METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
nemértem mérnem lehet utánanézni
1988,1991,1999,2010 ezt még énis tudom<#ravasz1>#ravasz1>
.
http://facebook.com/musicleander
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ezért tisztelem õket,mind a mai napig.Igaz,hogy lassan már vén "trottyosok",de azért még odabasznak.😊Nincs bennük sztárallûr,kivagyokén etc..,anno mikor a személyimbe firkáltak.😊))
Ronnie James Dio rest in peace....
Nem tudtok egy vevõt, akinek eladhatnám a Death Magnetic albumot?
Elõre is kösz!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
én kicsivel kevesebbre számítottam.
"Over 41,000 fans packed the sold out Puskas Ferenc Stadium! The boys ended the set with Helpless, Motorbreath, and Seek. "
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
aztán másnap jutott eszembe hogy "hé" 😄
.
hol láttad konkrétan õket, fenn a színpad tetején vagy csak hátrébb picivel Lars mögött valahol ?
Seek and Destroynál én ilyenekre már nem is figyeltem, max arra, hogy legyen még valami csipetnyi hangom, amivel némileg hozzájárulhatok a közönség üvöltéséhez.
beszervezett pár embert és csinálták...
A többi meg ment utánuk.
Majd vissza fele az ellen hullám 😄
Én a színpad elõtt voltam, onnan ki@szott nagy látvány volt 😄
Annyi embert hullámozni még nem láttam 😄
ez jutott nekünk.
High on fire,,nagy szar volt,volbeat sem volt az igazi,ott már kicsit pörögtünk is,de a a ratyikám csávonak nemtetszett,izompoloban a kis 18 éves barátnojével még neki állt feljebb hoyg haver nekiment,mert õ most feszít,és amugyis a nojével van,bocsásson meg a világ de a ratyik takarodjanak az ien koncertekrõl,ez nekünk jár,a divatgecik akik ismerik a matterst azok ne jojjenek ien helyekre,ez a miénk,feketepolos talicskásoké,kééész!!....félelmetes mien emberek vannak,ám a legnagyobb szarházi mégiscsak az az alak volt aki nagy kurvaanyázás kozepette ment befelé a tomegbe hogy mindenki miért nem ugrál és csapkod és mindenkinek a kurvaanyját mert o királygyerek és o most már ugrál..ezen beszartam.,
A számok kurvagyorsan jottek egymás után,ez kibaszottul szurta a szemem,minrha gyorsan le akarnák darálni a koncertet,,hol van az már amikor a dalok végét az agyadig huzzák el,kész vége, már kezdik is másik dalt,miért??????
Mindent pénzt megért,természetesen,de sokkal jobb is lehetett volna,,a hullám nagyon állat volt..
.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Köszi Cucli a FOS jegyet!!!!!
A youtube valamiért nem enged feltölteni anyagot. A koncert HD minõségben (1080p) van meg (hiányzik másfél dal, amikor is aksit cseréltem, illetve majdnem kinyomták a kamerát a kezembõl). A teljes tegnapi napot azzal töltötte a gépem hogy kb 160 GB-t átdolgozott nyers *.mts fileba. Ez így 13,8 GB, aki kéri így is szívesen átadom. Én összevágtam egy pár fotóval illetve a plakát, na meg szöveg és átkonvertáltam DVD9 formátumba úgy kb 7,4GB lett. Nekem a Pinnacle studio 14 van meg és ott a Blue-Ray formátum 22,6 GB akart lenni (de nincs íróm). Akit érdekel az írjon a [email protected] címre (Téma: Metallica) vagy tel. 06204199618 és megbeszélünk egy találkozót ahol átadom az anyagot vagy nyersen vagy feldolgozva dupla rétegû dvd-be. Ja ez jelenleg Budapest és környéke.
Mindenkinek minden jót
Levi"
meg az is, hogy nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
http://thenamelessphoto.com/