211
Emergency
-
Ren #168 genya: osszesen 18 serult + 1 hulla van. A felborult sarga buszt is ket helyen lehet kinyitni
-
Ren #167 genya: nem kell. de nekem is volt mar olyan, hogy mindent megcsinaltam es nem ert veget a kuldetes :( Esetleg megprobalhatod ujrakezdeni... -
#166 Nem kaptam semmit, most néztem :( Próbáld meg a [email protected] címre, ha tudod! Köszi -
genya #165 aha, a roncsokat el kell szállítani? -
Ren #164 Az allomason allo vagont is felnyitottad? Ami keresztbe fekszik a sineken az leemelted daruval? -
genya #163 aha mindet, van még valahol valaki -
Ren #162 genya: a legtobb vasuti kocsit ket helyen is fel lehet nyitni. Az epuletbol kihoztad azt aki a kajas kocsi elatt van? -
genya #161 na haladok, tüzet megfékeztem, de még mindig sok a halott, hol vannak? a repteret kiűrítettem, a buszt is, a vasuti kocsikat is. -
genya #160 9-es pályán, amikor a vonat beszáll a repülőtérre, milyen cuccokat vittetek, és hogy jutottatok be a reptérre? -
#159 GYERTEK A TREFORT/EMERGENCY2 SZOBÁBA!! -
Ren #158 manta: akkor nezd meg :) -
#157 honnan töltöttétek le az emergencyt?
-
#156 Nem használom, csak regre, de elvileg működik, ha küldesz valamit, akkor csekkolom. -
#155 B4B1l0n: a 4. küldetés elég gázos és nagyon oda kell figyelni, a lényeg hogy a roncsokból gyorsan ki kell szedni az embereket és elszállitani mielőtt még jön az őrült porse tulajdonos és bele nem rohan;) ja és egy rendőrrel el kell terelni a forgalmat közvetlenül a baleset előtt hogy ne akadjon meg a sor. -
Ren #154 Manta: mukodik az itt megadott email cimed? -
Ren #153 Bocsi, kicsit elkapkodtam, az elozo helyen nem tudom frissiteni, szoval: http://em2.freeweb.hu/emergency2.htm
Eszreveteleket ide: [email protected]
-
Ren #152 Elkezdtem irni egy faq/vegigjatszas szeruseget, meg messze nincs kesz, de az elso par kuldetes benne van. Itt talahato. -
#149 Azóta se jön le :( -
Ren #148 A küldetés elején három ra szökik meg, nagyjából lefefelé mennek, az egyik inkább jobbra. Késöbb elindul még három, még késöbb pedig még kettő. -
#147 Ren: megcsináltam..huh;) kemény volt de sikerült, viszont a kövi pálya sem kutya, hány rab szökik meg az elején? mert csak egyet "találtam" -
#146 Nekem se megy, de bekapcsolva hagyom a gépet, csak lesz valamikor szabad hely. -
Ren #145 Remelem le tudod onnan szedni, amikor en neztem, akkor epp tele volt a szerver, amirol szedni lehetett :( -
#144 Megint mondom, nem kurvaanyáztam. Egy EGÉSZ mondatot írtam, úgy egyben is kell olvasni, értelmezni.
Köszönöm a linket! DC-n nem találtam, ami warez oldalt meg ismertem, ott vagy nem volt, vagy fake volt. -
Ren #143 Nyiri: egy sima rendor eleg, menj oda az elnokhoz (o van kozepen) es vezesd el, mintha bunozo lenne. Rakd be egy kocsiba es vidd el a parlamenthez. -
Ren #142 Ez a hangnem nem vezet sehova, csak teleszemetelitek a forumot.
Manta (vagy akarhogy is hivnak): gondolom a tobbseg nem publikus helyrol szedte le, es ezert nem osztja meg veled a cimet. Amugy meg ahelyett hogy itt k*rvaanyazol inkabb nezz korul, pl itt: http://www.aortaweb.hu/apollo/gamez.php
-
#141 Nem, olvass vissza. -
Nyiri #140 BASSZÁTOK MEG AZ ANYÁTOK!!
Mintha ezt mondtad volna POCSFEJ!!!
-
#139 Kit sértegetek, fasszopó? Legfeljebb téged, miután lepöcsfejeztél. Gondolkozzál kistáska! -
Nyiri #138 MUHAHAHAHA....
es megis mi a lenyeg? HOGY TE MEG NEM JATSZOL!!!
Ugyhogy akarhogy is anyazol meg sertegeted a masikat, egy biztos nekunk van, neked nincs :)
EZ A LENYEG
-
#137 Higgadj le kisköcsög! Kérdeztem valamit, tökmindegy hogy mit, de mindenki baszott válaszolni. Még ha nem is tudtok címet, akkor is lehet valamit írni. Faszfej.
Igaz, elfelejtettem, hogy itt mindenki dobozolt gyári cd-vel nyomul, sorry. -
Nyiri #136 es mi a kurva anyadat csinaljunk veled? bazze
szerezd meg ahogy mi...
Es ne anyazz itt pocsfej -
#135 Ha azt írom, hogy akkor valaki odafigyel arra, amit kérdezek?BASSZÁTOK MEG AZ ANYÁTOK!!
-
genya #134 és pontosan mit kell ott csinálni? ott áll 4 ember, de nem tudok velük semmitsem csinálni, odavittem már egy menekülőkocsit, rendőrkocsit, mindent... -
#133 Nekem esetleg tud segíteni valaki? Mondjuk egy link formájában... -
Ren #131 genya: nem kell elszallitani a gazos teherautokat -
#130 Sehol nem lelem a játékot... -
Ren #129 genya: Annak az epuletenek a tul oldalan van, ami elott a sok serult is fekszik
Frezer: A mesterloveszekkel eleg jol le lehet szedni a folyosokon setalo/alldogalo embereket. A szobakba nem kell kiirtani oket. Csak a tabornokot kell letartoztani, de vigyazz mert van ket testore. -
genya #128 8-as pálya, ez a hibaüzenet: TRUCK HAS BEEN DESTROYED, mit kell csinálni? -
#127 Ren: komolyan mondom ezt a tankos küldetést..hát..hogy a fenébe lőjjem le azt a sok baromarcut ennyi katonával??:)) k**va sokan vannak -
genya #126 a 8-as pályán hol van a miniszter?