211
Emergency
  • Nyiri
    de
  • FrezeR
    3=3.
  • FrezeR
    Nyiri: nem próbáltad meg helikopterrel üldözni a 3 majmot?;)
  • Nyiri
    en letoltom, es torlom azonnal a tobbit :)
    mert igy nem fogom vegigvinni :D
  • Ren
    A 2-20-as palyak eleji menteseim itt vannak: ftp://ftp.supergamez.hu/upload/em2/SaveGames2_20.zip
    Bocsi, hogy egybe tomoritettem oket, de nem volt kedvem sokat tokolni vele. A 010.esg az a _2_ palya mentese, a 020.esg a 3-ike es igy tovabb.
  • Nyiri
    Mail ment....
    NEKEM MEG A 8.at kuldje mar el valaki
  • Nyiri
    Kuldjetek mar el a 8as palya mentest
    ez a kurva majmos mar az idegeimre meg
    mire meglett a szerum addigra a mergezettek tobb mint fele kifekudt es szeva AAAAAAAAAAAAAA

az emailcimem lejjebb van linkelve vagy ha a logomra nyomtok ott is ott van THX
  • Nyiri
    A SZIKLANAL LEVO MAJMOT HOGY LEHET LEHOZNI A SZIKLAROL???
    MAR TOTAL IDEG VAGYOK!!!
    NEM JON LE!
  • cold-fire
    helo honnan tudom letolteni az emergency2-t?
  • Ren
    Nyiri: Ott van a link a #108-as hozaszolasban. A majom alol ki kell lancfuressszel vagni a fat :) De elotte vagd ki a korulotte levo fakat is, hogy en azokra masszon fel, hanem a ketrecbe
  • Nyiri
    Kuldjetek mar el emailbe a majmos palya vegen levo mentest (ha van), vagy a 8.palyat
    IDE

A masodik majom nem jon le a farol sehogysem pedig ott van melette a banan, es egy jarmu sincs a kozeleben

THX

• Nyiri
    Hela!

Es a crack hol talalhato?
  • FrezeR
    köszike Ren igy már megy!
  • Ren
    A szovegben elirtam, de a link jo. Termeszeetesen ftp.supergamez.hu
  • Ren
    Itt megtalalod:
    ftp://ftps.supergamez.hu/upload/em2/
  • Ren
    Vagy felrakod a patch-eket vagy atugrod a kuldetest. (Ha "biztonsagi masolatod" :) van, akkor a tort patch kell, mert kulonben nem fog mukodni a jatek(
  • FrezeR
    ez az hogy sajnos nem látom a belsejét:( mit lehet ezzel csinálni?
  • Ren
    Ocsi: Ez mind arrol szol :) Amugy meg a www.emergency2.de-n a forum-ban van jonehany tip (a tips & tricks) szekcioban. Ekes nemet nyelven.

Frezer: Latod a parlament belsejet? (Mert van egy ilyen bug, hogy nem latod az epulet belsejet es igy kicsit nehez) Ha igen, akkor meg 2-3 shooterral bemesz, lelovod az ort az ajtonal meg ha meg valaki a kozelben van (ha szerencsed van akkor nincs) utana meg a mesterloveszekkel erdemes nyomulni. A tabornok a legfelso irodak egyikeben van, a tobbit nem kell kipucolni.
  • FrezeR
    Ren: megfogadtam tanácsod felrobbantottam a tartálykocsit bementem az épülethez az emberekkel és mikor be akarok meni az épületbe megállnak a bejáratnál és ott halomra lövik őket:) Ezt hogy kell abszolválni?
  • Ren
    Nyiri: A 2. majom a labortol delre, a fak kozott talalhato. A 3. majom a folyo also reszen, a sziklak kornyeken fog megjelenni, de csak akkor, ha befogod az elso kettot.

Frezer: Be kell hatolnod a parlament epuletebe es jol halomra kell loni a bent levo katonakat, es le kell tartoztatni a puccsista tabornokot. A kerites mellett van egy tartalykocsi, azt szetlove bejuthatsz. Csak elotte alld el a tank utjat, hogy meg kelljen kerulnie az egesz epuletet, kulonben jol lelo :)
  • FrezeR
    srácok, én annál a tankos küldetésnél akadtam meg, nem értettem mit is kell ott csinálni?
  • Nyiri
    mar idegrohamot kapok
    kuldjetek mar egy egy 8. palyas mentest :) (EMAIL)
  • Nyiri
    hol vannak a majmok? 1 a jatszoteren a 2-3 hol talalhato??? mindjart meghal az egyik fertozott!!! SEGITSETEK!!!
  • Ren
    Ocsi: ugy erted a 2. kuldeteshez?
  • Ren
    Nyiri: olvasd mar el a #92-es hozzaszolast. Szerum akkor lesz ha elfogtad mind a harom majmot es visszavitted a laborba. A harmadik majom utan elo tudjak allitani a szerumot.
  • Nyiri
    Hova vigyem oket? Mert nincs szerum a "Laborkocsin"
  • Nyiri
    Es meg egy kerdes... a csalit hol lehet szerezni (banan) ??? mert nem talalolm, a szerum kerdes meg el, a feher ruhas emberekkel mit csinaljak ha befogtam a fertozotteket?
  • Nyiri
    es hova kell oket vinni (fertozott emberek)
    mert amikor mar befogtam oket odairanyitottam a az autohoz es amikor odaernek azt irja: NINCS SZERUM, hol van szerum?
  • Ren
    A majmokat a labornal levo ketrecekkel kell befogni. A ketreceket teherautoval tudod mozgatni (amivel a roncsokat szoktad elszallitani). Rendorrel vagy tuzoltoval tudod kiinyitni/bezarni a ketrecet. Csalinak rakj bele banant, amit a terkep kozepe tajan levo zoldsegesnel tudsz felvenni (en rendorrel csinaltam, lehet hogy tuzolto is tudja). Ha elfogtal egy majmot, akkor vissza kell vinni a laborba es le kell rakni a parokoloban a ketrecet. A fertozott embereket (sarga ikon van a fejuk felett) pedig gyujtsd ossze, ne hagyd hogy elkoszaljanak, mert lemaszkalnak a terkeprol (vege a kuldetesnek) ill. megfertozik a tobbi embert. A virusos emberek a vedooltozetben levo tuzoltokkal gyujtsd ossze.
  • Bandeeka
    Hali!
    Segicsetek pls a 6-os pályán megtaláltam a 2 majmot de nemtom hogy kell elfogni öket meg mindig vmi virus miatt lesz mission failed a küldetésem. Segicsetek lehet hogy én vagyok béna:))) Bye és köszi a segicséget.
  • Rigley
    Valaki meg tudná mondani , hogy honnan lehet letolteni a játékot ?? ( Emergency2 full ) Az öcsémnek kellene , de nagyon...
  • G. Joe
    játék
  • FrezeR
    egy narancssárga felsős férfi fehér hajjal ha jól emlékszem..és ahogy odaérsz a helyszinre délnek tart! Ha rányomsz kiirja hogy "escapeed" vagy mi:)
  • Bandeeka
    Hali!
    Segicsen vki pls az 5-ös pályán elakadtam. Kikapcsolom a gázt kimentem a sérülteket és eloltom a tűzet devmi genszter megszökik. Segicsetek hol találommeg a gengsztert. Köszi
  • FrezeR
    Köszi szépen Ren!
    Nekem az első 3 perc 39 másodperc a rekordom;) A demóban jól begyakoroltam!
  • Ren
    FrezeR: A 3. majom a jobb also sarok fele van, ahol a folyoban ill. a parton sziklak vannak. Azt hiszem csak akkor jelenik meg, ha mar az elso kettot befogtad.

kamika: Van a sinek mellett egy "doboz" nem messze a balesettol, ot at lehet allitani a jelzest a vonatok szamara es igy nem rohannak bele a balesetbe. A roncsot pedig egy tow-truck-kal kel elszallitani, de elotte ki kell vagni a fat, ami ott van
  • lboyongo
    ha nvidia chipset van a kártyádon, akkor a detonator 40.71 driverével menni fog.
    nekem is fagyott a 30.82 dirverrel...
  • FrezeR
    a 3. majoom hol van? 1 a játszótérnél, 1 a labortól délre és a 3.?
  • Ren
    Jobb klikk a zoldsegespultokon es felveszed a banant (a rendor feje felett banan ikon lesz) utana elviszed es lerakod a ketrecben (jobb klikk szinten)
  • genya
    odamész a zöldségeshez a rendőrrel és mi fog utána történni?