METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ki van a képen? 😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

elitehun
Ez nagyon nagy 😄
highlander15
Olvastátok már?
Igaz két éves cikk,de most bukkantam rá.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Ulvar
egyik videó alatt találtam kommentbe, azoknak szól akik leszavazták a Batteryt 😄.

The "Metal Militia" will "Seek and Destroy" you all, you won't have "One" single chance of beating the "Master of Puppets", you will have to hide and wait for "The Day That Never Comes", and while you do, we will hunt you down without mercy, we'll hunt you down "All Nightmare Long". But when we get you, you will "Ride The Lightning" while you pray for "The God That Failed". I know it's "Sad But True", but "That Was Just Your Life".

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
nem tom hirtelen, rengeteg Cliff Em All-os.

highlander15
Ez is Cliff 'em all-os:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Ulvar

Ulvar

highlander15
Srácok!A Cliff 'em all-os vidiken kívül van még olyan videoanyag,amin még Cliffel játszik a banda?

csokalaci
Na én is megruháztam erre a könyvre:

Rohadt jó 😉

http://facebook.com/musicleander

Paulie
nemétem mi csúnyát mondott?

.

Ulvar
Na a 10. részben jöttem rá miért is hívják igazán Bob Rock-ot Bob Cocknak....Ez igazi FASZ... eddig is tudtam de most rátett ez a rész tartalma egy lapáttal...bassza meg.<#boxer><#violent>

Ulvar
6. rész... nagyon nagyon nagyon érdekes.

elitehun
Mert a tévében nem adhatják le azt hogy FUUUUUUCK ^^
Ulvar
Minek kell kisípolni egy metál bandánál azt hogy FUUUUUUCK... -.-

mind1 enjoy!

Tudjátok mit, gyõzött az angol😊 Feladtam...
Már csak el kellene olvasnom mindkettõt. Annyit azért apró betûvel megjegyeznék, híres emberrõl, emberekrõl azért születtek jó könyvek (pl a haláluk után) úgy is, hogy nem volt velük interjú😊 Írom ezt úgy, hogy azt sem tudom, az angol készített-e velük interjút, vagy akár a magyar gyerekek..Akik közül Hartmann és Tobola a Magnetica nevû tribute banda zenészei, Szántai pedig ha jól vettem ki a gyors csekkolás során irodalmár író, zenei szakíró...Olyasmi lehet, mint az angol, csak otthoni spagettifõzõs változatban gondolom 😊
Akkor meg már túl hosszú lenne a hozzászólás, ha azt is megjegyezném, hogy a rendelkezésre álló elég bõ forrás, info alapján is lehet egy együttes pályáját bemutatni, értékítéletet kialakítani,avagy lehet interjú könyvet csinálni és ezek, meg más szempontok variációi...😊

Paulie
sztem közölünk már elég sokan többet is tudnak mint ami a könyvben van.

.

1490 Ft. Ahhoz képest ami benne van elég olcsó.Én már majdnem kiolvastam,nagyon jó szerintem.Teljesen részletes,amúgy az írók szerintem angol forrásokból merítettek ötleteket.
itt meg sok az ez, fuuuuuuuuu---------

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

edit: ...magyar verziónál ez kevésbé...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Vazze, a közelséget nem kilométerre értette, hanem hogy valószínûleg eredeti forrásból dolgoztak, akár a bandatagokkal is, míg ez a magyar verzió kevésbé elképzelhetõ...<#wilting>

Nem tudom, nálad mi a hiteles definíciója. Egy angol mitõl hitelesebb, mint egy magyar? Csak kérlek, mégegyszer ne írd, hogy közelebb van, azért😊
És hát a spagettifõzés vs olasz szakácskönyv hasonlat sem ül.. Nem ismerem valóban az angol szerzõt, de mi a franctól hiteles "olasz szakácskönyvíró" az angol, és miért csak dilettáns spagettifõzõ a magyar? Ez nálad szerintem csak egy dogma, amit lehet, ha sokat ismételgetünk, még el is hisszük😊

Met
Nem azt mondtam, hogy rossz mert magyarok írták, csak nem hiteles és ez a kulcsszó.
Kb. olyan, hogy megtanulok spagettit fõzni és akkor már írok egy olasz szakácskönyvet annak alapján amit a neten olvastam.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Közelebb?😊 Szerintem akkor lehet, a szomszédaik tudják a Metallicáról, vagy bárkirõl a leghitelesebb könyvet írni, mert õk aztán elég közel vannak hozzájuk. Az angol csávónak, aki "közelebb" van hozzájuk, nem kell felhívnia õket, mert Anglia már annyira közel van az USA-hoz, hogy áthallatszik amit Hetpapa és Mustaine beszélget?😊)
Én sem akarlak fikázni hidd el, csak, már megbocsáss, baromságokat írsz..Persze szíved joga, nekem meg az, hogy véleményt mondjak róla. Legalábbis szerintem. Remélem azt az egyet, nem azok közé tartozol, akik csak azért, mert valami magyar, már slejtnek tartják..

Met
Egyrészt, a csávó angol, ha megnézed az oldalát akkor látod, hogy kicsit közelebb van hozzájuk mint mi.

Ha elolvasnád amit írtam akkor látnád, hogy nem fikázásból írtam...
Egyszerûen hitelesebbnek tartom a másik könyvet. Szerinted Tobola felhívta Hetfieldet, hogy "figyi, hogy volt az a balhé Mustainnel? csak mert írunk egy könyvet"

Nem tudnék az elõtt értékítéletet mondani, mielõtt nem olvastam el mindkettõt, de alapból lehúzni valamit, mert magyarok írták, az elég gáz. Miért, egy világhírû, világszerte nyomonkövetett bandáró, vagy bárkirõl csak egy amerikai írhat jó könyvet? Mitõl hiteles egy ééletrajzi könyv? Hogy a szerzõ azonos nemzetiségû, mint az alany(ok): Na nee. Akkor az Iron Maidenrõl meg csak angol ember írhat jó könyvet a logikád szerint.

Met
Akkor már inkább ezt venném meg...

A másiknál, Hartmann Zoltán - Ludas M. László (SZERK.) - Szántai Zsolt - Tobola Csaba, most õk a korábbi írások összeollózásán kívül mit tudnak írni? Nem fikázom csak most egy magyar milyen hiteles dolgot tud írni róluk?

Mennyi?

csokalaci
ez kell 😄

Met
Magyarok írták?

Srácok,hallottatok már arról a könyvrõl hogy "29 Fémkemény Metallica év"??
Az Auchan könyves részében láttam a múltkor,meg is vettem egybõl 😊
Nagyon kafa,tök részletesen leírja az egész Metallica történetet,sõt a jövõ tervei is benne vannak! 2010-es kiadású. ajánlom figyelmetekbe!Ja,olyat olvastam benne hogy nemrég a Metallica Jason-nel és Mustaine-al eggyütt részt vett egy csoportterápián,ahol megbeszélték hogy miért is utálják egymást,és a végén egész jóban lettek egymással! Le is esett egybõl az állam 😊
Met
Hát jó kis séta volt 😊
De te tovább szenvedtél a haverjaidat elnézve 😄

Szívesen rozitomi! 😊
Úgy látszik, van az a pénz, amiért valai olyant is megölel, akit amúgy esetleg nem is szívesen ölelne meg..De akár változhatnak is az idõk... De távol álljon tõlem, hogy kirobbantsam a szokásos "most akkor tényleg kibékültek, vagy csak marketing fogás" vitát..😊

csokalaci

Ulvar
Virágboltból Sonisphere helyszínek Metallica számait lelehet valahol tölteni? Bukaresti Fight fire with fire nem gyenge ... konkrétan besza behu...

Ulvar
AJJJ srácok... de visszafogom sírni ezt a napot...ugye Met? xDDD Az a séta utána kurva jót tett a lábnak 😄.

Jó kis kép! Amúgy az is fura hogy a bulgáriai Sonisphere felvételen az Am i Evil? - nél a Metallica tagjai boldogan megölelik Mustaine-t. Kössz a linket ijo!!
Jó kis kép!
Amúgy az is elég meglepõ az "Am i Evil?" Sonisphere felvételen,hogy az egész Metallica vigyorogva megöleli Mustaine-t.
Kössz szépen a linket ijo!!
meleg van...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Paulie

.

Paulie

.

csokalaci

bertino
bizony ez nagyon metal !

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

igen,ez a koncert nincs meg vkinek jó minosegben?

http://www.youtube.com/watch?v=IHa04I7REzg&feature=related

Ulvar
Hát igen jól mondta hogy Attempted vocals... Próbálkozzon csak de eeezzz...nem megy 😄. Õszintén tényleg nem 😄.

Jó kis film az is,pl ki nem néztem volna a fickóból hoyg szörfözik😊.,meg a kecója is olyan,...olyan mint 1 muzeum vazz,kis áporodott,tele régi bútorokkal,antik tárgyakkal,azt hittem ennél azért kicsit modernebb a az ízlése,
de a trafic song az király😄
traffic song

highlander15
Hát igen.Azért Kirk is nyomta a drogokat egy idõben,ezt õ maga mondta a Some kind of monsterben.

Ulvar
Mustain balhés volt köztudottan, de a Kill Em All albumba sok szerepet játszott, sõt még a Ride The Lightningban is. TALÁN emiatt lehet egy picit mérges hogy az õ általa kreált számokat nyomja és nyomta a Metallica, amivel híresek lettek.

Ettõl független McGovney miatta hagyta el a bandát, nem bírta elviselni azt ahogy viselkedett meg hát az a összetûzés csak olaj volt a tûzre.

Azzal az indokkal baszták ki mert keményen drogozott és ivott. De ez (az alkohol része) a többiekre is igaz volt fõleg Hetfieldre aki lényegében kibaszta, és helyére Kirk jött. Labilis idegzete van Mustainnek és ez vezetett ehhez az egészhez. De gondolkodjunk pozitívan, így lett még 1 geci jó thrash banda.