METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Már fönnt van az egész koncert torrenten. Szedem is lefele 1000-rel!

15.-én megnézzük õket élõben. Szerintetek van rá esély, hogy újra lejátsszák az egész Master albumot, vagy ez csak egyszeri alkalom volt?
DarkJedi
DarkJedi
Azért ha valaki tudja, mikor ismétlik, vagy honnan lehet letölteni az egészet egybe, az szóljon.. ^^

Az Orion már megnézhetõ, nagyon fincsi ^^
Orion

hunbasser
ya,torrenten tuti fent lesz!

ReaL MaDRid x siempre

DarkJedi
Bazeg szólhattál volna hamarabb hogy nézzük 😄
De biztos ismétlik meg torrenten is fenn lesz sztem.

lee86
hûû.. nem tudjátok miröl maradtam le. hetek ota beprogramoztam magamnak, h ma este rock am ringet kell néznem mert fellép a banda, erre hátpersze h elfelejtettem tv-t nézni! a rohatt életbe! ráadásul a srácok lejátszották a master of puppets-t. nem. nem csak az a számot. az egész albumot. az elsõ perctõl az utolsóig, oriont is végig.
hogy lehetek ekkora pancser a kurvaéletbe!
remmélem Ti nem jártatok hasonloképpen..

¡Hala Madrid!

lee86
még nem tudni.

¡Hala Madrid!

hunbasser
album címe?

ReaL MaDRid x siempre

DarkJedi
Jövõre

hunbasser
épp battery-t hallgatok,bitang jó szám😊 lesz új lemez,és ha lesz,mikor?
metallica 4eva!

ReaL MaDRid x siempre

StephenKing
Ezt a bulit tutira nem szabad kihagyni! Megy valaki ki kocsival mert szivesen betársulnék vagy esetleg szervez valaki buszt vagy valami ilyesmit??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Remélem nem halt ki teljessen a topik! Van egy marhajó hírem azoknak, akik még nem tudnák: jön a METALLICA Nickelsdorf-ba (Hegyeshalom után az elsõ osztrák falu).
3 napos koncert lesz, a baj az, hogy csak kompletten láttam jegyet a 3 napra. Az 99€, 25 rugóba kerûl. Ha valakinek esetleg tudomása lenne napos jegyrõl, az szóljon! Ha nem lesz napos jegy, elmegyek így is, mert a METALLICA az METALLICA!

lee86
ahogy mondod tesó! 😊

amugy a banda már studiózik. szal már nem kell sok honapot aludnunk. 😊

¡Hala Madrid!

Dono
METALLICA NÉGYEVER!

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

meghiszem azt....
ejj csak legyen má kész....

_Vermyne_

lee86
maga a Live Shit odabasz! nem fogsz csalódni! Aztán a S&D se kutya a maga tizenvalahányperces jam-részével! 😊 De ugy összeségében 10/10-es a koncert.

¡Hala Madrid!

ejj...most töltöm a Live Shit -et...
azt mondják tök yo...fõleg a Seek & Destroy...
meglátjuk😊

_Vermyne_

köszi

_Vermyne_

lee86
fájlcserélõk. fõként DC-n. ha ezen a hub-on keresel, akkor sztem sikerrel jársz.

¡Hala Madrid!

...metallica forever....így van....
...nem tudja valaki h honnét tudom leszedni a maxikat?

_Vermyne_

DarkJedi
Õ is nyilatkozik benne.

Match
akkor miért írták hogy benne van mustain is stb stb?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

DarkJedi
Akkor ne is folytasd a letöltést! 😄
Igazából az kb. Jason kiválásától a St. Angerig követi végig az eseményeket. A banda újra talpra állását, James elvonókúráját, James és Lars között feszülõ ellentétet, az új basszer keresését, a St. Anger készítését mutatja be kb.
Nekem bejött azért 😊

Match
most a some kind of monster mi a francról szól?
mERT ÉN azt hittem hogy filmként bemutatják a zenekar életét 1980-tól napjainkig....
lejött eddig belõle vagy 20 perc, de csak azt tárgyalták hogy mi történt velük az utóbbi 5 évben, ami szerintem senkit (legalábbis engem) nem érdekel mert már ezerszer hallhattuk mindenhonnan....lassan fejbõl tudom az elmúlt 5 év eseményeit napról napra, és akármennyire gondolják õk hoyg ez izgi, kurvára nem az....

lee86
már csak az a nyamvatt 11. album kéne, hogy teljesen elégedett legyek velük! 😊

¡Hala Madrid!

DarkJedi
Ez kétségtelen 😊 <#eljen>

lee86
najó.. de azóta rendezõdtek a dolgok, és -- ezt nem én találtam ki -- jobban érzik magukat, mint valaha a metallica története során!

&#161;Hala Madrid!

DarkJedi
Arra gondoltam hogy James rendesen alkoholfüggõ lett, és nem álltak messze a feloszlástól.. de biztos láttad a SKOM-ot úgyhogy tudod 😉

ja és köszi a fórumcímet!

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Hogy hova vezetett? A banda frankón váltott, lett egy király új bõgõs, és naon durva zenék!

DarkJedi
Csakhogy miközben a vadászlesen ücsörgött, piázgatott is rendesen, ami tudjuk hova vezetett.. :/

lee86
errõl a metallica fórumról! 😊 Hát igen, Papa Het nem a kis verebeket fürkészhette szabadidejében.. 😄

&#161;Hala Madrid!

Bazmeg ez de komoly! honnan van ez akép?

lee86
johogy, asszem a load-reload érában volt a vadászati pályája csucsán. sztem ez a kép elég meggyõzõ😊

&#161;Hala Madrid!

Én nem is tudtam hogy ez a Hetfield ilyen nagy vadász! Most nézem a metallica.com-on hogy valami jótékony célra ajánlott fel egy csomó trófeát.

jointeer
ametallica.com-on mi ez a metallica radio?

köcsög

Match
nem 😞

tényleg Match láttad már a Some kind of monstert?

Match
hát a gitárosok olyan szarok hogy igy másnaposan felfordult tõlük a gyomrom...

hallottatok már Nutellicáról? cover banda, elég jól koppintják a metallicát ami a zenét illeti, de az énekes egy az egybe akarja Hetfieldet másolni ami viszont elég szánalmas. mindegy, ha gondoljátok www.nutellica.de

lee86
Még nem láttam, de volt azota egy ballagásom, szoval mosmár nyugodtan beruházhatok egy DVD-re.. fõleg, ha metallica-rol van szo.. asszem még a héten, vagy max a jövö héten meg is teszem, és jövök a beszámolómmal! 😊

&#161;Hala Madrid!

lee86
optimistábbak év végét mondanak, sztem kb olyantában fog megjelenni, mint annom a St. Anger.. az asszem május környékén volt, vagy valahogy igy

&#161;Hala Madrid!

Christiansen
Mikor lesz új Metallica album?

Ha lesz, akkor milyen? Ugye nem St. Anger-es?!<#conf>

A 80-as évek beli zenéjüket naon szerettem!!

Match
még mindig nem láttam 😞

jujj de eltûnt mindenki. vagy csak megutáltátok a metallicát? 😊 a some kind of monsterrõl továbbra sincs senkinek véleménye? nem azért mondom elmennék már egy 'tallica koncertre, de addig is nightwish koncival vezetem le a feszültséget. Írjatok!

senkit nem érdekel a film, vagy senki sem látta?

Match
ok, koliba ugy sincs tv 😄

a vh1 zenecsatornánál most volt a premierje, de azt hiszem csak az amerikainál (külön mûsor van az amcsiknak meg európának) de szerintem a nálunk fogható vh1-en is egy csomószor le fogják adni. vh1=víécs van 😊de hülyén néz ki így leírva a neve

Match
mi?