8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#2352 Szerintem a Harvester of sorrow lesz a második. -
#2351 jaértem, nyomjuk azt ami a kedvenced :D -
Dougie #2350 azért a Justice-ról se lesz egyszerű választani...
ott a One az első számú esélyes befutó, de a második helyre legalább 6-an pályáznak majd szerintem -
#2349 Szavazhatnának rá többen is,olyan frankó szám,a második kedvencem a Trapped under ice után! -
#2348 úgy bassza meg, hogy csak 2-t lehet szavazni :D -
#2347 Hogy van az,hogy a Damage csak 6%-ot kapott?Bassza meg!:-D:-P -
#2346 Master of Puppets-nak nyernie kell mer gyönyörü szám....a legtökéletesebb amit valaha írtak. -
#2345 most Master és Disp :D -
CUCLI #2344 dettó (: -
#2343 Master és Sanitarium -
#2342 hú úgylátom ezt többen ismerik vagy mostmár figyelnek mikorjön új szavazás:) -
#2341 Engem vmi miatt nem enged szavazni a mocsok, de Master és Battery, ofkorsz. -
#2340 Sanitarium, Disposable. -
Dougie #2339 el sem hiszem, hogy a Disposable Heroes ilyen jó áll, nem is gondoltam volna (remélem bejut) - és már megint nincs 2 szavazat alatti szám, erre se számítottam -
#2338 master és orion. -
#2337 master & thingy -
#2336 The Thing és Orion -
Dougie #2335 Disposable Heroes
Leper Messiah
mert úgyis a Puppetz lesz az egyik továbbjutó, de a második hely talán szoros lesz -
#2334 na, meghallgattam, jöhet a szavazás, de ha nem 8-at lehet jelölni akkor nem szavazok -
#2333 jatélleg-.-
de én szeretném hogy még 80-an szavazzanak ,szal addig nemlesz új szavazás
[elkezdett alregeket csináni ] -
#2332 Miért nem a FFWF-t várod meg? :D -
#2331 na most meghallgatom Mastert, hogy tudjak rendesen szavazni -
#2330 [vár hátha creeping death legyözi fade to blacket] -
#2329 Akkor mostmár majd mindjárt várom hamarosan majd. -
#2328 lassan akkor jöhet mingyár mostmár hamarosan MOP szavazás, na az lesz érdekes. -
#2327 Escape-re és a Trapped under ice-ra szavaztam:-) -
#2326 én is szavaztam rá pedig ;) -
#2325 énmeg a cd-t hallgatom-.- igaz a hangfalam kezd furcsa hangokat kiadni de nembaaaj -
#2324 Már egy ideje ezt hallgatom én is. Deadliner flac verziója. -
AnonymouS #2323 torrenten fenn van a Guitar Hero III-as verzió, kb ezerszer jobban szól, nézzétek meg... elképesztő...
Ktulu :( -
#2322 -
#2321 Te találtad ki ilyenre a szavazást, vállald a következményeit. :) -
#2320 ésakkor meg ktulu-t sajnálnánk, hameg nem ktulut akkor ride-ot....stb.
nemlesz ezígy jó embörök. úgy nézki creeping defet nemismerik annyian.és hogy az album legnagyobb trash nótája csak 1 szavazatot kapott?(ffwf) -
#2319 Bár Fade-et meg sajnálnám, mivel az volt a másik szavazottam. :) -
#2318 Creeping még behozhatja. -
Dougie #2317 és a Creeping meg a Ktulu sima kieső helyen...
én tényleg szeretem a Bellz-t, de nem hinném, hogy annak kellene az első helyen állnia - dehát ezért is érdekes a szavazás -
#2316 Ígyisvan. :) Creeping egy tökéletesre komponált mű. A váltások, a riff amit Kirk hozott magával az Exodus-ból, a dinamika, a tempó, az elején a megállás, a szóló, a dalszöveg, a tömeghangulat fokozó "DIE! DIE!", az epikus hangzás egyszerűen felülmúlhatatlan zenét alkot. Persze ezt sok számról el lehetne mondani, de nekem a Creeping Death a No.1 'Tallica nótám. -
peti79 #2315 Ne hagyjátok a Creeping Death-t!:) Istenem az az érzés, amikor koncerten ordítod torkod szakadtából, hogy DIE DIE DIE DIE!!! Közben az öklök a magasban..... Na akkor van igazán "agy eldobás".:) -
#2314 ugyanez -
#2313 Creeping, Fade, Bell, Ktulu, de Creeping és Fade kapott szavazatot.