METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
omg <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mostantól a The Day That Never Comes-t a Fade/Sanitarium/One mellett kell emlegetni. 😄
Chaos Anno Domini
Amúgy meg érdekes, hogy a hivatalos fórum nem üzemel. Talán nem hiába. Talán féltek attól, hogy több ezer felhasználó rohamozza meg, hogy beírja "IT FUCKIN RULES!" "METALLICA IS BACK!" "IT'S THE BEST THING SINCE JUSTICE!" és a szerver túlterhelõdne. 😄
Chaos Anno Domini
És akkor még a Remember Tomorrow feldolgozás tetszett...ez meg szarrá veri a Tomorrow-t.
Chaos Anno Domini
sztem ez a szám nagyon hasonlít a Fade to Blackre, pláne a refrén részét, csak emlékezzetek vissza a számra.
erekcióm lett a hallgatása közben, ez normális?
erekcióm lett a hallgatása közben, ez normális?
...vágod?
lelehet tölteni valahonnan?
http://thenamelessphoto.com/
tényleg teljesen ilyen welcome home meg one szerkezetü.
szépen lassan felvezetik az egészet.AHHHHHH ésmégmindig hallgatom és még mindigjóóóóóóóóóóó😄😄😄sasad
szépen lassan felvezetik az egészet.AHHHHHH ésmégmindig hallgatom és még mindigjóóóóóóóóóóó😄😄😄sasad
.
Nagyon fasza szám lett. Odabaszak a népnek rendesen. 😊 Repertoáromban benne lesz. KÚÚÚÚÚÚÚRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Ha minden igaz, a The Day That Never Comes egy Fade/Sanitarium/One tipusú szám lesz, tehát lágy kezdet és fokozatosan durvul, That Was Just Your Life és My Apocalypse gyors zúzós, Suicide And Redemption pedig az instrumentális szám lesz.
http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=78153
http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=78153
Chaos Anno Domini
Na akkor még egy meglepi mára, metallica.com-on a little taste of death bejegyzésben betettek egy második részletet, ezúttal a Death Is Not The End eleje hallható. Nekem bejön, ez a rész meg fõleg, mert a szóló után ez a második dolog ami tetszik a DINTE-ben.HAIL Metallica! Orgazmus orgazmus hátán az utóbbi pár napban. 😄 És mi lesz, ha kijön az album?
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
azt hiszem nekem is érdemes lenne lassan elkezdeni begyáûjteni az albumokat eredetiben, nhogymár szegény S&M DVD egyedül árválkodjon a polcon 😉
...vágod?
na ugy néz ki mégis elfogadta <#taps>#taps>
állati, hogy livemetallica-n pont visa electronnal nem lehet fizetni 😞
Igen, én is olvasgatom a fórumot. Amúgy jött egy új dolog a missionmetallica.com-ra (metallica.com-on is fent van), Riffs and Excerpt. Egy másik überfasza riffet hallhatunk benne, tiszta '80-as thrash-es!
Chaos Anno Domini
amúgymeg már nagyon úgy néz ki hogy pénteken jön a The Day That Never Comes (:
de ezmég nem official... :/
de ezmég nem official... :/
.
Chaos Anno Domini
A május 12-edikei TEASER-ben a videó fele után játszák a Cián szólójának elejét, és azon rohadtul odabasz, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a stódió verzió is ütni fog.
Chaos Anno Domini
Eléggé tudatlanok mert ez azt mutatja hogy nulla alappal magyaráznak!Ha végigkövették volna idáig a Fly on the Wall-t és egyéb dolgokat akkor nem fosnának attól hogy mégsem fog pörögni az album,mert pl. Youtube kommentekben is arról ment a téma,hogy miértnem Kill em Allos killerriffekkel nyomták teli a számot,miközben nyílt dolog,hogy az album leggyengébb száma lett,egy csomó pörgés lesz az albumon belül!Szar szóló?No comment,szerintem kurvajó,élvezhetõ,és ami a lényeg,Kirkes!
Youtube-ról leszedtem mp3-ba a Death Is Not The End-et, ha kell valakinek, belinkelem. Végülis Metallica szám, még ha nem is kerül fel sehova, meg itt-ott sántít az ének, de érdekes lehet késõbb meghallgatni, hogy igen, ez is egy Metallica szám. 😊 Valamint megvan a Vulturous(The Other New Song) is.
Chaos Anno Domini
komolyan néha idegesít amit metallica hivatalos fórumában csinálnak....
cyanide-t is úgy kibelezték hogy azkész.néhány ember olyanokat mondott,hogy ledöbbentem:szar a szóló,szar szöveg,4számból összerakott riffek.
ezek nemhallották az and justice for all albumot?
cyanide-t is úgy kibelezték hogy azkész.néhány ember olyanokat mondott,hogy ledöbbentem:szar a szóló,szar szöveg,4számból összerakott riffek.
ezek nemhallották az and justice for all albumot?
.
Chaos Anno Domini