160
  • Sith
    nme tudom mi a gondodtok vele személyes véleményem szerint (haverok) nekik tetszik és nekem is
    A hangulata jó és akadnak bene jó 5letek a MOHAA hoz hasonlitnai még mindig hülyeség..
    (szintén személyes tapasztalat hogy a MOHA nem nagyon tetszett na jó 1-2 pálya tetszett a 47-ben 1-2 pálya nem tetszik...)
  • danesz
    Nem lehet vhonnan letölteni ezt a játékot?
    aki tudja írjon nekem mailt plíz [[email protected]]
  • Sith
    szerintme is nagyon korektül sikerült a zene is nagyon tetszik aszem adnak majd ki külön ne CD-t a zenékela zis kötelző darab lesz.. :)
    Amugy nem hiszem hogy van értelme az UT vle össze hasonlitnai szerintem kicsit más stilus a kettő nem?
    Esetleg a Payne, modnjuk a maga kategoriájábna nem rosz de az egy hent játék (most nem zat modnom hogy a hitmanel nem lehet igy játszani de ea 47 alapfelfogása mégse a hent)
    részleteség rlz
    mellesleg egy aprócska bug: én emléxem orszul vagyaz anathéme pálkyán tényleg nincs WC? :)
  • Spenser
    Szerintem is jó nagyon ez a játék legalább is az első rész mert a 2 még nem kezdtem el :)))
  • Sephi
    Az Ut2003 neked szep? jo bevallom szep grafika de akkor se olyan szep mint a hitmanben kidolgozott elemek!
  • Sephi
    Az tuti hogy a grafika ver minden eddigi letezo jatekot. Amikor St. Petersburgban voltam es meglattam a tavolba a gyarakbol kijovo fustot aszontam hogy le a kallappal.
  • DeedY
    Hi! Style az nem valami nagy nekem nem igazán teccik de győzzetek meg mért jó :))
    Nekem igazán csunyácska a történetet nem vágom, de ilyen bérgyilkosos izé hát talán elmegy vagy csak szódával. Az első részt meg nem láttam .... még