METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez csak az én véleményem, remélem nem tagadtok ezért ki, mert amúgy én is szeretem az új albumot, sõt'😊)
.
...vágod?
...vágod?
nekem: "THE SLAVE BECOMES THE MASTER" meg "WE DIE HARD" meg persze BOW DOWN SELL YOUR SOUL TO ME.." 😛
.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Chaos Anno Domini
Amit elõször észrevettem, hogy van egy Unforgiven 3-at.
Már véleményeztétek?
Én azt vettem észre, hogy egy nagyszerûen összerakott szám, élvezet halgatni, viszont semmi unforgiven-ös nincs benne, ami megvolt az a nyomott sejtelmes hangulat a másik kettõben, az ebben nincs.
Azt gondolom, hogy egyszerûen nem jutott eszükbe új cím..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
-béna dobhang
-hosszú számok, de nem is lenne baj a hosszal, csak az a baj, hogy ismétlik a részeket, gyakorlatilag cut&paste megoldással újra játszák a részeket.
-James vokáljával abszolút semmi gond(ott van ahol kell, nem hamis, nem csuklik el), de néhol érdemes módon énekel, illetve néhány szövegrészlet, vagy beordítás vagy kiegészítõ hang szerintem béna
-nincs szóló, bár ha az elõzõ pontok nem lennének, lehetne belõle egy érdekes koncepció.
-A gtár nagyon le van hangolva, gyakran nem hallani, hogy pengetik, csak valami mély zúgást.
Chaos Anno Domini
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
http://thenamelessphoto.com/
Különben biztos ismeritek, legalábbis névrõl a Trivium bandát. Elsõ két albumuk még metalcore, tehát metalcore-osan üvöltözõs. Viszont a harmadik The Crusade album ízig vérig heavy metal egy kis thrash beütéssel, az ének nagyon szép, tiszta, ráadásul emlékeztet Het reszelõs hangjára. Aki teheti, halgassa meg, nagyon jó album (az instrumentális szám odabasz rajta).
Chaos Anno Domini
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
épp ezért jó a Metallica,változnak,mást is kipróbálnak,azt játszák amit akarnak, kész.
.
Nálam /pillanat így néz ki a sorrend:
Master, Justice, Death, Black, Ride, Load, Kill, Reload....
végre valaki a The End of the Line-t említi (piszok kemény szám)
amúgy érdekes, hogy itt szinte mindenki egyetért, hogy az elsõ 4 album volt a legjobb, és a St. Anger a legszarabb - máshol azért közel sem ilyen egyértelmû a helyzet (ráadásul általában mindenki a feketét szereti, meg a Load/Reload-ot is igen jónak tartja, a koraiakat meg nem is szeretik annyira... pedig ha tudnák) úgyhogy ez is bizonyítja, hogy ide a valódi/igényes Metallica fanok járnak
...vágod?
ha nem,morci leszek és azt fogom mondani eladónak hogy:
"BOW DOWN SELL YOUR SOUL TO ME" (:
.
de a sorrendem aszerint hogy melyik albumon van arányában a legtöbb olyan szám ami tetszik: Master, Justice, Ride, Kill, Death, Black, Load Reload, St. Anger
nekem mondjuk viszonylag új minden album 😄, bár már jópár nótát ismerek
.
Chaos Anno Domini
.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
föleg James beszéde meg amikor kifut Lars és ott a tömeg.
.
'99 Bp.
'03 Nürnberg - Rock Im Park
'04 Bécsújhely - Aerodrome
'06 Nickelsdorf - Novarock
Mindegyik egy élmény volt.😊 De a legjobban nekem a novarock-i buli tetszett, mert ott lenyomták egybe a Master of Puppets-et.
nah meg az S&M-en is 😄
kár, hogy mikor ment, én még csak 3 éves voltam, ez egyébként mellékes.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://thenamelessphoto.com/
olyat ne csináltass, hogy jobb felkaron Justice szobor mert az már van nekem<#eplus2>#eplus2>
most újra tervbe lépett egy másik a bal felkarra
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae