METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és Trujillo egy igazi monster a koncerten!! hehe Amúgy lökjétek a véleményeket az albumról. Nekem a legfeltûnõbb érdekesség (hiány???) hogy nincsenek szólók! Miért nincsenek? Amúgy ez az album qrva kemény!

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Június 6-án már hívtak a miskolci Media Marktból hogy megvan. Bazzeg nem hiszem el, pont a születésnapomon! Nagyon kemény! Vasárnap este meg az MTV-n a Rock am Ring-es koncert, beszarás.

Shongi
Megvan, megvan, megvan megvettem és nagyon zúuós király!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

The Garrett
bazz én leszedtem egy albumot amin uj számok voltak, erre most kiderült hogy az nem a végleges változat. Pedig már ez is nagyon ütõs.
DE asszem megveszem jövõhéten az eredetit.

+ nemtudom tudtátok e hogy lesz METALLICA játék :)
HaRDWIRED
Hell Yeah! Mi tudtok arról hogy júni 5-re hozták elõre a megjelenést? Én még nem találtam sehol!

Shongi
jehhhh, látam az ST. Anger klippjéz rohadt jó szám.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

idézem: "A múltkor beszámoltam, hogy jön egy Metallica-s játék. A Yahoo értesülései szerint a kiadó nem más lesz, mint a Vivendi Universal, és már a játék tipusát is tudjuk: "combat action game" :) Szóval tényleg valami harcolós akciójáték lesz, és hogy a kinézet is a toppon legyen, ezért Jeff Darrow fog besegíteni a készítésnél. Ha nem ismernétek ezt a csókát, elárulom, õ a Mátrix trilógia egyik lelki agytrösztje. Na mindegy, reméljük nem rontják el nagyon, mert akkor nagyon szomorú lennék :( A megjelenés dátuma várhatóan 2005 eleje" A HC Gamer honlapjáról

Csütörtökön??? Nem hétfõn??

Coine, The A&O
karcol nagyon

csütörtökön megjelenik a Stanger !!!

Vasárnap 21 órakor Metallica Live az MTV Europe-on. Na hogy tetszett a ST Anger klippje meg a szám?

uj klipp
Hetfield! Mi ez?

Srácok a HcGameren olvastam hogy állítólag MetallicA játék van készülõben, ami 2004/2005 környékén jelenik meg! :)

JHetfield
Metallica - St. Anger http://deception101.free.fr/M-St._Anger-theBaron-APV.zip

Hell Yeah!!! na láttátok az icont? Mit szóltok a Frantichez?

JHetfield
jah aki nem tudna annak mondom hogy a tvmusor angolul schedule... volt mar ra pelda hogy vki nem talalta a stuffot:)

JHetfield
attol hogy upc -d van attol meg nincs mtv2 -d, de ha muholdas es nem kabeles akkor elofordulhat... de sokadszorra irom, hogy www.mtve.com es www.mtv2.com

Shongi
Valaki segítsen, van UPC-m azon ugye mtveurope és mtv2(rock) is van, na most meiken tudom nézni az ICONs-t és mikor és meiken a Headbangers Ballt??????

Coine, The A&O
azóta megtaláltam Encycmet.com-on.
HEADBANGERS BALL
Metallica will be hosting the debut of MTV2's new "Headbanger's Ball." The show will be taped at H.Q. this week and will air on Saturday, May 10 at 11:00 PM. Check your local TV listings.

Coine, The A&O
Azt már tudjuk, hogy mtvIcon szombat du. 2, de én nem találtam meg az mtv2.com-on a Headbangers Ball, elég kusza az egész.

Shongi
Figy a Metallica oldalon azt írják már kedden megkezdõdött az Icon 21 órától, de én sehol sem láttam ma is lenne elméletben 18 órától, vagy tényleg csak a szombat, vasárnapit közvetítik???

viván meg 'tallicA 7vége
emberek a mi MTV-nken szombaton délután 2-re írták a showt. értitek ezt? mér nem este lesz? nem tom hogy mikorra állítsam a videót mer nem leszek otthon!

JHetfield
durva hogy tobb mint 2 eves a logom:)

JHetfield
hmm kene mar nekem is logot frissiteni:) fel koll venni az uj album designe... ami kurvajo az a ladakon levo uj logok!:]

JHetfield
szombat vasarnap csekkoljatok mtv ezerrel:)

Coine, The A&O
mtvIcon megvolt, nézd meg a metallica.com-ot

nem tudjátok mi van ezzel az mtvicon témával?

Shongi
Jójó az természetes, de amíg az kijön még több mind egy hónap és neten lehet hogy már fent van, szal amíg lesz eredeti addig mp3 is jó csak hallhassam végre!!!

Shongi
Kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs fent neten, mert boltba csak kb Júniusba jut a hivatalos oldal szerint!!!

Akaromakaromakaromakarom!!!!!!!! Jöjjön ki most azonnal az album!!!!!!!!!!

Avril Lavigne??????? Hát ha elénekli a Mastert akkor lesz**om magam!

Coine, The A&O
kinek mi

JHetfield
New York, NY, April 3, 2003 - MTV: Music Television today announced a stellar lineup of performers including Avril Lavigne, Korn, Limp Bizkit, and Sum 41, to honor Metallica

lehet sirni:]

JHetfield
komoly?

Coine, The A&O
kösz.

gy.k.: a "gy.k." azt jelenti, hogy "gyengébbek kedvéért"
JHetfield
ki az a gy.k.?:D

Coine, The A&O
akkor per pillanat nem tudtam lefordítani a working title-t :) (gy.k. : nem végleges dalcím, az album kiadásáig még bõven változhat)

JHetfield
magyartot meg gyakorolni kell:D

Coine, The A&O
aha, MTV pletyka, fityisz

továbbá azok csak working title-ok (hát ez értelmes lett, magynlish)

Coine, The A&O
11 szám lesz baby.

http://www.metallica.com/index.asp?item=839

..."Metallica's new album, St. Anger, will include a free bonus DVD featuring the band playing all 11 songs (yes, 11 songs) from the album in a live setting."...

inkább 7 rohadt jó szám mint 14 vacak vagy csak közepes

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

JHetfield
nem mert nemelyik 7-8 perces... lasd a regi albumok se tartalmaztak sokkal tobbet... amugy encycmet oldalon erdemes olvasni st. anger review (van egy kep jit oldalon amikor sok ujsagiro ul a kontrol szobaba es hallgatja az uj szamokat)

Csak hét szám? Nem kevés ez???

JHetfield
00:00] Metallica - "St. Anger"
<00:00> Elektra Entertainment
<00:00> released 06/10/2003
<00:00> 01 . All Within My Hands
<00:00> 02 . Dirty Window
<00:00> 03 . St. Anger
<00:00> 04 . Monster
<00:00> 05 . Dead Kennedy Rolls
<00:00> 06 . Frantic
<00:00> 07 . Cursed

JHetfield
tracklist mar megvan:)

Coine, The A&O
EZ az utolsó hetük a stúdióban.
Elvileg 2 hét és kész az album, jövõ héten lesz a mastering, track list válogatás stb.
A maradék 2 hónap, pedig a felvezetés és szétküldés. Remélem nemzetközi megjelenés lesz.

Hu vazze szerintem ez nagyon jó! Bár ez még egy jam sessionnak tûnik, nem túl jó minõségû de király! heavy!

floppyra ráfér, vidd haza :)