METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Ja, metrón felhangzana a "Kérem vigyázzsanak, az ajtók záródnak" helyet az, hogy "BOW DOWN!!" 😄DDDDD

...vágod?

zvaragabor
Master, Ride - 10/10
Kill, Justice (elõbbi azért 9, mert habár minden tökéletes, de hiányzanak a balladikus számok, az instrumentálisok, a középtempós számok, utóbbi meg mert 1-2-vel kevesebb kedvenc szám van rajta mint a két 10/10-esen, és mert levették a bassz hangját) - 9/10
Death - 8/10
Black - 7/10
Anger - 5/10

Chaos Anno Domini

Paulie
Emberek,most egy nehéz dolgot szeretnék kérdezni!
Metallica albumaihoz képest mennyit kapna a Death Magnetic egy 10-es skálán?
nálam 9/10 (master of puppets a tökéletes 10-es nálam)

.

bertino
egyetértek :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
csak azabaj hogy nemtudok igazából top 3-at csinálni mer sok jó van:/

.

zvaragabor
De bejövõs még a judas ill a nightmare. De a top3 nem sorrendben volt. 😊

Chaos Anno Domini

Paulie
nekem:
broken
s&r
anl

.

zvaragabor
Nekem eddig top3 asszem az alábbi:
that was...
line
s&r

Chaos Anno Domini

Paulie
<#gonosz1>

.

úúú, ezt ne is emlegesd! Egyszer már jártam így. Hallgattam a MOP-et, elég jól éreztem magam. Csak azt felejtettem megnézni, hogy a délelõttös kolléga hogy hagyta a mikrofont. Szóval énekelgetek magamnak, és csak arra lettem figyelmes, hogy egy jópár ember elõl száll le, közben meg vigyorog rám. Ez lett gyanús. Persze, hogy be volt kapcsolva a mikrofon!😊 Jó nagy égés volt....😊 De most már csak röhögök rajta.😊
Paulie
meg BOW DOWN!!!😄

.

Beast Machine
áhh, pedig úgykéne, hogy bele a hangosbemondóba, hogy "SHOW YOUR SCARS!!"

...vágod?

tigeroo
<#eljen>
Sajnos "csak" a telefonom tudom hallgatni, de amikor verem a ritmust a kormányon, akkor azért szoktak figyelni.😊
Beast Machine
Kedves utasoknak jól fel szoktad hangosítani, hadd mûvelõdjenek a nyuggerek? 😄DD

...vágod?

Nagyon tetszik nekem is az új album. Mikor elõször hallgattam, mosolyogni kezdtem. Akkor tudtam, hogy ütni fog számomra. Egyszerûen nem tudok betelni vele! Meló közben is ezt hallgatom (buszvezetõ vagyok), piszok jól jön, mikor a dugóban araszolok.😊
Egyébként most láttam videán a Day That Never Comes videóklipjét, tetszik.
Már most tudom, hogy jövõre is Metallica koncertre kell mennem! Az elsõ sorokban lesz a helyem újra! Azt mondtam a feleségemnek, hogy többre nem megyek, de azt hiszem, hogy meg fogja érteni, ha jövõre újra ott leszek valamelyiken.😊
TBTPumpa
valóban faxa lett az album! én sem értem hogy miért nem tetszik 1-2 embernek... talán azért mert nekik a Rasmus, Evanescence és Linkin Park féle nyál jön be!
sajnos a neten seholsem találtam az albumból megfelelõ minõséget, mert mindegyik rossz! vagy össze-vissza van kódolva, vagy pedig össze-vissza van hangosítva (még a Losslecc és Image CD változatok is, amikre azt írják hogy gyári CD-rõl van satöbbi! persze, persze...)
így inkább megvettem a normál változatot és nem is bántam meg, mert ilyen faxa minõségben sehol sincs még fennt! nem torzít sehol sem, és nagyon jó a hangminõség! nem pedig olyan szutyok mint amit feltölt a sok "hozzáértõ"!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

I'm legally changing my name to Phantom Lord. 😛PP

egyébként tényleg nagyon jó írás/vélemény

Paulie
Paulie
végre egyre többen felszólaltak a hisztizök ellen metallica fórumon hálaazégnek.
de persze mindig sírni kell vmiért bármit is csinál metallica.dolgoznak albummal,lelküket beleadják,aztán még mindig vannak akiknek ez vagy az nemtetszik😞

.

Paulie
egy haverom mondta,hogy mások azt mondták akik hallották albumot,hogy olyan mint st anger.komolyan nemértem.megkell jegyeznem hogy nem utálom st angert, söt van róla 4 szám amit szeretek, dehogy ahhoz hasonlítani death magnetic-et :\.kész feladom.nemérdekel mit gondol más😄
itt üzenek azoknak akiknek nemteccik új album hogy: BOW DOWN!!!

.

bertino
hát már én is bánom, hogy belinkeltem, akkor még csak elkezdtem olvasni, mikor ide beszurtam <#szomoru1>

Paulie
és aza neve hogy "DM-fan" bazmeg:😄😄😄😄😄 behalok.komolyan.nemértem az ilyen embereket, és szerintem több ilyet else olvasok többé,neméri meg.

.

bertino
hozzá kell tennem, hogy az oldal nemrég indult és hát elég érdekes cikkírói vannak... nagyrészt én sem értek egyet vele.

Paulie
ez nagyon gáz😞, szerintem ilyen embereknek nemkéne írniuk albumokról😞
most nemazért,lehet én vagyok túl elvakult vagy vmi, de bazmeg hogy u3 egy "hulladék"?mi az isten baja van szegénykém fülének😊
dehát valamivel kikell tûnni a többi elemzés közül😊

.

bertino

Paulie
végighallgattam megin délután,és isteni volt komolyan.ezt a napot még a házban lakó nénik is megjegyezték.

.

Met
nekem is ilyen érzéseim vannak miközben hallgatom a lemezt, de nem baj mert tetszik nagyon, kellett már egy ilyen lemez....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Paulie
hát legalább nem mások számaiból ismerös

.

leserd
úgy látom mindenki az albumot hallgatya 😊 én is. atomzsír. sok ismerõsnek vélt résszel más metallica számokból. de jó ez így.

leserd
ki van vágva. ráadásul kívülre egy hatalmas matrica is felkerült a metallica és death magnetic szöveggel. enélkül pont jól nézett volna ki. de a zene a lényeg 😊)

Paulie
És mostmár mondhatom hivatalosan is hogy megjelent,és kurvajó!<#eljen>
Emberek!Megjelent!!+3445😄😄😄

.

Paulie
megvettem😮😮megvan.igen.
/me boldog

.

LeonKowalski
Végre valaki jót is ír a St. Anger-rell kapcsolatban, nekem a kedvenc albumom meg monjuk a Master. Az Anger hangzásával sincs bajom. Hallgattam remastered meg kijavított hangzással de úgy nem az igazi. Nekem így tetszik ahogy van. Mellesleg az új album állat jó, 40x meghallgattam már és meg is veszem, csak azt nem értem, mi az hogy lyukas a digipack. Láttam fotón de ha a füzet is ki van vágva akkor az nagyon béna.

Am I who I think I am?

sz4bolcs
Nem csináltak szart, úgyis megveszik a rajongók.
Csak a szar zenével van úgy, hogy felkerül netre, akkor egyszer meghallgatják, és már senkinek sem kell.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Met
rájöttek, hogy nem igazán kifizetõdõ kicseszni a netezõkkel 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Paulie
Metallica drága felrakta egész albumot föoldalra.áldott lelkek<#puszis>

.

Paulie
én holnap azonnal😮

.

már csak hónapok kérdése |:

http://thenamelessphoto.com/

zvaragabor
Kik vették már meg? Én ha minden igaz, holnap cuppanok fel pestre a headbangerbe.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Félre ne értsd, szeretem én az angert, csak leírtam a gyenge pontjait.

Chaos Anno Domini

Paulie
nekem House That Jack Built közepe nemtetszik de nagyon,söt már idegesítö,amikor wah-wah pedálon keresztül énekel james...:/

.

fuu látom itt nagy St.Anger ellenzés van, akkor csak zárójelben jegyzem meg, hogy nekem az az albumuk is iszonyat tetszett. persze közel sincs olyan, mint MOP AJFA vagy DM, de nekem nagy kedvencem SA is. Igazából nincs olyan album vagy szám, amit ne szeretnék. Ha választani kell legkevésbé kedvelt számot, talán a Jump in the Fire-t tudnám mondani. Valahogy az annyira nekem nem jön be. Fõleg az ének rész. Nem rossz végsõsoron, de számomra az egy kicsit gyenge. SA bármelyik számát sokkal jobbnak tartom annál.

Paulie
majd csinálsz róla képet?<#vigyor3>
mármint a coffin-ról😊

.

egyetlen nagy gondom van a digipack verzióval, amit nem értek, hogy miért ilyen gagyi láma módon csináltak meg. Igazán megtehették volna, hogy két verziót törtelnek a borítóból. egyik a hagyományos borító, ami fullra van irva, másik a digipack, ami ugye középen ki van vagdosva. De nem....nem készült két verzió. A sima borítót egyszerûen kivágták koporsóalakban középen és ahol épp amúgy a dalszöveg lett volna, ott a sor eleji(vagy épp sorvégi) betük/szavak hiányoznak. Azért ez elég gáz, hogy megveszek egy digipacket és hiányzik a szövegnek egy része😞
Én mondjuk a Death Coffint veszem meg kiváncsi leszek, ahhoz melyik verzió jár.

annyi az egész, hogy szebb a digipack, tényleg. Én személy szerint szeretem, nem sajnálom kiadni azt a kevés pluszk iadást, ha választhatok az üzletben a digipackos vagy a normál közül.

Talicskáéktól már két album(fekete, St. Anger), Pain of Salvation-tõl meg a BE albumuk is megvan digipack formátumban, és meg kell mondjam, sokkal szebben mutatnak a gyûjteményben. <#kacsint>

zvaragabor
Marad a standard. Köszi. 😊

Chaos Anno Domini

Paulie
hát az egyik ilyesmi
a standard meg sima kemény tokos, minöség mennyiség ugyanaz

.

igen, most olvastam el... hát mit mondjak? Vélemények és vélemények, ez van. Bár abban semmi rációt nem találtam, mikor a cikk írója szapulta James hangját, s Lars dobolását. Szerintem pont ellentétesen, Jamesnek kurva jó a hangja, s Lars is jól hozza a tõle megszokott egyeniséggel az alapokat.

zvaragabor
A CD-s digipack és a standard között nem tudjátok mi a különbség?

Chaos Anno Domini