METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Mustaine a Metallicás idõkben is ezt csinálta,amikor meg kirakták,akkor meg neki állt még feljebb.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Ulvar
Mindenki így van vele hidd el 😊. Saját háza táján is csinálta a fesztet. Volt amikor jogosan de többségben nem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Paulie
Mustaine mindenkivel összekapott már, sose lesz nekem szimpatikus azaz ember,kurvajó gitáros, de mint ember....

.

King meg Mustaine között volt egy "kis" vita, ami miatt King még mindig dühös Mustaine bástyára, Araya meg Hanneman gondolom szolidaritásból nem mentek ki.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Met
Azt nem nagyon értettem, hogy a Slayer miért nem volt ott az interjún, meg a közös zenélésen.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ö,mivan kerry meg mustaine közt?errõl lemaradtam vagy csak már nem emlékxem.,lombardótól meg nem is vár mást az ember minthoyg larsnak szézcincálja a kis szerkóját😄

Ulvar
De King nem ment ki 😊)). Sõõt külön riportot adott mindennél. A közös fotózáson is nagyon finnyásan ment oda Mustainhez 😊.

Sõt a legvégén a számnak jött csak ki Araya meg Hanneman, viszont Lombardo szét verte Lars dob készletét 😄. Az kééész volt 😄. Lars csak néz hogy mi a faszt csinálnak a többiek a cuccal 😄.

Heitfieldnél még nemis láttam ezta gitárt😮..aztán Mustane meg james csak lazán egymás mellet?😮😄
Félelmetes,én szétõrültem volna ha kinn éloben ezt látom

Ulvar
hát igen! amikor elõször láttam leszoptam magam konkrétan! 10 éve hallgatok Thrash metált...azaz 10 éves korom óta...ilyet még nem pipáltam.

http://rarbg.com/torrents/filmi/download/a066a331ff0aaa7da8ef36fe03fcbbce298ef442/torrent.html

Itt van a Szófiai Big4 cucc HD-ben. Ez az, amirõl lejebb beszéltem. Nagyon jó minõségû, majdnem 4 óra..Csak Hiányoznak számok és ezért (is) nem készítek újabb DVD-t. Lehet a bp-i koncert életem elsõ és utolsó kreálmánya😊

Hello! nem tudjátok hogy a bulgáriai big4 mikor jön ki DVD-n?
amúgy a youtube-on egy csomó HD felvétel van.Számomra ez a csúcs:

http://www.youtube.com/watch?v=6_sGYv9Ot1E&translated=1

Óriási lehetett az egész!
Nézegettem, de csak sokkal gyengébb minõségben van, azzal pedig túl nagy lenne a kontraszt. És túl sok hiányzik teljesen. Az elõzõben (Bp) "csak" pár perces hiányok voltak, itt teljes számok nincsenek.

A kivágott számokat valahol nem találtad meg véletlenül? Úgy ha mást nem, engem mindenképp érdekelne.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

tévedtem, várjuk a hivatalost..ahogy jobban átnéztem a cuccot, hiányzik egy csomó szám..

csokalaci
<#eljen>

http://facebook.com/musicleander

Az igaz, ezért is gondolkodom rajta....De ez a saját ízlésemnek megfelelõ lenne, plusz elütöm vele a "felesleges" szabadidõm😊 Nem mintha versenyezni akarnék egy profi DVD-vel

Met
minek szenvedsz vele? nemsokára jön a hivatalos

Köszi! 😊
Meg van a Szófiai Big4 anyag, közel 4 óra...Ez ugye nem amatõr felvétel, viszont 2 DVD lesz, ha rászánom magam...

elitehun
Még csak a Fade to Black-nél tartok, de remek munkát végeztél 😄
Meg a hivatalos video felvételek, ami a DVD-men is rajta van. Motorbreath és Helpless..De egyéként, bár lehet elfogult vagyok, olyan túl sok különbség nincs...szerintem amibõl készítettem a cuccot, egész normális felvétel, nem kapkodja, remegteti különösebben a kamerát, stb. Olyan stáb pedig nem volt, aki komoly cuccokkal, több kamerával, rendezõvel stb ott lett volna. És lehet megcsinálom a bulgáriai big4 koncertet is😊

Paulie
nincs
max rtl klub felvétel ami 8perc kb

.

elitehun
És akkor nincs semmilyen olyan videó a bp-i koncertrõl amit nem a koncertezõk vettek fel hanem rendes kamerával vagy mittomén? ^^
csokalaci

http://facebook.com/musicleander

A "nem lett rossz" a saját véleményem szerint is közelebb van az igazsághoz 😊 Voltak kompromisszumaim saját magammal, a vágóképekkel nem vagyok túl elégedett, de nem volt erõm újra kezdeni, valamint a film kezdõ into-ját is erõszakosabbra terveztem, azaz ha beteszed a DVD-t, egybõl azt játszotta volna le😊 a pc-n mûködött, de a lejátszón az istennek se..így maradt a koncert elején. A többi meg egyrészt a hozott anyag minõsége, másrészt ízlés dolga. Igyekeztem nem túl parasztvakítósra megcsinálni (pl animált menük stb). 😊
De azért jólesik, ha tetszik valakinek. Persze elsõsorban magamnak csináltam, nem akarok semmilyen altruista szerepben tetszelegni, de ha már meglett, miért ne élvezhesse más is..

highlander15
Nem lett rossz?Kibaszott jó!Legalábbis nekem,akinek nem volt szerencséje ott lenni.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

köszi😊

Paulie
thx,tegnap már leis szedtem,nemlett rossz<#eljen>

.

Sziasztok!

Akit esetleg érdekel: végre elkészültem a bp-i koncertrõl készített filmmel. Biztos sokan ismeritek azt a képileg viszonylag jó minõségû felvételt, aminek viszont a hangja nem túl jó, bár a kamerahangok között nem rossz 😊
Leszedtem a kamerahangot, és alátettem az mp3-ban kiadott teljes hanganyagot átkonvertálve 5.1-es AC3-ba. Úgy csináltam, hogy a hangból ne vesszen el semmi, ezért sajnos néha ahol a kamerát leállította, aki felvette, vágóképeket kellett tennem, és/vagy a netrõl igyekeztem pótolni a hiányzó képi darabokat😊
Aztán amikor kész lett csináltam belõle egy DVD-t menüvel, fejezetekkel, extrákkal, galériával stb. És tematikusan minden aláfestõ zene a DM-rõl van. Egyrészt mert én szeretem ezt az albumot (is). Másrészt nem vagyok hajlandó beállni a sorba, akik egy bandát saját rajongóként lesüllyesztenek a nosztalgia zenekarok közé😊

A cucc megtalálható a 1st torrenten ami egyébként nemrég indult újra, és mégcsak meghívó sem kell éppen😊

Met
régebben jobban szólt

highlander15
Szerintem is,a Starclassicnak nincsen annyira erõteljes hangzása mint a Granstarnak,és szerintem Lars is jobban érezte azt a dobot mint ezt.

Paulie
Granstar II ftw. és pont.

.

highlander15
Emberek!
Tudom,hogy elegetek van már abból hogy Larsot állandóan baszogatják(nekem is).De egy kérdést fel kell tennem:szerintetek melyik dobszerkója a jobb,amit mostanában vagy amit régebben használt?Szerintem az új nem szól annyira jól,vagy lehet,hogy furcsa.Magyarul:Starclassic Maple vagy Granstar II?

Paulie
bocsáss meg😊

.

Prince of Máté
Akkor töltsd le ezt a 26 gigást és nézd meg mozgás közben.
Azért jó h te egy állókép alapján véleményezel én meg megnéztem mind2-õt 😄

Hátö,jójó,,,csak kicsit unalmas.olyan semmien,tudod te szerintem jobban is,pl ezt nemoylan rég vettem fel,csak hoyg értsd mirõl vakerolok itten,ám jóó lesz,hallotam már régebben a gunsos cuccaid azok kifejezetten tetszettek,
ám így tovább,jah,,meg nyugodtan próbálj vmi franyó kis effektet rákötni amiõtl ez a tiéd lesz,vagy kicsit továbbgondolni,

szóval a link

Welcome home,az isten,harmónia 1. effekt boss me50
Welcome home ,újdeisten harmónia 2,

Paulie
23colos samsung elég jó neked?
és a szememmel sincs gond😊

.

sz4bolcs
Gitár topicba nem merem betenni, de itt talán elmegy... 😊

Most játszottam föl

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Prince of Máté
A 8 gigásban is megvan.
Közel nem ugyanilyen a kép, max nem látsz jól vagy nincs normális monitorod.

bertino
zsir.

meg se mukkantam.

ettol fuggetlenul szamomra meg mindig a megvetel a legesszerubb beszerzesi lehetoseg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
hát nekem ugyanilyen kép és 8giga😊

.

Prince of Máté
26 gigás, Bd struktúra szerkezetû, névszerint:
The BiG 4 - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax Live in Sofia 2010 Blu-ray 1080i MPEG2 DD5.1 - MiB

bertino
nem erre gondoltam.

en BD-t irtam.

a srac szinten BD-t irt, meghozza olyat, ami meg meg se jelent.
igazabol azert kertem kepet a cuccrol, mert hatha BDripnek hiszi a BD-t, aztan a 2 hirbol se ugyanaz.

lattam en is fent torrenten a koncertet, de miota megneztem a francia koncertet igazi BD-n, azota ugy vagyok vele, hogy siman kibirom ennek a BD-nek a megjeleneset is.

arrol nem is beszelve, hogy itt troger es lassu a net ahol lakom, szal raerek...

Met
a démonos torrenten már régóta fent van a 720p-s mkv

Isohunton beíropd hogy big 4 és egy teljesen fasza minõségû felvétel jön le, pont az ami a mozikban lement.
Remélem majd valahonnan meg lehetlesz szerezni a kivágott számokat is.

bertino
BD-n ? kepet boritorol es a koncertrol, hogy milyen kepe van.

Prince of Máté
ok nekem már lassan 1 hónapja meg van BD-n de szeptemberben meg is veheted.

bertino

bertino
most latom, valahol ugy irjak, hogy szeptemberben jon a big four dvd hivatalosan.

BLU-RAY-el egyutt <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

http://hookinmouth.net/index/2010/06/sonisphere-big-four-dvdblue-ray-to-be-released-in-september/

+ a Hanneman heinekenes gitárján lévõ feliratokat is ajánlott elolvasni<#idiota>

Tamás báttya meg a Chile-i válogatott pólójába feszít. 😄