8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#2192 Amúgy a standard verzió lemezén van még más is a számokon kívül? Valahol mintha olvastam volna, hogy rátették a the day that never comes klippjét is. -
#2191 azt tudtam csak kíváncsi voltam mennyivel spóroltak kelet-európaiban:D -
#2190 Nem sajnos. A füzet két oldalú, belül a stáblista van, ha kinyitom, ott meg a 4 tag fényképe. Ennyiben is kelet-európaiasabb. :)
Ha a dalszövegek érdekelnének, akkor itt megtalálod őket a számok fejécében a sor végén. -
#2189 a kelet-európai kiadást vetted meg ugye? szóval neked a teljes dalszövegek megvannak és nincs belevágva koporsó? -
#2188 Ok. -
#2187 sztem maradjunk alapnál:D
háttér elég -
#2186 ehh :\ -
#2185 Érdekes. :) Legföljebb visszaállítod, ha a többséget zavarja. :) Amúgy fasza lett az egész, tisztára hangulatos így. -
#2184 nemnagyon látszanak a betük de ha tetszik midnenkinek maradjon:) -
#2183 Off:
Azt nem tudod megcsinálni, hogy a fórumlap átlátszó legyen? Mint pl ennél a topicnál.
-
CUCLI #2182 egyre faszább lesz a topik :)) így tovább (Y) -
#2181 szavazzatok emberek!! -
#2180 Köszi. -
#2179 tegnap este ment vh1-on the day klipp, és meg kell hogy mondjam elkellett kapcsolnom egy másodpercre,mert nagyon idegesítö volt Lars dobolása...5percen keresztül csapkodás volt:(
eddig nemzavart,lehet mert tv-n csak pergödob hallatszik:D -
#2178 jólett banner -
#2177 jaja.v1 jólett:) -
CUCLI #2176 V1 -
#2175 v1, v2 -
#2174 akkor most mondjunk el egy imát értük. -
#2173 Hát ez nagykemény volt. :D -
#2172 Én meg nézem a TV2-t, reklámban megy a 10 valahánykor kezdődő darwin díj reklámja, kísérő dal a Sad But True, és a végén egy Metallica koncert rézlete ment. -
#2171 dede:D:D -
#2170 Véletlenül nem te írtál be a redneck topicban?
Más: Bocs hogy még nem lett banner, nem volt igazán időm nekiülni. Majd valamikor. -
#2169 csak az hogy magyar újság az oldalon:D -
#2168 ossian? lol?:) -
#2167 4.sor balról elsö:D -
#2166 már minden letölthetö ami a coffin boxban van:)
najó pólót nemlehet letölteni-.- -
Dougie #2165 letölthető (torrentről) a Metallica - Making Death Magnetic (Bonus DVD)
-
#2164 jaaaa,hamár megvan eredeti akkor már nálad van a legjobb minöség szóval tökmind1.(és most tegyük félre a loudness war dolgot-.-) -
#2163 ja, nem
úgy általában kérdezem, minek töltsek le 600 megát ha itt a gyári lemez és én is megtudom csinálni -
#2162 hú eztmost nemértem.a GH3 verzióról van szó? -
#2161 A Flac verzió jobb annál amit a gyári lemezről tudnák "rippelni"? -
#2160 köszönöm(a):)
amúgymeg sztem aki idejár már tudja számcímeket:D -
#2159 Az a baj, hogy rövidítéseket csak az ismerné föl, aki keni vágja az albumot, és hogy csak 4 számcímet nem rakok már ki, mindet meg nem tudnám úgy kirakni, hogy jó legyen. Megnézem mit tehetek, de már csak holnap. -
#2158 ja amúgy kurvajó:D -
#2157 lehetne úgy hogy a nevek helyett a számcímek rövidítései legyenek? -
#2156 Egy ilyet tudam összehözni. -
#2155 *ezis jó -
#2154 csinálsz egy új bannert? vmi death magnetic-osat
ezis csak hát most dm mánia van:D -
#2153 hm.....körömlemosó talán jólenne neki :/