METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aktívban Hetfield bratyóval volt interjú.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

JohnnyNapalm
nahátakkor mit beszélnek ezek az amatõrök😄

Paulie
jaja, 2-szer +2 😄
nemértem mérnem lehet utánanézni
1988,1991,1999,2010 ezt még énis tudom<#ravasz1>

.

Met
16 de a másik portál szerint 17 éve 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

csokalaci
Az a poén, hogy a fókusz is csiált vele egy riportot 😮

http://facebook.com/musicleander

JohnnyNapalm
tényleg másodszor voltak itt? <#merges2>

csokalaci

Paulie
legjobb rész kivágva np

.

Paulie
Hát a bithun kívül,mivel ott scene rls van,bármelyikre.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tudom,hogy nem a témához tartozik,de ennyit megérdemel...

Azonnal közlöm a cuccost😊

elitehun
Ja pls dobj egy kommentet ha meglátod egy torrentoldalon 😊
Köszi, de akkor gondolom te a sráctól fogod megszerezni. Mert lehet hogy én is fogok neki küldeni egy emailt, hogy fent lesz e valami torrenten vagy valahol. 😊
Ha megvan a cucc valamelyik torrentre beintézem.😊

Hát hiába,a Metallica sohasem felejti el,hogy kik támogatták,kik öntötték beléjük a lelket,és kik turnéztatták õket,mikor még sehol sem voltak.
Ezért tisztelem õket,mind a mai napig.Igaz,hogy lassan már vén "trottyosok",de azért még odabasznak.😊Nincs bennük sztárallûr,kivagyokén etc..,anno mikor a személyimbe firkáltak.😊))
Ronnie James Dio rest in peace....

Most akkor lesz fenn HD-ban torrent oldalon ez a koncert? 😊
TBTPumpa
Sziasztok!

Nem tudtok egy vevõt, akinek eladhatnám a Death Magnetic albumot?
Elõre is kösz!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bertino
több, mint 41 ezren voltunk a stadionban.
én kicsivel kevesebbre számítottam.

"Over 41,000 fans packed the sold out Puskas Ferenc Stadium! The boys ended the set with Helpless, Motorbreath, and Seek. "

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
íííí bákker, Lars a creeping végén is kihagyott néhány sort.

bertino

bertino
jah.
áhá.

Paulie
áá nem,közvetlenül metallica elõtt láttam oldalt hogy egy ember viszi hátra labdákat,namondom fasza lesz azis😄
aztán másnap jutott eszembe hogy "hé" 😄

.

bertino
voltak labdák ?
hol láttad konkrétan õket, fenn a színpad tetején vagy csak hátrébb picivel Lars mögött valahol ?
Seek and Destroynál én ilyenekre már nem is figyeltem, max arra, hogy legyen még valami csipetnyi hangom, amivel némileg hozzájárulhatok a közönség üvöltéséhez.

Paulie
szép Lars levele Ronnie-nak :/
fennvan metallica oldalán,olvassátok

.

ruffirant
vagy csak elfelejtették😛

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Ezt nem értem én sem, hogy nálunk miért nem volt. Biztos nem érdemeltük meg. Pedig sztem kurva hangosak voltunk😊

Challanger
Nyugodjék békében 😞

Paulie
meghalt Dio 😮
R.i.p :/ szegény

.

A hullámot bnõm találta ki a B szektorban a szélén 😄
beszervezett pár embert és csinálták...
A többi meg ment utánuk.
Majd vissza fele az ellen hullám 😄
Én a színpad elõtt voltam, onnan ki@szott nagy látvány volt 😄
Annyi embert hullámozni még nem láttam 😄

bertino
hát az tény, hogy télleg mintha csak egy gyors darálás lett volna.

ez jutott nekünk.

Paulie
<#szomoru1>

.

Pfff Anesthesia bass szólója sztem valami katasztrófa.Mintha 1 légy hangja lenne<#vigyor2><#idiota>
Hell,Ott voltam énis,A dob kurva nagy volt,a gitárok is szépen szoltak,de az ének vmi gyászos volt,pedig még messze sem voltam.,a jobb oldali kivetítõnél pogoztam,,sajnáltam hoyg kicsit fukarkodtak a piroval,tobb is elfért volna sztem,bár lehet azért voltam ideges mert állandoan pisálnom kellett,eddig még sohasem koncert kozben.

High on fire,,nagy szar volt,volbeat sem volt az igazi,ott már kicsit pörögtünk is,de a a ratyikám csávonak nemtetszett,izompoloban a kis 18 éves barátnojével még neki állt feljebb hoyg haver nekiment,mert õ most feszít,és amugyis a nojével van,bocsásson meg a világ de a ratyik takarodjanak az ien koncertekrõl,ez nekünk jár,a divatgecik akik ismerik a matterst azok ne jojjenek ien helyekre,ez a miénk,feketepolos talicskásoké,kééész!!....félelmetes mien emberek vannak,ám a legnagyobb szarházi mégiscsak az az alak volt aki nagy kurvaanyázás kozepette ment befelé a tomegbe hogy mindenki miért nem ugrál és csapkod és mindenkinek a kurvaanyját mert o királygyerek és o most már ugrál..ezen beszartam.,

A számok kurvagyorsan jottek egymás után,ez kibaszottul szurta a szemem,minrha gyorsan le akarnák darálni a koncertet,,hol van az már amikor a dalok végét az agyadig huzzák el,kész vége, már kezdik is másik dalt,miért??????

Mindent pénzt megért,természetesen,de sokkal jobb is lehetett volna,,a hullám nagyon állat volt..

Paulie
amúgy nemtom észrevettétek-e de voltak nagylabdák,csak kicsitse dobták be õket. valaki megmagyarázná ezt nekem?

.

bertino
képekhez/videókhoz linkeket ne sajnáljátok, akár .zip-be tömörítve, akár egyesével belinkelve!

ruffirant
a torrentes ötlet sztem is jó.könnyebb úgy terjeszteni.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Challanger
Én is a FOS elején voltam középen. Mikor elkezdõdött a Creeping Death meg a pogo majd' elöntött a SZAR<#idiota>
Na most már én is beszálok.. 😊 FOS elsõ pár méterén (ahol én voltam jobb elöl) a hangosítás tényleg szar volt. Basszus rengeteg, vocal alig. Azt a pár idiótát aki meg részegen alig állt a lábán és pogózni próbált.. szánalmas.Nagy élmény lehetett nekik. De még nekem így is nagyobb élmény volt mint 11 évvel ezelõtt. (nem csak a pengetõ miattt) 😄

Köszi Cucli a FOS jegyet!!!!!

Esetleg feldobhatnánk valamelyik ismert torrentre, és az megoldaná a terjesztést. Szerintem tutira sokan kiváncsiak rá. Torrenten 1-2 napon belül mindenkihez eljut, nem kell személyes találkozóval lemezeket adogatni körbe 😊

csokalaci
még valami ezt nem én írtam, hanem "szldro", csak õ még nem tud üzenetet küldeni, mert ma regisztrált

csokalaci
"Sziasztok

A youtube valamiért nem enged feltölteni anyagot. A koncert HD minõségben (1080p) van meg (hiányzik másfél dal, amikor is aksit cseréltem, illetve majdnem kinyomták a kamerát a kezembõl). A teljes tegnapi napot azzal töltötte a gépem hogy kb 160 GB-t átdolgozott nyers *.mts fileba. Ez így 13,8 GB, aki kéri így is szívesen átadom. Én összevágtam egy pár fotóval illetve a plakát, na meg szöveg és átkonvertáltam DVD9 formátumba úgy kb 7,4GB lett. Nekem a Pinnacle studio 14 van meg és ott a Blue-Ray formátum 22,6 GB akart lenni (de nincs íróm). Akit érdekel az írjon a [email protected] címre (Téma: Metallica) vagy tel. 06204199618 és megbeszélünk egy találkozót ahol átadom az anyagot vagy nyersen vagy feldolgozva dupla rétegû dvd-be. Ja ez jelenleg Budapest és környéke.

Mindenkinek minden jót
Levi"

bertino
hát még az is lehet, hogy összefutottunk.
meg az is, hogy nem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én értem oda legelõször kicsivel 9 óra elõtt, még akkor rakták ki a plakátosok a jegypénztár és a bejáratnál levõ táblákat
, aztán jött Debrecenbõl egy srác és aztán már alakult a várakozás 10 óra körül... aztán minket kora délután beengedtek a dózsa gy.-i bejáratnál a belsõ kordon mögé, onnantol meg nyálcsorgatással vártuk az 5 órát, hogy nyissák már végre a kapukat... de a high on fire valami iszonyat fos volt, a volbeat még elment.

szerintem.

Met
azé' gondoltam, hogy összefutunk vagy valami 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mike0013
az az érzés, ami ezalatt volt leírhatatlan... na meg végig a koncerten😄 elején ment a harc a túlélésért, de sikerült😄 áááááá, életem legszebb órái voltak ezek. biztos, hogy nem ez volt az utsó Metallica koncertem és remélem minél hamarabb visszajönnek😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

<#eljen>

http://thenamelessphoto.com/

bertino
de.

Paulie
kill'em all-t kicsit hanyagolták sajna most,de helyette kaptunk justice számokat😊

.

Prince of Máté
Nem vagyok akkora Metallica fan, de az Ecstasy of Gold az nem a "The good, the bad, and the ugly?"