METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Igaz két éves cikk,de most bukkantam rá.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
The "Metal Militia" will "Seek and Destroy" you all, you won't have "One" single chance of beating the "Master of Puppets", you will have to hide and wait for "The Day That Never Comes", and while you do, we will hunt you down without mercy, we'll hunt you down "All Nightmare Long". But when we get you, you will "Ride The Lightning" while you pray for "The God That Failed". I know it's "Sad But True", but "That Was Just Your Life".
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Some Kind of Monster Part 2
Some Kind of Monster Part 3
Some Kind of Monstar Part 4
Some Kind of Monster Part 5
Some Kind of Monster Part 6
Some Kind of Monster Part 7
Some Kind of Monster Part 8
Some Kind of Monster Part 9
Some Kind of Monster Part 10
Some Kind of Monster Part 11
Some Kind of Monster Part 12
Some Kind of Monster Part 13
Some Kind of Monster Part 14
Some Kind of Monster Part 15
Some Kind of Monster Part 16
http://facebook.com/musicleander
mind1 enjoy!
Már csak el kellene olvasnom mindkettõt. Annyit azért apró betûvel megjegyeznék, híres emberrõl, emberekrõl azért születtek jó könyvek (pl a haláluk után) úgy is, hogy nem volt velük interjú😊 Írom ezt úgy, hogy azt sem tudom, az angol készített-e velük interjút, vagy akár a magyar gyerekek..Akik közül Hartmann és Tobola a Magnetica nevû tribute banda zenészei, Szántai pedig ha jól vettem ki a gyors csekkolás során irodalmár író, zenei szakíró...Olyasmi lehet, mint az angol, csak otthoni spagettifõzõs változatban gondolom 😊
Akkor meg már túl hosszú lenne a hozzászólás, ha azt is megjegyezném, hogy a rendelkezésre álló elég bõ forrás, info alapján is lehet egy együttes pályáját bemutatni, értékítéletet kialakítani,avagy lehet interjú könyvet csinálni és ezek, meg más szempontok variációi...😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
És hát a spagettifõzés vs olasz szakácskönyv hasonlat sem ül.. Nem ismerem valóban az angol szerzõt, de mi a franctól hiteles "olasz szakácskönyvíró" az angol, és miért csak dilettáns spagettifõzõ a magyar? Ez nálad szerintem csak egy dogma, amit lehet, ha sokat ismételgetünk, még el is hisszük😊
Kb. olyan, hogy megtanulok spagettit fõzni és akkor már írok egy olasz szakácskönyvet annak alapján amit a neten olvastam.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én sem akarlak fikázni hidd el, csak, már megbocsáss, baromságokat írsz..Persze szíved joga, nekem meg az, hogy véleményt mondjak róla. Legalábbis szerintem. Remélem azt az egyet, nem azok közé tartozol, akik csak azért, mert valami magyar, már slejtnek tartják..
Ha elolvasnád amit írtam akkor látnád, hogy nem fikázásból írtam...
Egyszerûen hitelesebbnek tartom a másik könyvet. Szerinted Tobola felhívta Hetfieldet, hogy "figyi, hogy volt az a balhé Mustainnel? csak mert írunk egy könyvet"
A másiknál, Hartmann Zoltán - Ludas M. László (SZERK.) - Szántai Zsolt - Tobola Csaba, most õk a korábbi írások összeollózásán kívül mit tudnak írni? Nem fikázom csak most egy magyar milyen hiteles dolgot tud írni róluk?
Az Auchan könyves részében láttam a múltkor,meg is vettem egybõl 😊
Nagyon kafa,tök részletesen leírja az egész Metallica történetet,sõt a jövõ tervei is benne vannak! 2010-es kiadású. ajánlom figyelmetekbe!Ja,olyat olvastam benne hogy nemrég a Metallica Jason-nel és Mustaine-al eggyütt részt vett egy csoportterápián,ahol megbeszélték hogy miért is utálják egymást,és a végén egész jóban lettek egymással! Le is esett egybõl az állam 😊

De te tovább szenvedtél a haverjaidat elnézve 😄
Úgy látszik, van az a pénz, amiért valai olyant is megölel, akit amúgy esetleg nem is szívesen ölelne meg..De akár változhatnak is az idõk... De távol álljon tõlem, hogy kirobbantsam a szokásos "most akkor tényleg kibékültek, vagy csak marketing fogás" vitát..😊
Amúgy az is elég meglepõ az "Am i Evil?" Sonisphere felvételen,hogy az egész Metallica vigyorogva megöleli Mustaine-t.
Kössz szépen a linket ijo!!
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://www.youtube.com/watch?v=IHa04I7REzg&feature=related
de a trafic song az király😄
traffic song
Ettõl független McGovney miatta hagyta el a bandát, nem bírta elviselni azt ahogy viselkedett meg hát az a összetûzés csak olaj volt a tûzre.
Azzal az indokkal baszták ki mert keményen drogozott és ivott. De ez (az alkohol része) a többiekre is igaz volt fõleg Hetfieldre aki lényegében kibaszta, és helyére Kirk jött. Labilis idegzete van Mustainnek és ez vezetett ehhez az egészhez. De gondolkodjunk pozitívan, így lett még 1 geci jó thrash banda.