METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sõt a legvégén a számnak jött csak ki Araya meg Hanneman, viszont Lombardo szét verte Lars dob készletét 😄. Az kééész volt 😄. Lars csak néz hogy mi a faszt csinálnak a többiek a cuccal 😄.
Félelmetes,én szétõrültem volna ha kinn éloben ezt látom
Itt van a Szófiai Big4 cucc HD-ben. Ez az, amirõl lejebb beszéltem. Nagyon jó minõségû, majdnem 4 óra..Csak Hiányoznak számok és ezért (is) nem készítek újabb DVD-t. Lehet a bp-i koncert életem elsõ és utolsó kreálmánya😊
amúgy a youtube-on egy csomó HD felvétel van.Számomra ez a csúcs:
http://www.youtube.com/watch?v=6_sGYv9Ot1E&translated=1
Óriási lehetett az egész!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Meg van a Szófiai Big4 anyag, közel 4 óra...Ez ugye nem amatõr felvétel, viszont 2 DVD lesz, ha rászánom magam...
De azért jólesik, ha tetszik valakinek. Persze elsõsorban magamnak csináltam, nem akarok semmilyen altruista szerepben tetszelegni, de ha már meglett, miért ne élvezhesse más is..
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Akit esetleg érdekel: végre elkészültem a bp-i koncertrõl készített filmmel. Biztos sokan ismeritek azt a képileg viszonylag jó minõségû felvételt, aminek viszont a hangja nem túl jó, bár a kamerahangok között nem rossz 😊
Leszedtem a kamerahangot, és alátettem az mp3-ban kiadott teljes hanganyagot átkonvertálve 5.1-es AC3-ba. Úgy csináltam, hogy a hangból ne vesszen el semmi, ezért sajnos néha ahol a kamerát leállította, aki felvette, vágóképeket kellett tennem, és/vagy a netrõl igyekeztem pótolni a hiányzó képi darabokat😊
Aztán amikor kész lett csináltam belõle egy DVD-t menüvel, fejezetekkel, extrákkal, galériával stb. És tematikusan minden aláfestõ zene a DM-rõl van. Egyrészt mert én szeretem ezt az albumot (is). Másrészt nem vagyok hajlandó beállni a sorba, akik egy bandát saját rajongóként lesüllyesztenek a nosztalgia zenekarok közé😊
A cucc megtalálható a 1st torrenten ami egyébként nemrég indult újra, és mégcsak meghívó sem kell éppen😊
Tudom,hogy elegetek van már abból hogy Larsot állandóan baszogatják(nekem is).De egy kérdést fel kell tennem:szerintetek melyik dobszerkója a jobb,amit mostanában vagy amit régebben használt?Szerintem az új nem szól annyira jól,vagy lehet,hogy furcsa.Magyarul:Starclassic Maple vagy Granstar II?
Azért jó h te egy állókép alapján véleményezel én meg megnéztem mind2-õt 😄
ám így tovább,jah,,meg nyugodtan próbálj vmi franyó kis effektet rákötni amiõtl ez a tiéd lesz,vagy kicsit továbbgondolni,
szóval a link
Welcome home,az isten,harmónia 1. effekt boss me50
Welcome home ,újdeisten harmónia 2,
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Közel nem ugyanilyen a kép, max nem látsz jól vagy nincs normális monitorod.
meg se mukkantam.
ettol fuggetlenul szamomra meg mindig a megvetel a legesszerubb beszerzesi lehetoseg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The BiG 4 - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax Live in Sofia 2010 Blu-ray 1080i MPEG2 DD5.1 - MiB

en BD-t irtam.
a srac szinten BD-t irt, meghozza olyat, ami meg meg se jelent.
igazabol azert kertem kepet a cuccrol, mert hatha BDripnek hiszi a BD-t, aztan a 2 hirbol se ugyanaz.
lattam en is fent torrenten a koncertet, de miota megneztem a francia koncertet igazi BD-n, azota ugy vagyok vele, hogy siman kibirom ennek a BD-nek a megjeleneset is.
arrol nem is beszelve, hogy itt troger es lassu a net ahol lakom, szal raerek...
Remélem majd valahonnan meg lehetlesz szerezni a kivágott számokat is.
BLU-RAY-el egyutt <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
http://hookinmouth.net/index/2010/06/sonisphere-big-four-dvdblue-ray-to-be-released-in-september/