METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
pedig hidd el megéri... és nem is volt drága.

Lteebee
Szvsz ez a Metallica már nem az, ami miatt elutaznék külföldre.
Ha idejönnének, esetleg áldoznék kis pénzt, de már az sem biztos.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

lee86
ki jön Hawaii-ra? 😛PP
najó szüntessük be.. 😄

¡Hala Madrid!

Lteebee
Ki jön Budapestre?

mukika
ki jön Prágába? 😊)))

lee86
azon leszek! 😉

¡Hala Madrid!

tényleg. ha tudsz valamit szóljál 😊

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

lee86
vagy egy jó kis warezoldalon! 😊) (nem vok bp-i.. 😞(()

¡Hala Madrid!

hát az nagyon jó lenne, bár félek hogy csak Budapesten valami mûvészmoziban

lee86
azt hallottam, h tennap már kiengedték a kórházból, szal ha nagyon merészek vagyunk, akkor hátha ott lesz Bécsujhelyen!
titkolózás meg nemhiszem, h van, csupán eseményekbõl nem volt vmi tul sok.. azt viszont nemtom, h a SKOM-ot lejátsszák-e majd a honi mozikban...

¡Hala Madrid!

nem tudjátok mi van ulrich-al meg mi ez a nagy titkolózás?

Gyiik
uuuu, es mit talaltam most soulseeken:
Metallica - Frantic (UNKLE remix)

ezt szeretni fogom, erzem

....................................................................................................

Gyiik
biztos elhangzott mar regebben jonehany ehhez hasonlo hozzaszolas, de azert leirom en is, hogy speciel szemely szerint a regebbi metallica zeneket birom, bar kuvvara nemtom egy csomonak a cimet.
😊

....................................................................................................

Lteebee
Én piszit csalódtam a metallicában.
Mostanában ritkábban hallgatom.

lee86
pfhúúúú... mos megfogtál! 😊)

¡Hala Madrid!

Gyiik
nem ujjongunk, azert ulunk csendben😄D

lee86
azér ennyire ne ujjongjatok! 😄

¡Hala Madrid!

lee86
hát jah.. 😞 enyhén szólva pangás van! de nem véletlenül írok:
egyre közelebb a film:

www.somekindofmonster.com !!!!

¡Hala Madrid!

Na mi van mindenki eltûnt?

ScoobyDoo
Egy kis konkurencia. Csekkoljátok meg, egy fórum a Metallica-ról a legjobbak közül!

Zolee Bacsee ajánlásával.... 😄

ScoobyDoo
Itt nézz szét!

SecMan
Magyar viván ma láttam valami hírt a Metallicáról, és a hír aláírás ez volt: Online Koncertek. Sajna a hírt nem hallottam, szóval ha valaki tud valamit az szóljon.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

nem is volt egynapos... en neztem jo ideig de nem volt... amugy helyszinen lehet kapni!
Ja és Prágában is lesz koncert. Egyre gyanúsabb ez. Már csak Pozsony, Bukarest meg az ukránok hiányoznak a sorból és megmarom magam.

Bakker most nézem a honlapon, illetve az ott található bécsi koncert linkjén hogy már elfogyott a napijegy! Mi lesz így velünk? Nem maradhatunk idén is Metallicátlanul!

Hát tényleg a próféta szóljon belõled drága barátom!

Üdv!

Sok igazságot olvastam az utóbbi hozzászólásokban (a szervezés "nehézkessége", nagy summa, stb.).
Nézzük a pozitív oldalt. A Don már említette, hogy "körbelõttek" minket (Varsó, Bécs, Belgrád, horvátok). Azonban ha a tendencia így "fejlõdik", még Budapestnek is szorítanak valahol helyet.
A próféta szóljon belõlem....

1999-ben kint voltam én is az MTK-pályán és vihar csak mutatóban volt. Estére kicsit beborult, szemerkélt is pár csöpp esõ, de semmi több. És, hogy rossz lenne a közönség? Ahol a haverommal tomboltunk, körülöttünk egy magyar szót nem hallottunk!!! Volt egy kövér amerikai srác, aki azt mondta végig kíséri a bandát a világon. Persze apuci támogatta... Ugyan mi viszonylag közel voltunk a színpadhoz, és ott elõl nagyon tuti volt a hangulat is. Hazafele baktatva a villamosok szinte percenként vitték az ablakokon is fürtökben lógó fan-okat. A Keleti felé pedig a pályaudvar melletti úton 50-60 fõs buszok parkoltak "5-5" centire egymástól több 100 méteren keresztül. A rendszámaik mind a szomszédos országokéból valóak voltak.

Még saccolni sem tudok, hogy vajon milyen összegek foroghatnak fenn ilyenkor, de 5 éve a 4900 Ft-os küzdõtéri belépõbõl talán nem lett veszteséges a rendezvény. Ha emlékem nem csal, volt egy-két fõszponzor (pl a "kék" kólások). Ha sikerülne megint találni hasonló multi(ka)t, gyanítom, Pesten is "elhúznák a nótánkat"!

Most van február közepe. Március végéig gyanítom véglegesítik a helyszíneket, addig viszont lehet reménykedni.....

A hit csodákra képes.......
mainruler
Egyetértek.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

A Metallica oda megy, ahová hívják õket és nem utolsósorban megfizetik.
Nem értem ezt a szar közönség-dolgot. Nem hallottam ilyenrõl, de nem ez alapján válogatnak. Az osztrákok pl. rendszeresen karbatett kézzel egyhelyben állják végig a bulikat. Az akkor jó közönség ? Mert Bécs általában állomás szokott lenni.
Szerintem azért nem hívják a Metallicát, mert anyagilag jelenleg nem meri felvállani egy koncertszervezõ sem itthon. Nagyon sokat kérnek (vagy inkább sokat kell fizetni nekik) és a megfelelõ körülmények (stadion, felszerelés, ellátás) megteremtése sem két fillér. És nehéz megmondani, hogy ma egy Metallica-ra mekkora itthon a kereslet koncert téren, úgy, hogy világszerte is egyre kevesebb.
Az ilyen, kimondott metalra szakosodott szervezõk, mint Concerto, vagy Negative Art, elég kishalak egy ilyen monstre koncert idehozásához. Tudtommal mindig a Multimedia hozta õket el eddig, akik elég "nagyok" ahhoz, hogy egy ilyen volumenû produkciót bevállaljanak. Idén õk hozzák pl. a Limp Bizkitet. Szerintem rocktéren ezzel idénre ki is fújt a keret.

olyan nincs hogy a 'tallica közönsége szar legyen
na mindegy akkor elmegyünk Bécsig is ha kell!

Match
nem voltam ott, olvastam....

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

mikor volt vihar? 99-ben? mert akkor én voltam és emlékeim szerint nem volt vihar
meg szerintem a közönség se volt szar. volt vagy öt ráadás

hat nezzunk talan az utolso koncert miatt lehet ez? tulajkepp ugye szep kis vihar volt akkor nemtom erre a dologra gondolsz-gondolnak... bar kozonseg az volt:]
Match
Egyszer azt nyilatkozták hoyg nem jönnek ide többet, mert szar volt a közönség...lejhet hogy komolyan gondolták?

lee86
plusz még a többi nagyváros és falu, ahol 'tallica fan-ek vannak!!!

¡Hala Madrid!

lee86
sztem ez már egy kibaszás ellenünk! vagy ez azt jelenti, h jövõre a Mo.-i turnét rendeznek kárpótlásul! Pusztavacs-Mucsaipuszta-FEHÉRVÁR-Bp menetrenddel.. 😄

¡Hala Madrid!

Hát drága barátaim megborult az elméletem mert júni 27-én Zágrábban lesz koncert. Meg lesz Belgrádban is. ezt nem hiszem el komolyan mondom. hogy lehet így körbelõni minket??? szerintetek van még remény?

Match
Most akkor lesz koncert?

Végre ezt is megéltük! Ideje volt hogy egy igazi metálzenekar kapja meg a díjat. viszont nem is tudtam hogy már hét Grammyjük van, azt hittem csak egy a blackért

mainruler
Na, gratulálhatunk a srácoknak. Grammy díj a 'best metal performance' kategóriában.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

lee86
ha jól tudom az elmúlt napokban/hetekben megjelent a Some kind of monster c. dokumentumfilm a kedvenc együttesenkrõl! egyéb infót tudtok róla mondani? (elsõsorban letöltésre gondolok 😊))))

¡Hala Madrid!

Match
Hát ez érdekes.....ha addig nem ygógyul meg ozzy és nem írnak ki új idõpontot, lehet elmennék...

Hi Loál (????)

Emberek! qrva jót hallottam! Debrecenben hallani vélték hogy június 26-án a 'tallica húzza a Fõnix csarnokban! Pont befér a buli Padova meg Dublin közé! Ha hallotok ti is valamit akkor azonnal írjatok!

Loál János
hi

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

A koncertélmény az oké, de ha a lemezeladásokban mérnénk a teljesítményt, akkor érdekes dolgok sülnének ki.

Üdv!

Grammy ide, Oscar oda, ezek "csak" show mûsorok! A buta, stupid, IQ-tlan amerikaiaknak ez kell. Az igazi teljesítményt az eladott lemezek számában és a koncerteken átélhetõ fantasztikus élményben kell mérni! Ilyen szemszögbõl nézve nem sokan említhetõek egy lapon a Metallica-val!

Természetesen jól esik az embernek, ha valamilyen díjjal jutalmazzák a "munkájáért" (akár "életmû" díj is lehet). Az utóbbi idõben nekem úgy tûnik, hogy (egyre) több világsztár - párhuzamban az Oscarral -, nem tiszteli meg jelenlétével az esemény(eke)t, vagy éppenséggel - finoman fogalmazva is - le sem szarja az egész ceremóniát és a díjat? Lehet, hogy õk tudnak valamit?? Milyen világ az, ahol fontosabb az, hogy ki-kivel jelenik meg, melyik nyávogós lány/fiú(banda) milyen ruhában érkezik, melyik homokos ruhatervezõ készített számukra új rucikat, ki viselte a legdrágább kiegészítõket, stb., mint az, hogy a díjat ki érdemelte meg (vagy sem)!?!? Komolyan mondom, az embernek fölfordul a gyomrom ezektõl! Ezek után meg, egy sorban megemlítik a "nyerteseket" (bár akit jelöltek, már nyertesnek érzheti magát - szerintem) a médiában, de mégis inkább mindenkit a fentebb említett "egyebek"=felszín érdekli!?!?!? Gusztustalan.......

Szóval JÚNIUS 11 a "sógoroknál"!? Ha még néhányszor frissítik a turné dátumait, tavasszal már Budapöst is a naptárban lehet(ne) például július 5-én (ha már a vége felé "össze-vissza" röpködnek a spanyolokhoz->hollandokhoz->franciákhoz->írekhez->olaszokhoz->belgákhoz->MAGYAROKHOZ)!!!??? És Andersen becsukja a mesekönyvét....
ok

Match
Vito: neeem, eredetin az albumon lévõt értettem, az összehasonlítási alap pedig a klipp verzió volt.

Eredeti verzió? Tehát az albumon találhatótól korábbi? Honnan lehet azt megszerezni?
A Grammyre visszatérve, ha jobban belegondolok, tényleg jó az Oscaros párhuzam, hiszen az összes zenei díj (MTV és társai) legjobb rockzenei elõadó díját is olyanol kapják mint például a Coldplay, amelynek egy számában sem hallottam torzított gitárt, vagy a zombi testvérpáros a White Stripes