Hitman 2: Silent Assassin
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! 1.02-es verzióhoz nincs ötletetek honnan tudnék magyarosítást letölteni?
gyuzmo!az új fegyvert kell a célhoz vinni hogy meglegyen az új fegyver
mzoli70!úgy megy le hogy a feketés részhez kell állni!
Sziasztok!Tudja valaki, hogy lehet a kódokat a hitman.ini fájlal megcsinálni?Elõre is köszönöm!
Sziasztok!Annál a pályánál akadtam el,amikor megkell menteni a túszt és ki kell robbantani a falat!Élesitem a minibombát de eldobni sajnos nemtudom,hiába nyomom a g betût is!A segitséget elõre is köszönöm:)
Szia!
Biztos, hogy nem tudod, mert nem ajánlottad volna, de trojai van az oldalon, amit megadtál !!!!
Biztos, hogy nem tudod, mert nem ajánlottad volna, de trojai van az oldalon, amit megadtál !!!!
Sziasztok!
Azt hiszem, hogy a 3. pálya, amikor motorcsónakkal megérkezünk, és meg kell akadályozni egy talit, DE hogy a p.... ba kell lemenni a kanálisba???? Odaállok a nyitott fedélhez, és nem megy le ez a ....!!! Segítsetek léccccciii!!
Azt hiszem, hogy a 3. pálya, amikor motorcsónakkal megérkezünk, és meg kell akadályozni egy talit, DE hogy a p.... ba kell lemenni a kanálisba???? Odaállok a nyitott fedélhez, és nem megy le ez a ....!!! Segítsetek léccccciii!!
Meg is oldódott a probléma. A gamehunteres magyarítás az 1.0-ás verzióra készült, ezért nem települt az 1.02-re.
A www.evm.hu-ról kell letölteni a magyarítást, ez simán mûködik.
Mármint nálam ... <#wave>#wave>
A www.evm.hu-ról kell letölteni a magyarítást, ez simán mûködik.
Mármint nálam ... <#wave>#wave>
Én a Triple Pack-et vettem meg (Silent Assasin, Contracts, Blood Money) és ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint amit a elõttem szólók.
A magyarításról van szó, persze :-)
A másik kettõ sikeresen "magyarítódott", de ez a Silent ez nem adja meg magát.
A Gamehunterteam-nál is feltettem a kérdést, igen m,eglepõdnék, ha válaszolna is rá valaki :-), ugyanis õk követték el a magyarítást.
A magyarításról van szó, persze :-)
A másik kettõ sikeresen "magyarítódott", de ez a Silent ez nem adja meg magát.
A Gamehunterteam-nál is feltettem a kérdést, igen m,eglepõdnék, ha válaszolna is rá valaki :-), ugyanis õk követték el a magyarítást.
helo nem tudja vki hogy honnan tudom letölteni a hitman 2. Elõre is köszi
Sziasztok!
A 4. küldetés végén a falat hogy kell felrobbantani?
Ha a G - nyomom akkor én is felrobbanok.
Elöre is köszi.
A 4. küldetés végén a falat hogy kell felrobbantani?
Ha a G - nyomom akkor én is felrobbanok.
Elöre is köszi.
Valaki Segítsen!
Fel akarom telepíteni a magyarosítást, de amikor patchelni kezd ezt írja ki :
"Old File not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match." <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
(PC Guru-s CD-n van meg a játék)
Elõre is köszi a segítséget!
Fel akarom telepíteni a magyarosítást, de amikor patchelni kezd ezt írja ki :
"Old File not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match." <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
(PC Guru-s CD-n van meg a játék)
Elõre is köszi a segítséget!
Hi all!Valaki segítsen nekem a magyarósítással kapcsolatban,feltelepítettem és elakarom indítani ezt az aranyos üzenetet dobja ki nekem:old file not found.however,a file of the same name was found.no update done since file contents do not match!Valaki segítsen,naon fontos lenne,köszönöm!
pedig ez így van.csak nem elég 1-2 pályát végigvinni ilyen módon.nem tom konkrétan mennyi ez a szám de jó párat teljesíteni kell ahhoz.nem hiába bonusz fegyver :P
sziasztok.tudom, hogy van hitman 3 fórum is. De oda már nagyon rég írtak.Itt még azért látok életjeleket.Lenne 1 kérdésem. Állítólag ha a 3-ik részben végigviszünk egy pályát silent assassin módon akkor kapunk egy új fegyvert vagy vmi hangtompítót.Ez igaz???????? Én végigvittem az elsõ 2 pályát silnet assassinként (meg még más pályát is) és nem kaptam semmi újítást vagy fegyvert vagy ilyesmit.Szóval akkor kapok a silnet assassinért vmit vagy nem.Ez lenne a kérdésem.Légyszi válaszoljatok!!!!!!!
Szét kellene nézni sztem. Nincs kedvem most leírni ott vannak kb a lap közepe táján.....
Ha tudtok a hitman2- höz kodokat akkor írjátok meg az msn címem: [email protected] [email protected]
Az én kérésem : A hitman.ini fájl elsõ sora kellene nekem,mert el***tam és most nem fut.köszke
Sehogy.Egyszerûen a fal elõtt eldobod a G-vel és kész.Persze elõtte élesítsd!
Hogy a faszba kell azt a kurva bombát felrakni a fallra?????????????
Melyik gommbal kell menteni?
Sziasztok.Kéne nekem magyarosítás a Hitman 2-höz. Nem tom, hogy eredeti cd-e.A PC GURUBÓL van.Ezt azért írom mert amikor letöltöttem a magyarosítást nem csinált semmit.Minden ugyanúgy angol maradt.Légyszi segítsetek.Ja, és mégvmi.Nem tudjátok, hogy kb. mennyibe kerülhet a Hitman 4 része?
Köszi.
Köszi.
rohadt jó kis game.
még jó, hogy a Pc Guru melléklete volt a 2006 /7.-i számban
még jó, hogy a Pc Guru melléklete volt a 2006 /7.-i számban
Bitos lejárt az idõ, mert 5 perced van hogy kinyíed a csávót. Magyarosítás a játékhoz http://hitman2fan.uw.hu/data/downloads/game_downloads/hitman2_hun.exe
sziasztok, most kezdtem a Hitman2 -t, de nem vok túl jó angolos, és nem tudom mit rontok el, mert amikor 0 2. pályán le kell lõni azt a tábornokot, én lelõzõm, a távcsövespuskámmal a másik ház ablakából, a pasi meghal, a többiek kiszaladnak a szobából, és még a küldetés céljánál is kipipálja hogy kinyírtam a tábornokot, de utána kiírja, hogy sikertelen küldetés :(
légyszi segítsetek, mit rontottam el?
légyszi segítsetek, mit rontottam el?
A Hitman 2 futathato verzioja megvan valakinek?
A Meat King's Partyt és a Traditions of the Tradet, meg a Rendezvous in Rotterdamot elõszeretettel csinálom meg úgy, hogy minden embert kinyírok,úgy hogy tényleg senkit se hagyok életben. Hitman ruhában a két silverballerrel szeretek leginkább hentelni!<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent> 

Akkor is a Hitman 3 a legjobb! Azért is a legjobb, mert a pályákat kód nélkül is könnyedén végig lehet hentelni (legalább is legkönnyebb fokozaton)!!!<#violent>#violent><#violent>#violent>
SZiasztok! A Hitman 3-ban mit kell csinálni azon a pályán ahol a vadászpartyn vagy?! Nem találom a srcáot akit meg kell menteni. :(
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Ha tudna valaki küldeni nekem
egy leírást, cikket, vagy egyéb
írást a Hitman 2-rõl akkor azt nagyon megköszönném
mert kéne a honlapomra.
[email protected]
egy leírást, cikket, vagy egyéb
írást a Hitman 2-rõl akkor azt nagyon megköszönném
mert kéne a honlapomra.
[email protected]
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Sziasztok potenciális megmentõim!
Baj van, nagy baj. Nem indul a game!
Jó, tudnék mással játszani, de kíváncsi vagyok a folytatásra! Hallottam, hogy az 1.0 néhány videokártyába és CD-meghajtóba beleköt, szerintem ez a problémám. A v1.01-hez meg nem találok cracket. Lehet, hogy megvárom, míg lemegy 2000 alá és megveszem (csak vicc volt!)
Baj van, nagy baj. Nem indul a game!
Jó, tudnék mással játszani, de kíváncsi vagyok a folytatásra! Hallottam, hogy az 1.0 néhány videokártyába és CD-meghajtóba beleköt, szerintem ez a problémám. A v1.01-hez meg nem találok cracket. Lehet, hogy megvárom, míg lemegy 2000 alá és megveszem (csak vicc volt!)
Homér és Duke666 ez rátok is vonatkozik!
A MaxPayne a kedvenc játékom, úhogy kapd be és ne fikázd! 

Sziasztok,az egyik gamefaqs walktroughtban találtam; az invitation... pályához írták.
Van aki már megtalálta az említett bejáratot??? "You're probably wondering if I'm going to mention the secret passage. I'm not. If
you can find it, there's a spare tux and a W2000 sniper rifle out there."
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/hitman_2.txt
Van aki már megtalálta az említett bejáratot??? "You're probably wondering if I'm going to mention the secret passage. I'm not. If
you can find it, there's a spare tux and a W2000 sniper rifle out there."
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/hitman_2.txt
Igazad van. Talan egy palya volt, ahol alarm eseten vege lett a kuldetesnek. Bezzeg a Splinter Cellben...
Hack: menj at abba a hazba ahol a kartonfigura van. Lodd halomra az oroket (a snipert akar el is dobhatod, vaktolteny van benne...) aztan a hazban talalsz majd egy fekete ruhas kopasz foszert, aki ugy nez ki mint te, veletlenul ugynok is, csak mas a szama... ;)
Akinek nem tetszik az UT2003 az vegyen szemüveget. Mikor a fullos demót láttam röhögtem én is de a teljes-teljes már nagyon szép! És vannak pályák ahol kimagaslóan szép és ötletes grafikai trükkök vannak. Ezt még nem láttam de az elsõ résztõl behánytam mikor a tutorialt néztem és átéltem azt a hihetetlen bugyuta irányitást. Nem volt türelmem hozzá. Attól függetlenül agyondicsérték már sokan. Lehet jó...
Ezek a screenshotok gagyik, egybõl látszik hogy primkó beállításokkal készültek ugyhogy ebbõl nem vonok le semmit! Persze nem is várom el hogy minõségiek legyenek, de ilyeneket kár betenni. Legyen két-három király és kész!
Ezek a screenshotok gagyik, egybõl látszik hogy primkó beállításokkal készültek ugyhogy ebbõl nem vonok le semmit! Persze nem is várom el hogy minõségiek legyenek, de ilyeneket kár betenni. Legyen két-három király és kész!
nme tudom mi a gondodtok vele személyes véleményem szerint (haverok) nekik tetszik és nekem is
A hangulata jó és akadnak bene jó 5letek a MOHAA hoz hasonlitnai még mindig hülyeség..
(szintén személyes tapasztalat hogy a MOHA nem nagyon tetszett na jó 1-2 pálya tetszett a 47-ben 1-2 pálya nem tetszik...)
A hangulata jó és akadnak bene jó 5letek a MOHAA hoz hasonlitnai még mindig hülyeség..
(szintén személyes tapasztalat hogy a MOHA nem nagyon tetszett na jó 1-2 pálya tetszett a 47-ben 1-2 pálya nem tetszik...)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
szerintme is nagyon korektül sikerült a zene is nagyon tetszik aszem adnak majd ki külön ne CD-t a zenékela zis kötelzõ darab lesz.. :)
Amugy nem hiszem hogy van értelme az UT vle össze hasonlitnai szerintem kicsit más stilus a kettõ nem?
Esetleg a Payne, modnjuk a maga kategoriájábna nem rosz de az egy hent játék (most nem zat modnom hogy a hitmanel nem lehet igy játszani de ea 47 alapfelfogása mégse a hent)
részleteség rlz
mellesleg egy aprócska bug: én emléxem orszul vagyaz anathéme pálkyán tényleg nincs WC? :)
Amugy nem hiszem hogy van értelme az UT vle össze hasonlitnai szerintem kicsit más stilus a kettõ nem?
Esetleg a Payne, modnjuk a maga kategoriájábna nem rosz de az egy hent játék (most nem zat modnom hogy a hitmanel nem lehet igy játszani de ea 47 alapfelfogása mégse a hent)
részleteség rlz
mellesleg egy aprócska bug: én emléxem orszul vagyaz anathéme pálkyán tényleg nincs WC? :)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Szerintem is jó nagyon ez a játék legalább is az elsõ rész mert a 2 még nem kezdtem el :)))
Az Ut2003 neked szep? jo bevallom szep grafika de akkor se olyan szep mint a hitmanben kidolgozott elemek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az tuti hogy a grafika ver minden eddigi letezo jatekot. Amikor St. Petersburgban voltam es meglattam a tavolba a gyarakbol kijovo fustot aszontam hogy le a kallappal.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hi! Style az nem valami nagy nekem nem igazán teccik de gyõzzetek meg mért jó :))
Nekem igazán csunyácska a történetet nem vágom, de ilyen bérgyilkosos izé hát talán elmegy vagy csak szódával. Az elsõ részt meg nem láttam .... még
Nekem igazán csunyácska a történetet nem vágom, de ilyen bérgyilkosos izé hát talán elmegy vagy csak szódával. Az elsõ részt meg nem láttam .... még
Only the dead have seen the end of war.
Oldal 1 / 4Következő →