127
Project Nomads
-
Lantee #83 Még csak kettes szintű, de egyetlen lövegtornyom van (kettes), egy légvédelmi ágyúm (egyes) és egy repterem, meg a szokásos dolgok...de semmi extra! Viszont belecsöppentem egy harc kellős közepébe és no energy no ammunition!!! Ajjaj!! :) -
#82 Figyi most elkezdttem újra a nagy muksóval SOKKAL ERŐSEBBEK a fegyverei :)))))) -
#81 Az energiafejlesztőd 3.szintű már?Ha nem akkor az a baj, ha igen akkor passz. -
#80 Szivesen ,hát én is mjdnem a fejemre huztam a monitort :) mikor ki írta hogy THE END ... -
Lantee #79 Az mitől van, hogy elfogy az energiám, és hosszú ideig nem is kezd el kószni felfelé? Pedig mindenem megvan...műköfik is, de no energy! Ötlet? -
#78 én még azt hittem,hogy majd böviteni lehet a szigetet.stb..... -
#77 nemond már,hogy csak ennyi!!!! Elmennek a k....a annyukba, hogy csak ennyit csináltak.Huhh,most nagyon berágtam.......
köszi a megoldást :) -
#76 BAZ NEM iogaz hát ez NAGYON rövid ez az utolsó küldetés és vége nem igaz ez marha rövid !!!!
Megoldás : (a királynő től jobbra van egy sziget alatta gyökerek ki lövöd elindul a sziget a királynő felé kilövöd felette rá esik és késsz vége a játéknak :((( -
#75 már gondolom mit kell tenni majd mégma este vagy holnap ki probálom ha jo az ötlet ekkor meg írom :)
-
#74 én sem,de majdcsak rájövünk :o)) -
#73 Szerintem is nagyon cool game de honnan lehet leszedni ? vagy megxerezni ??
Előre is THX! -
#72 Figyi én is ott járok és nekem semm megy mondjukk nekemis jonnek mikor lövöm az anyakirálynőt de nekem meg se kottyan lelövik a légvédelmi tornyaim SMIMÁN ...
De hogy mit és hogyan kell sinálni azt nem tudom.
(annyira már rá jöttem hogy ki kell löni a nagy szigetek közötti tartókat olyanok mintha győkerek lennének ezután van egy sziget ami alatt is van gyökér azon a szigeten ha kilövöd az ott lévő tornyot fel veheted (repullővel) de hogy mit kell vele csinálni azt nem tudom :( ) -
#71 na, olyat birtam kreálni én is. azzal jol kilehet löni a tornyait.Csak az a baj,hogy ha kilövik őket ,nem lehet ujraépiteni.Azt tudod ugye, hogy ha repülés közben 2X nyomsz space-t vagy jobb egérgombot ,akkor fénysebességre kapcsolsz. -
#70 igen ,arra gondoltam,de nem sikerült.A bombázot kevertem asszem mégegy bombázoval és ugy kaptam egy másfajta repcsit/lehet az a jet/.Most azon a pályán vagyok ahol az anyakirálynőt kell kinyirni,de nem akar összejönni,mert ahogy lövöldözök bele, ugy sikongat és küldi a repülő büdösbogarait,melyek persze sz@rrá aláznak.Hiába lövöldözöm ,őket a légvédelmivel.Arrol nem is beszélek,hogy eddig simán ment a game 800x600 ban,de most annyira beszaggat,hogy asszem befejezem.Ha nem töltenék a háloról,akkor jobb egy kicsit. -
Lantee #69 Én most kicsit lemaradtam közvetlen a "kék generátoros" rész után...kaptam valamilyen artifact-ot, de fingom sincs, hogy mire jó!?
Kb. így néz ki _I I_ szemből....középen meg kék! Ja...amúgy a Johnnal vagyok! :) -
#68 Hlai
Nekem ez nem sikerül eggyiksem :(
"de a repuloknel lehet varnialni mert ha egy bombazot keversz egy kicsi repterrel egy kurvajo JET repuloteret kapsz ami marha hatasos. Asztan ott a silo keveres meg a colector is ugyanigy."
Neked sikerül öket keverni ?
-
#67 "A vadászrepcsit és a simát nem sikerült összeillesztenem, hogy Jet-et kapjak. A sima 1-1 hangárt sem."
Mármit a kis repülörre meg a bombázóra gondolsz ? -
#66 sikerült!!!!! az elöző szigeten felvettem egy artifachtot és csak utána aktiválodott a generátor. Az uj pályán kaptam egy Watchtowert vagy miaz amivel kormányozzuk a szigetet.Remélem lehet majd böviteni a birodalmat.
A vadászrepcsit és a simát nem sikerült összeillesztenem, hogy Jet-et kapjak. A sima 1-1 hangárt sem. -
#65 Az ucso generátorát egyszerüen nem tudom kilöni, felrobbantani stb. A szigetem csak egy irányba hajlando menni. -
#64 megprobálom :) -
#63 nagyon kafa ez a játék akkor most ez béta vagy nem ? -
#62 Amúgy ez most béta vagy sem .A priv. ftn , ahol vagyok Béta jelzés van és nem tudom , megéri-e akkor letölteni .Főleg , hogy írtátok , vhol átvált a hang angolról németre .Nos ??? -
#60 The City Of Machines pályán mit kell csinálni? Nem tudom kilöni az energiatornyait.Az egyiket sikerült,hogy a piros generátor átváltozott rendes láthatóvá majd felrobbant,de a többi nem akar. Mit kell tenni? -
#59 Huzzál bele :o) -
Lantee #58 Én uninstalláltam, de most megint kedvet kaptam hozzá...nemhiába, Ami jó, az JÓ!!! :) -
#57 Jajj, de bunkó vagyok ,megsem köszöntem a segítséget.
Köszike a segitséget. :o) -
#56 Juhhé, mingyó ki is probálom.Sikerült megoldanom a pályát, rájöttem hogy amikor az irányitóban vagyok és több utvonal van, lehet a jobrra-balra nyillal választani merre akarok menni.
A piros tűzgömbbel, hogy kell löni a Skrit bogarakra? -
#54 Nah akkor sorba.
A lenyeg az hogy pl. ha egy tornyot keversz egy toronnyal lesz masodfoku automata tornyod. ha egy masodfoku alkalmazol egy masik masodfokuval lesz harmasfoku es igy tovabb.
tovabba igy mukodik az energia eromu is de a repuloknel lehet varnialni mert ha egy bombazot keversz egy kicsi repterrel egy kurvajo JET repuloteret kapsz ami marha hatasos. Asztan ott a silo keveres meg a colector is ugyanigy. Szal
1+1=2
1+2= nem megy.
2+2=3
3+2= nem megy.
3+3=4
stb. srb.
Azon a palyan tudtomal kell beszelni a hapekkal es feltunungoja a hajodat:))
-
#53 Sephi!
A repülős pálya után elakadtam.Kinyirtam az ellenfél szigeteit és nem történik semmi.A sziget ahol elözöleg elvesztettem az enyémet az üres. Van egy piros level drive-m de mikor alkalmazni akarom kevesli az energiát,ami fullon van." 2 energia plantom van lent egy 2 és egy 1-es szintű. mit kell csinálni? -
#52 Mit lehet keverni az artifaktokkal és hogyan,mert nekem is megvan már az a keverőgenya,de nem csinál semmit, legalábbis nem jöttem még rá!Szigetem hátsórészén baloldalt ott a nagy üres placc és a köcsög kiirja,hogy nincs szabad terület. -
#51 Kis segitség a két repülős pályához:
1/ miután csatlakoztál a másik 3 repülőhöz, bementek egy meteortömegbe. Itt azért csapodik mindig mindenki a sziklához, mert le van maradva a többiektől és azok visszafordulnak a keresésedre.Ha nyomod a SPACE billentyüt akkor gyorsitani tudsz.Igy amikor hallod hogy a vezér szövegel a rádion, akkor gyorsits mert jelzi,hogy le vagy maradva.Rákell ragadni a harmadik repcsi seggére és kész.Nekem egérrel könnyebb volt irányitani mint billentyüvel, mert a billentyüvel, hirtelen kanyarodik kis ívben,mig egér nagy ívben. Ha rajta vagy az elötted lévön, akkor nem kell aggodni,mert nem lesznek hirtelen kanyarodások.
2./ a másik repcsispályán egy meteorcsoport közepén van egy akármi ami védőburokkal van ellátva.Ezt a burkot 3 vagy négy lövegtornyokkal védett kékkupolás energiagenerátor táplálja.Ezekeket kell kilöni majd miután megszünik a védőpajzs, akkor a középen elhelyezkedő akármit is. Időnként egy ellenséges gép is zavarni fog, ha többet vagy kivül mint belül.
ha kész vagy az utána levő pályán/nem figyeltem a nevét/egy lifttel felkell menni az emeletre, ott összeszedni az artifactokat.Egyszerre nem tudod mindet igy a nálad lévőket leteszed a szigetedre és visszamész a többiért.Elöször tegyél le egy Powerplantot majd az irányitótornyod és pár löveget.Befognak támadni ,de a lövegek kiirtják őket és a bázist is.Csak ezután tudsz elindulni a szigeteddel.Ajánlatos letenni a tárolót is mert a lövöldözés során nekem eltüntek az artifactjaim.
remélem tudtasm segiteni, jó játékot! -
#50 másik repcsis is kész. -
#49 Ahh rosz hirek!
Megis erosen Beta! Nekem az egyik palya utan mar nemetul beszelt a csavo :)))
Es mar reg nem tudom mirol is van szo de jaccom mert elvagyok a sok artifact keveressel:)ugy nez man ki a szigetem mint egy tank :)) -
#48 végigvittem azt a mocsok repülős pályát.
és erre a következő is repülős de ott már lőnek is . -
#47 nálam már másodszor fagyott ki miután végeztem a küldetéssel és mentem a mágushoz.Mikor odaérek a szigetéhez mentem az állást,mert a film bejátszásnál fagy ki.
Nálam bejött hogy ,ha nem nézem meg a moviet hanem Esc-t nyomok ,akkor 2-3 proba után megy a game tovább.Küldetés F2.
Ha valaki rájött mirejó a bombatekercs meg a piros bebasz akkor jelezze. -
#46 Egyébként ,artifactok eldobhatok : bal klikkel kijelőlés,majd Delete billentyű. -
#45 Citadellás kész, utána meg exe hibát ir ki.
-
#44 Hali!
Tul vagy már a Citadellás részen? -
#43 én is most vagyok a citadellás résznél. A gömböket ugy löttem szét hogy a szigetemmel a közelébe repültem ,baloldalra csoportositottam a lövegeket és tüzeltem mint egy őrült. Szét7 is löttem mindet, igaz a hátsót a szitakötörepcsivel irtottam ki.Csak az a gondom,hogy a gömbök között lévő fogaskerekes akárminél is jelez célt,de azt hiába lövöm.A szigettel jóbban rásem tudok repülni.Ha visszább repülök a szigettel akkor meg állandóan ujraépiti a lövegeit a sziklákon és jönnek a repülöi is, csak nem tudom honnan mert már minden létező épületet szétlöttem. -
#42 En modjuk kicsit unom de aze se adom fel!