METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschiatwork
indexfikagépék véleményére nem kell adni...

már korábban is írtam, hogy egyedüli "negatívum" az albumról az Unforgiven III. No, nem az egész szám, mert alapjába véve nem rossz, de lehet hogy csak engem, de az kibaszottul zavar, hogy Kirk szólója vége felé egy nagyon idióta szintieffekt megjelenik, ami nagyon bénára sikerült szerintem, és az egész szóló feelingjét - pont, amikór a végkifejletben van - ott bassza el ahol kapja! Ja s a másik meg az, hogy már azért klisés kezd lenni ez a sok Unforgiven cím. Lassan fogadhatunk, hogy meddig fog ez folytatódni...

De ez csak az én véleményem, remélem nem tagadtok ezért ki, mert amúgy én is szeretem az új albumot, sõt'😊)

Paulie
márcsak 3-at kell aludnunk^^

.

Paulie
indexen olvastátok "album elemzést"? akkora egy összecsapott,gyenge,semmi ismerettel írták hogy azkész. :/

.

Paulie
ja😄 sry<#buck>

.

Beast Machine
a Spit it out-ot külön írtam (az a My Apoban van, ügye), azért vagyon amottan amaz vesszõ.

...vágod?

jól összefoglaltad, szerintem is nagyjából ezek miatt lett igencsak béna a St.Anger album (egész egyszerûen béna az egész hangzás, béna dobhang, béna gitárhang, nekem az énekhang se igazán tetszett, egyáltalán nem ütõs az egész, valamit baromira elállítottak, vagy ha így akarták, az még nagyobb baj... és akkor erre jön még rá a sok ismételgetés (csakhogy meglegyen a hossz) és a nulla egész nulla darab szóló, amit (személy szerint) egész egyszerûen nem tudok tolerálni) - persze lehet hogy nem olyan rossz ez az egész, csak magas a mérce (azt elismerem)

Paulie
spit it out-ot nemhallom all nightmare longba😮

.

Beast Machine
"SUF-FER-UN-TO-MY-A-PO-CA-LYPSE!!!!", meg az All Nightmare Long refrénje, "SPIT IT OUT!!"

...vágod?

Paulie
kedvenc szöveg új albumról?😊
nekem: "THE SLAVE BECOMES THE MASTER" meg "WE DIE HARD" meg persze BOW DOWN SELL YOUR SOUL TO ME.." 😛

.

Paulie
mikor kész lett a szám utána lett unforgiven 3 a címe.

.

sz4bolcs
Visszaolvastam pár oldalt, még nem találtam olyan kritikát, hogy másnak is hiányozna a számból az az érzés.. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zvaragabor
Nem jött még ki, csak kiszivárgott. 😊 Most péntek a hivatalos megjelenési dátum.

Chaos Anno Domini

sz4bolcs
Most jutott el a tudatomig, hogy kijött az új Metalicska album.

Amit elõször észrevettem, hogy van egy Unforgiven 3-at.
Már véleményeztétek?

Én azt vettem észre, hogy egy nagyszerûen összerakott szám, élvezet halgatni, viszont semmi unforgiven-ös nincs benne, ami megvolt az a nyomott sejtelmes hangulat a másik kettõben, az ebben nincs.
Azt gondolom, hogy egyszerûen nem jutott eszükbe új cím..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zvaragabor
Angerrel szerintem a baj a következõ:
-béna dobhang
-hosszú számok, de nem is lenne baj a hosszal, csak az a baj, hogy ismétlik a részeket, gyakorlatilag cut&paste megoldással újra játszák a részeket.
-James vokáljával abszolút semmi gond(ott van ahol kell, nem hamis, nem csuklik el), de néhol érdemes módon énekel, illetve néhány szövegrészlet, vagy beordítás vagy kiegészítõ hang szerintem béna
-nincs szóló, bár ha az elõzõ pontok nem lennének, lehetne belõle egy érdekes koncepció.
-A gtár nagyon le van hangolva, gyakran nem hallani, hogy pengetik, csak valami mély zúgást.

Chaos Anno Domini

leserd
szerintem nem szar a st.anger, csak túl hosszúra nyújtották a számokat és szóló sincs, ami változatosabbá tehetné õket. a mellékelt dvd-n - amin élõben elnyomják a számokat - még a hangzással sincs baj. szerintem. persze nem ér az elsõ 4 (5) album nyomába.

highlander15
Szerintem a legjobb album a Ride.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

dying in your arms a beszteszt 😊))

http://thenamelessphoto.com/

zvaragabor
Nekem Ride/Master (nem tudom), aztán Justice/Kill/Death (nem tudom, Justice egy összetett, komplex album, teli váltásokkal, és ez nagyon tetszik, Kill viszont teli van zúzós, vágtató headbangelõs számokkal, Death-et meg még nem ismertem ki annyira), majd Anger, végül Loads.

Különben biztos ismeritek, legalábbis névrõl a Trivium bandát. Elsõ két albumuk még metalcore, tehát metalcore-osan üvöltözõs. Viszont a harmadik The Crusade album ízig vérig heavy metal egy kis thrash beütéssel, az ének nagyon szép, tiszta, ráadásul emlékeztet Het reszelõs hangjára. Aki teheti, halgassa meg, nagyon jó album (az instrumentális szám odabasz rajta).

Chaos Anno Domini

highlander15
Nálam pedig:Ride,Master,Black,Justice,és a többi.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Paulie
nálam így: Master(örökké),Justice,Death,Ride,Kill aztán ami maradt
épp ezért jó a Metallica,változnak,mást is kipróbálnak,azt játszák amit akarnak, kész.

.

Szerintem semmivel sem igénytelenebb a Black vagy a Load/Reload, mint a regebbiek. A St. Anger szerintem szar, tehát nem arról beszélek.

Nálam /pillanat így néz ki a sorrend:

Master, Justice, Death, Black, Ride, Load, Kill, Reload....

dehogynem
végre valaki a The End of the Line-t említi (piszok kemény szám)

amúgy érdekes, hogy itt szinte mindenki egyetért, hogy az elsõ 4 album volt a legjobb, és a St. Anger a legszarabb - máshol azért közel sem ilyen egyértelmû a helyzet (ráadásul általában mindenki a feketét szereti, meg a Load/Reload-ot is igen jónak tartja, a koraiakat meg nem is szeretik annyira... pedig ha tudnák) úgyhogy ez is bizonyítja, hogy ide a valódi/igényes Metallica fanok járnak

Paulie
ez nekem jópár számnál befigyelt, pl the day that never comes 4:05töl

.

Beast Machine
Srácok, csak nekem támadt a The End of the Line-nál 4:39-kor olyan headbangelhetnékem, hogy majd' megfejeltem az asztallapot?

...vágod?

Paulie
kíváncsi vagyok hogy itt is megjelenik-e az album 12.én-.-
ha nem,morci leszek és azt fogom mondani eladónak hogy:
"BOW DOWN SELL YOUR SOUL TO ME" (:

.

gercse
mindegyiket szeretem úgyhogy 😄D

de a sorrendem aszerint hogy melyik albumon van arányában a legtöbb olyan szám ami tetszik: Master, Justice, Ride, Kill, Death, Black, Load Reload, St. Anger

Paulie
elsö négy album alap! kill,ride,master,justice jameg death mostmár😄

.

gercse
én sem csak azt hallgatom 😊
nekem mondjuk viszonylag új minden album 😄, bár már jópár nótát ismerek

Paulie
énmeg próbálom magam türtöztetni mer nemakarom megunni....szóval közben meghallgatom a többi albumot is<#gonosz1>

.

gercse
Suliba/ból menet is azt hallgatom 😉 meg itthon is 😄(néha)

zvaragabor
Én továbbra is türtõztetem magam, azóta sem hallgattam. 😊 Pénteken szééétszedem a hangfalat.

Chaos Anno Domini

Met
munkába jövet menet azt hallgatom 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Paulie
remélem azért nemír senki mert mégmindig hallgatja új albumot vagymer éppmost lopja össze pénzt albumra péntekig D:

.

Met
volt kép a Metallica (USA) club újságjában, So What (volt) a címe, van pár darab belõle 😄

bertino
<#eljen> 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
nagyon tetszik nekem ez a videó
föleg James beszéde meg amikor kifut Lars és ott a tömeg.

.

4-en.😊
'99 Bp.
'03 Nürnberg - Rock Im Park
'04 Bécsújhely - Aerodrome
'06 Nickelsdorf - Novarock
Mindegyik egy élmény volt.😊 De a legjobban nekem a novarock-i buli tetszett, mert ott lenyomták egybe a Master of Puppets-et.
bertino
én a '89-es Seattle-i koncerten akartam volna ott lenni 😞(((
nah meg az S&M-en is 😄

kár, hogy mikor ment, én még csak 3 éves voltam, ez egyébként mellékes.

bertino

'93-as koncertrõl hallottam, hogy szakított... 😄

Én nem tudtam elmenni a Bukaresti koncertre, mert éppen aznap muzsikáltam én is Marosvásárhelyen(Erdély) <#sir>

Beast Machine
képt, vagy nem történt meg.

...vágod?

képet!

http://thenamelessphoto.com/

Paulie
jólnézhet kiO_O

.

Met
helyes 😊
olyat ne csináltass, hogy jobb felkaron Justice szobor mert az már van nekem<#eplus2>
most újra tervbe lépett egy másik a bal felkarra

Paulie
én maradok annál hogy megveszem a cd-iket😄

.

gercse
majd pár év múlva 😊

Met
Metallicás tetoválás esetleg?😊

gercse
még 99 ben is sajnos csak 11 éves voltam úgyhogy még egyen sem, de amint lesz lehetõség megyek