METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Énis ezek alapján úgy gondoltam hogy a leggyengébb szám lesz mert a sok Fly on the Wall és egyéb sokkal ütõsebb riffezéseket adott át...szerintem ez pont egy optimális aranyközéputas szám!
Elvileg a Cyanide az egyik szám volt a magazinok által meghallgatott 6 közül, és a magazinok ezt a számot tartották az egyik leggyenguszabbnak. Tehát a többi szám jó eséllyel még jobb lesz. http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=76681
Chaos Anno Domini
Sültem, mert a szólót amit Death Is Not The End szóló részének hidtem, az valójában a Fade To Black szólójához hasonlít, nem tudom miért kevertem, a dalszöveg meg nem "blacks the light blackst the sound", hanem "You’re after heal, I’m afterlife!"
Chaos Anno Domini
Úgy tûnik, hogy a Cyanide lett a Death Is Not The End-bõl. A szóló egy része azonos, illetve a dal felénél hallani a blacks the light blackst the sound szöveget. Bár lehet, hogy csak szétdarabolták, és más számok is kaptak belõle részleteket. Majd megtudjuk.
Chaos Anno Domini
.
Énis!Isten lenne ,Iron Maiden koncert ,és úgy érek haza hogy a singlere pihenhetem ki magam...<#hamm>#hamm>
nemtudjátok kb mikorra várható a single?(the day that never comes)
én olyan hónap közepére saccolom.klip elött.
én olyan hónap közepére saccolom.klip elött.
.
nekem kedvencem erröl: call of ktulu,thingy,hero of the day,devil's dance,nothing,for whom the bell tolls,-human,battery
.
elsõ 3 szám az alapmûveltséghez szerintem simán hozzátartozik és szünet nélkül kell hallgatni õket, megállás nélkül az elérhetõ legnagyobb hangerõn, ami még tiszta hangot ad, én ugy szoktam legalábbis.
de a többi szám se egyszerû...
de a többi szám se egyszerû...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hali! kábé egy hete hallgatom ezt a zenekart..
S&M...zseniális😊
a tuesday's gone pedig a világ legjobb feldolgozása! (minõségében, hangzásában, és persze zeneiségében!)
S&M...zseniális😊
a tuesday's gone pedig a világ legjobb feldolgozása! (minõségében, hangzásában, és persze zeneiségében!)
Hupi Borzdély, szülinapja alkalmából esetleg hozzánkvághatna egy single-t az új albumról 😊
...vágod?
Chaos Anno Domini
OMFG...yeahh!😄no comment öröm van a köbön...kurva kiváncsi leszek rá a képekbõl itélve ezsem Chuck Berry lesz...😄Nagyon jó hangulató klippnek igérkezik...
metallica klip O.o készülöben
.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Állítólag az album megjelenése elõtt lesz single. Hogy augusztus, vagy szeptember azt nem tudni.
Chaos Anno Domini
végülis igy levezetve igy lehetett...azt nem tudni aza jégtörõ single(értem itt azt hogy a megjelenése után koncerten is elhangzanak számok),mikor jelenik meg?
Lehet, bár akkor szerintem inkább úgy volt, hogy 24-et írtak, ebbõl kiválogattak 14-et, amibõl kiválogatják az albumravalót.
Chaos Anno Domini
Amúgy nem magam találtam ki....egy régebbi interjúban olvastam,hogy 24 számból 14et választottak ki...namost akkor lehet hogy félreértettem ezt ha kell elõkutatom vhonnan...ha még megtalálom...én ezt úgy fogtam fel hogy 24 számot írtak és a legjobb 14ez az albumra válogatták!
Én gyanitom hogy aza balladás Mission Metallica videó,Mikor James szenved az énekkel,az az Unforgiven III-ból volt...
sztem tökjó hogy folytatják az unforgiven történetet,csak remélem nem ugyanolyan lesz maga a szám is :/
.
Nem emlékszek olyanra, hogy Kirk 14-et említett volna. Az volt, hogy 10, vagy 11, és mintha Lars erõsítette volna meg, hogy 10 lesz.
Chaos Anno Domini
Körk nem azt nyilatkoza hogy 14 szám lesz az albumon?tényleg elég hosszú számok lesznek ha 10 szám lesz 75 perc...átlagosan 7,5 perc egy szám ez jó...
Visszaszívok mindent, közben nem figyeltem a metallica.com-ot, csak a fórumukat, és ott legutoljára még nem volt hivatalosan bejelenve. 😊 Bocsi!
Chaos Anno Domini
Nem hivatalos. Az oldal ami elõször publikálta ezt, már törölte is a cikket. TU3 elég hülyén hangzik, remélem volt annyi eszük Hetéknek, hogy nem húznak le egy újabb bõrt a rókáról az Unforgiven névvel.
Chaos Anno Domini
tracklist!!!!!!44
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse
.
Ennél ganébb borítót ritkán lehet látni. Kár érte...
Tegnap (16-án) Hetfielddel készült egy interjú, beszél a Death Magnetic jelentésérõl, Robról, meg másról. http://youtube.com/watch?v=-TzpAnth8mM
Itt meg leírva egy része, ha valaki nem érti.
Más: Emlékeztek még amikor régen beraktam ide a Smoke On The Water feldolgozást? Na az a szám nem 'Tallicától van, hanem Metalium-tól.
Itt meg leírva egy része, ha valaki nem érti.
Más: Emlékeztek még amikor régen beraktam ide a Smoke On The Water feldolgozást? Na az a szám nem 'Tallicától van, hanem Metalium-tól.
Chaos Anno Domini
Az angol Kerrang rockmagazinban kiadtak egy Iron Maiden tribute lemezt, más együttesek maiden feldolgozásaival. Köztük van a Metallica is.
Metallica - Remember Tomorrow
Szvsz jól esik már egy kis "új anyagot" hallani.
Metallica - Remember Tomorrow
Szvsz jól esik már egy kis "új anyagot" hallani.
Chaos Anno Domini