Emergency

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
srácok, én annál a tankos küldetésnél akadtam meg, nem értettem mit is kell ott csinálni?

mar idegrohamot kapok
kuldjetek mar egy egy 8. palyas mentest 😊 (EMAIL)

hol vannak a majmok? 1 a jatszoteren a 2-3 hol talalhato??? mindjart meghal az egyik fertozott!!! SEGITSETEK!!!

Ocsi: ugy erted a 2. kuldeteshez?

Nyiri: olvasd mar el a #92-es hozzaszolast. Szerum akkor lesz ha elfogtad mind a harom majmot es visszavitted a laborba. A harmadik majom utan elo tudjak allitani a szerumot.

Hova vigyem oket? Mert nincs szerum a "Laborkocsin"

Es meg egy kerdes... a csalit hol lehet szerezni (banan) ??? mert nem talalolm, a szerum kerdes meg el, a feher ruhas emberekkel mit csinaljak ha befogtam a fertozotteket?

es hova kell oket vinni (fertozott emberek)
mert amikor mar befogtam oket odairanyitottam a az autohoz es amikor odaernek azt irja: NINCS SZERUM, hol van szerum?

A majmokat a labornal levo ketrecekkel kell befogni. A ketreceket teherautoval tudod mozgatni (amivel a roncsokat szoktad elszallitani). Rendorrel vagy tuzoltoval tudod kiinyitni/bezarni a ketrecet. Csalinak rakj bele banant, amit a terkep kozepe tajan levo zoldsegesnel tudsz felvenni (en rendorrel csinaltam, lehet hogy tuzolto is tudja). Ha elfogtal egy majmot, akkor vissza kell vinni a laborba es le kell rakni a parokoloban a ketrecet. A fertozott embereket (sarga ikon van a fejuk felett) pedig gyujtsd ossze, ne hagyd hogy elkoszaljanak, mert lemaszkalnak a terkeprol (vege a kuldetesnek) ill. megfertozik a tobbi embert. A virusos emberek a vedooltozetben levo tuzoltokkal gyujtsd ossze.

Hali!
Segicsetek pls a 6-os pályán megtaláltam a 2 majmot de nemtom hogy kell elfogni öket meg mindig vmi virus miatt lesz mission failed a küldetésem. Segicsetek lehet hogy én vagyok béna😊)) Bye és köszi a segicséget.
Rigley
Valaki meg tudná mondani , hogy honnan lehet letolteni a játékot ?? ( Emergency2 full ) Az öcsémnek kellene , de nagyon...

dddstudio.tk

G. Joe
játék

http://deathfellows.hu/

FrezeR
egy narancssárga felsõs férfi fehér hajjal ha jól emlékszem..és ahogy odaérsz a helyszinre délnek tart! Ha rányomsz kiirja hogy "escapeed" vagy mi😊

Hali!
Segicsen vki pls az 5-ös pályán elakadtam. Kikapcsolom a gázt kimentem a sérülteket és eloltom a tûzet devmi genszter megszökik. Segicsetek hol találommeg a gengsztert. Köszi
FrezeR
Köszi szépen Ren!
Nekem az elsõ 3 perc 39 másodperc a rekordom😉 A demóban jól begyakoroltam!

FrezeR: A 3. majom a jobb also sarok fele van, ahol a folyoban ill. a parton sziklak vannak. Azt hiszem csak akkor jelenik meg, ha mar az elso kettot befogtad.

kamika: Van a sinek mellett egy "doboz" nem messze a balesettol, ot at lehet allitani a jelzest a vonatok szamara es igy nem rohannak bele a balesetbe. A roncsot pedig egy tow-truck-kal kel elszallitani, de elotte ki kell vagni a fat, ami ott van

ha nvidia chipset van a kártyádon, akkor a detonator 40.71 driverével menni fog.
nekem is fagyott a 30.82 dirverrel...

FrezeR
a 3. majoom hol van? 1 a játszótérnél, 1 a labortól délre és a 3.?

Jobb klikk a zoldsegespultokon es felveszed a banant (a rendor feje felett banan ikon lesz) utana elviszed es lerakod a ketrecben (jobb klikk szinten)

odamész a zöldségeshez a rendõrrel és mi fog utána történni?
FrezeR
kint van a 2. rész, és nagyon állat😊 Emergency rulezz!!

I.C.ram
Köszi.
I.C.ram
Bazz a sebesség korlátozást kihagytam. 😊
genya: en rendorrel csinaltam (simaval)

i.c.ram:
kuldesz 1-2 rendort. eloszor is atallitod a sebesseg korlatozast (egy doboz az ut menten), aztan eltereld a forgalmat a parkolo bejaratanal

kuldesz a tuzoltoktol equipment car-t, kiveszed belole a jaw-of-life-t es szepen szetvagod azt a par kocsit amit lehet (2-3 asszem)

kuldesz par orvost es mentot, ellatod a sebesulteket es elszallitod oket. (Van egy sebesult fent az erdoben, eleg bent, rola se feledkezz meg)

ezutan szepen sorba elszallitod az autokat

ennyi

I.C.ram
Valaki letudna írni részletesen, hogy mit csinált az autópálya karambolos pályánal. (Vázlat szerûen)

PLS!!!

Elõre is köszi.
DeXoSZ
honnan lehet leszedni a gamet ?
a zöldségeshez milyen embert kell vinni, hogy csináljon valamit?
a majmok hol talalhatoak?

kösz a segítséget, én úgy próbáltam, hogy fejbelõttem a majmot, aztán jött a nagy semmi.
Bazze hol vannak a majmok?

Alig hogy kikuldom az autokat mar MISSION FAILED!!! ESCAPED!!!

eleg egy ketrec?

egy narancssárga ruhás fickó az, ott fog majd elmenni
mivel tudom a ketrecet elszállítani, és honnan szerzek csalit?
A gazrobbanasos palyarol van szo 😄

A Gengsztert hogy lehet elkapni???
Az hol van?

7-es pályán mit csináljak a majommal?
ha az akkor a játszótér egyik sarkán van egy szekrényszerû valami, bekerítve kerítéssel, oda küldj egy tûzoltót és kikapcsolja
a 6-os pálya az, amikor a rendõrség épületét kell eloltani?
Hogy lehet a hatodik palyan kikapcsolni a gazt?
Mindig felrobbannak az autok amikor gazrobbanas van

Manta
Boltot tudtok mondani, ami nyitva van? DC-n nem találom.
oke most a seggfej zsarunal vagyok aki ragyujtott a gaznal

a fát, amit kivágtál, elvitted a tûzoltóval? ha nem, tedd azt
hali
Hát nekem a 2. kuldetés után kifagy a gamma! 😞

www.napisajto.hu

AAAAAAAAAAAA
Kezdek kurva ideges lenni
AZ a rohadek pontonepito nem akarja epitebni a hidat!!!

kivagtam a fat
odakuldtem az csak odall es nem csinal semmit
pedig kivalasztottam hogy HIDEPITES!!!
otletetek van?

hen-tes
mijen gama eZ ? autos ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a nagy fenyõfát kell csak kivágni, nem pedig a parton lévõ kis bokrokat, ja az összes pénzbõl 1 potonépítõt, 1 mentõhelikoptert, 1 alaptûzoltóautót, 1 fõvel, és a maradékért 1500-as tûzoltókat küldtem.
Ja, az IMMERSION-os CDDA erroros.

Most jött ki a Deviance-s.

kurva jo a game
az videok sem rosszak 😄

z kezd egyre jobban érdekelni. lehúzzam a cédét?

HEla!

De hogy lehet megoldani hogy az elhatalmasodott tuzet eloltsam?
A pontoon hid epito teherauto nem epiti a hidat, pedig mar az utban levo fat is kivagtam...
Te hogy csinaltad meg?

már a 6-osnál járok