8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#3559 albumonként lehet majd szavazni.
szerintem James Motorbreath-je egyszerű és baromi jó, Mustaine Phantom Lordja meg vhogy más mint a többi szám, például a lassú rész a szám közepén,és sztem tökjó szám.:)
többi számot azért nem raktam be mert sztem egyértelmű hogy pl.the four horsemen jószám:) -
#3558 Kibaszott jól nyomja a kiscsávó! -
#3557 aztakurva ez tud valamit :D -
#3556 Szerintem madzagon rángatják a kezét, ez lehetetlen.
-
#3555 4 évesen is lehet harvester-t jáccani dobon:D -
#3554 jaja -
#3553 És nekem így is tetszik az AJFA keverése. :) Olyan egyedi, száraz, de ez adja meg a stílusát, a hangulatát. Amúgy bakeliten kiadták az újrakeveert, bőgővel megáldott verziót.
Metallica - Dead Kennedy Roll c. számot hallottátok már? :) -
#3552 De igen, akkor lenne csak készen :P Most van a kezünkben egy amatőr módon kevert demófelvétel. -
#3551 azmár nemlenne ajfa -
#3550 AJFA basszussal, mmmmmmm..... -
#3549 Amúgy arra én is marhakíváncsi lennék, hogy milyen lenne egy MOP vagy AJFA vagy RTL most, studio minőségben. -
#3548 hát Lars megmondta...minimum 3év új albumig :(
szóval addig én kérnék egy újrafelvett Master of Puppets albumot tőlük:)
+ egy garage inc. 2-őt -
#3547 Hát a Grope féle AJFA feldolgozás valami nagyon epic lett. Ezt hallgatom pár napja egyfojtában. -
gyuri12 #3546 Dream Theater-Orion
Az egész albumot előadták élőben,csak úgy.:) -
#3545 Machine Head - Battery -
#3544 Ez se rossz csak a minőség szar. De kegyetleeeen!
PANTERICA
-
Egyik legjobb cover. -
#3542 Amúgy most tribute albumokat hallgatok. Vannak förtelmes előadások, de van pár egész jó. 25 albumnyi feldolgozás. Kezdve a black metal tribute-tól a bendzsós redneck/hillbilly tribute-ig. :D -
#3541 -
#3540 Mókás, telefonomba beírtam jegyzetnek hogy Metallica az isten, és valami céllal írtam bele, de már nem tudom milyen célból. :D Arra sem emlékszem, hogy mikor. :D Az este ivászat volt, lehet annak valamilyen következménye. -
#3539 konfirmálni nefelejtsetek el. -
#3538 :D -
#3537 sry csak annyira beizgultam hogy összezavarodtam, máris szavaztam két e-mail-lel. -
#3536 #3531 -
#3535 semmijóez,jaés kérek mindenkit hogy jelezze hogy kitöltötte-.-" -
#3534 várj.
most mi van ?
elvesztettem a fonalat. -
#3533 jó a kurva apám, nemszóltam...szóval...
SPAM.MINDENKI.MOST. -
#3532 töröltem is:D
félreértettem oldalt:D -
#3531 megvolt. -
#3529 gondolkoztam azon hogy ha jönnének Budapestre mondjuk, akkor mennyien mennének meet and greet-re,nemtudom mennyien vannak feliratkozva metclub-ra stb.
jaés nemazhogy milenne ha jönnének mer tudom hogy jönnek jövőre-.- -
#3528 ajándékba kaptam,szal titok de vanegy érzésem hogy 13 ezer:D -
#3527 én is akartam rendelni, de egyenlőre még keményen válság van... :(
grat! -
#3526 Ejj, grat! Honnan, mennyiért? -
#3525 Live Shit: Binge & Purge büszke tulajdonosa lettem -
bcrics #3524 ááh megtaláltam..:) -
#3523 Holy Wars? -
bcrics #3522 megadethről jut eszembe ..van 1 dal amihez klipp is készült de nem tudom a címét,,a klippben vmi olyasmi van hogy van 1 srác és mustaine terelgeti jobbra balra a 90évekből..vmi iesmi,,nem tudjátok a dal címét?:d -
#3521 Megadeth-től ami nagyon tetszik,az az Angry again.Szerintem a világon a legjobb riffek ebben a számban vannak!Master of puppets után a kedvenc számom.Egyszerűen borsózik tőle a hátam!Meg az Anarchy in the U.K. is jobban tetszik Mustaine előadásában,mint az eredeti.A Metallicánál a Last Caressel vagyok így,meg a So what-tal.Az eredeti So what-ban nincs akkora erő meg indulat,mint a Metallica verziójában.A legjobb Whiskey in the jar feldolgozást is ők csinálták meg.A Metallica meg a Megadeth között szvsz az a különbség van,hogy ők még a 90-es években is tovább vitték azt,amit '83-ban elkezdtek,a Metallica pedig úgyszólván kicsit lightosabb zenét kezdett el játszani,mert kísérletezgettek,valami újat akartak, az más kérdés hogy szvsz nem igen jött össze nekik.Nekem pl.:a Black album utáni lemezek már nem annyira tetszenek, kivéve a Death Magneticet,másnak pedig az újabb lemezek jönnek be,embere válogatja. -
bcrics #3520 jaja,,én sajnálom hogy kirk élőben a szólóit összevissza waholja-és imprózza mer' vhol ez jól sikerül és vhol nem annyira.pl a seek&destroy solorészét nemsitudom mikor hallottam utóljára ugy ahogy az a lemezen van..mustaine anno a "régi felvételeken" ugyanugy játszotta élőben de kirk nem nagyon erőlteti a studió verszönt élőben:D
egyébként kirktől alegjobb legszeniálisabb ez sztem:)..
Little wing -
#3519 Igen, Kirkadonra gondoltam. : ) Köszi;)