccset közzétenni???? Aztaqrvaanyjukat!!!
  • Spenser
    Na meg van a megoldás :
    Mikor oda mész a hapsika szigetéhez már nálad kell lenni a level drivének (mármint nem a széfben hanem nálad)...
  • scynetyc
    na téptem jáccani
  • scynetyc
    hát nálam nem peccselt semmit, na meg németnyelvű
  • scynetyc
    na ,most akartam telihassal kezdeni,de akkor megyek pecselni :)
  • scynetyc
    okés,rádumcsiztál, felinstallom és kezdem,de közben vacsiznom is kell,mert a párom nyafog :o))
  • Spenser
    Ja ja jó lenne :)
    De most komolyan sookal mássabb, a nagy csávóval elgyél te is :)
    Nagyon erőssek a fegyverei !
  • scynetyc
    ujrakezdjem?
  • scynetyc
    komoly nem tudom,már de a kedvedért újrakezdhetem én is :)) én a kiscsajszival voltam.
  • Spenser
    na igen de hogy és mit beszéljekk vele ? :)
  • scynetyc
    hogy öszinte legyek,már nem emlékszem de sokat senvedtem én is hogy nem volt energia.A sszem azt kell tenni amit Sephi is irt.
  • scynetyc
    :o) Age of Mythology-t tesztelem.
  • Lantee
    Ja...és még egy! Szerintem ebből az ötletből sokkal, de sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni! A srácok kicsit elkapkodták. Na mindegy!
  • Lantee
    Én feladtam....a bogarak ellen már nem tudtam felvenni a harcot az egyetlen 2. szintű géppityummal és az árva légerháritóval. Szal...most inkább tépem az NFS-t!
  • Spenser
    ja ja de uttánna mit hogyan ...
    Már végigg vittem a másik manussal a játékot akkor nem volt semmi probléma de most hogy mit kell csinálni ? :(
  • Sephi
    Ott meg tudtommal elotte beszelni kell azzal a szerelovel akinek szijelottek a szigetet
  • Spenser
    Na most a nagy darab csávóval ott járok ahol föl kellene tuningolni a hajót a piros level drive vel de nem tudom kevés az enargie :(
    Scynetyc te hogy csináltad meg hogy uttána meg csinálta neked a csávó ????
  • Lantee
    Mit nyomjál? Háát....nem is tudom..talán NFS6...UT2003...Soldiers of Anarchy....amit csak akarsz! :)
  • Lantee
    Köszi a tippet!
    Ja, amúgy kijött egy patch, de egyelőre csak német nyelvűt találtam. Ha esetleg valaki rálel az angol verzióra, ne habozzon szólni! :)
    Hátha kijavitják az átvezető moviekban rejlő bug-ot!
  • scynetyc
    fejlessz fel mindent. Repülővel járj be mindent,hogy plusz artifachtokat találj.
  • scynetyc
    Na végre végignyomtam. Én a kiscsajjal voltam.Tök jó game-nak indult és tök rövid lett.Most dobtam ki a gépből.Most azon filozok mit nyomjak. :o)