570
Melyik lenne a leg ideálisabb?
-
[Walaki]D`Lair #299 mennyibe került? -
[Walaki]D`Lair #297 érdekes....nekem ugyanez a proci van de nem csinált még ilyet...illetve 1x...de azóta sohasem...akkoris csak mert levettem róla a bordát tesztelésképpen :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #294 hínnye és mióta megy ennyin? -
[Walaki]D`Lair #293 hááát....lehet hogy nálad is előjött a procihalál? -
[Walaki]D`Lair #290 de volt húzva? -
[Walaki]D`Lair #288 Nem húztad a procit egészvéletlenül? :D -
[Walaki]D`Lair #286 csodálod? Te vennél ennyiért? :DDDD -
#285 Gigabyte 8INXP tényleg ilyen drága? Azért nem volt eddig Granite Bay mert nem lehet eladni? -
[Walaki]D`Lair #284 Tudom, hogy P4-hez, de azonbelül.... -
#283 Topicban van:) -
#282 Fogalmam sincs. Én csak azt ismerem, ami nekem van.
-
[Walaki]D`Lair #281 mihez? -
#279 Emberek! Tényleg ilyen drága egy Gigabyte 8INXP alaplap mint amennyiért láttam 61e ???? -
#278 Talán Sprindale-re gondolsz? -
[Walaki]D`Lair #277 az is csak parasztvakítás....2hónappal később jön majd a PC 2700-a majd a PC 3100..... -
#276 Bandeekam azt irtam hogy lehet majd megnezzuk a teszteke ok:)) egyebkent az a lenyege hogy a Dual DDR vezeloje nem PC2100 mint a Granit Bay chipsetnek hanem PC2700 . -
#275 Jacekkám ha neked jó a sis alaplap és pénzed is van hozzá akkor egészségedre!!!! De rajtad kívül más is olvassa a fórumot és talán őket érdedkli ,hogy mit vennék! -
#274 bocs az a intel rajongok ide topik volt de nem valtoztat a helyzeten:) -
#273 Te amit az elobb a P4 alaplavetel topikban irtal az alapjan azt hiszem nem erdekel hogy te mit vennel, ne sertodj meg:) -
#272 nem lenne bátorságom (és pénzem kipróbálni)sis chipsetes alaplapot venni! -
#271 mi nem? -
#270 Nem! -
#269 Eredeti temahoz:) SIS 655 chipsetet neztetek erdekes lehet hogyha jo arba lesz, namatmost mivel SIS elvileg:))
Dual DDR,8X AGP ,S -
#268 RAID0 master első vinyó
RAID0 slave üres
RAID1 master második vinyó
RAID1 slave üres
IDE0 master CDROM
IDE0 slave CDROM
IDE1 master CDRW
IDE1 slave üres rack más virnyájának -
#267 És másnál mi a "legjobb" sorrend? -
[Walaki]D`Lair #266 Primary Master ---> Winyó 1.
Secondary Master ---> CD-ROM
Raid 0 Master ---> Winyó 2.
Raid 0 Slave ---> Winyó 3. -
#265 Nektek milyen sorrenbe vannak a cuccok dugva? Tudjátok primary secondary! -
TheZsenyka #258 2850Hz-en megy a procid (150Hz*19) ez elég lassú lehet... -
TheZsenyka #254 Látod látod, minek húztad a proccot... :) -
orion #253 MSI 845PE Max2 -DDR-es olcsó, raid133, tűzpiros akár egy Ferrari -
#252 Emberek akinek P4T533-c deszkája van! Nektek is előfordul, hogy néha kb. hetente-kéthetente egyszer úgy indul újra a gép, hogy leállítja a vinyókat? Aztán újból felpörget és minden o.k. onnantól. Bootol rendesen, de ez főleg xp-ből történő újraindításnál fordul elő! -
TheZsenyka #250 pl. soros port -
#249 Még a lányok is? :PP -
#247 ha nem tudsz mást! Mondjuk p4pe, v. p4t533-c!!! -
#245 Jó volt a marketing.... :) -
#244 p4t533-c -
Tovi #243 Ok, de elvileg mi használná? -
Borg #242 Az meg a másik, hogy még a 8X AGP VGA kártyák is mennek 4X AGP alaplapban, szal semmi ok a kapkodásra. -
#241 Nekem még mindig 2x-es lapom van (BX) és mégis élek :) -
Borg #240 Jól tudsz copy pastezni:)
Amúgy a 8X agp-nek egyátalán nincs akkora sebesség többlete, nem tudom miért pisil sugárba mindenki tőle.