METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe 😊))))))))))
mondjuk a 7. perc után már kicsit érdekes az összhang 😄
mondjuk a 7. perc után már kicsit érdekes az összhang 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sztem meg hagyni kéne ezt, és újat kezdeni:
Greatest Band? METALLICA! És oda mehetne az összes szám, le van tudva, f'szt kell itt görcsölni má itt e!! 😄DD
Greatest Band? METALLICA! És oda mehetne az összes szám, le van tudva, f'szt kell itt görcsölni má itt e!! 😄DD
...vágod?
meg amúgyse csinálhatom azt hogy többet lehessen választani, mivel számomra a greatest hits-be lazán belemegy 50 szám, csakhát azúgy soklenne
.
kár hogy csak kettõt lehet választani
de ugye nem mindenhonnan kettõ lesz csak, mert innen a 7. legjobb szám is jobb mint pl. a St.Angerrõl bármi (csak megjegyeztem)
de ugye nem mindenhonnan kettõ lesz csak, mert innen a 7. legjobb szám is jobb mint pl. a St.Angerrõl bármi (csak megjegyeztem)
Köszi:-)Amúgy a szavazáshoz hozzászólva,a Kill'em all-rõl a Whiplash és a Seek & Destroy a legjobb két szám.A legjobb album szerintem a Ride The Lightning,a legrosszabb szerintem a Load.Az új album tök jó lett viszont,szépen hozza a Metallica-színvonalat:-)
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nem tudjátok,hogy a '91-es moszkvai koncert kijött-e dvd-n?Mert igen állat volt!!!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ezt most benéztem, eddig észre se vettem, hogy a garázs bejárat ott van elõl, fél emelettel a ház alá süllyesztve. :\
Chaos Anno Domini
Ha minden igaz, ebben a házban lakott Cliff meg a többiek, amikor odaköltöztek hozzá San Franciscoba.
Chaos Anno Domini
hát akkor reménykedjünk 😊
'93 MTK "Stadion"
'99 MTK "Stadion"
itt lógnak a jegyek a falon bekeretezve 😄
'99 MTK "Stadion"
itt lógnak a jegyek a falon bekeretezve 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Attól tartok mégiscsak téves lesz, a hivatalos fórumon még a nyáron nyitottam egy témát, amiben ugyan errõl a koncert sorozatról írtam, és mindenki azt mondta, hogy fake.
http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=72639&
#2, 10, 13, 16-os hsz-ekben elég hitelesen érvelnek a lista hiteltelensége mellett.
http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=72639&
#2, 10, 13, 16-os hsz-ekben elég hitelesen érvelnek a lista hiteltelensége mellett.
Chaos Anno Domini
Yessssssssssssssssss, finally!!!
btw, BOW DOWN! <#vigyor>#vigyor>
btw, BOW DOWN! <#vigyor>#vigyor>
sk, kipipálva .d
http://thenamelessphoto.com/
köszi
viccelsz? ezen nõttem fel... <#wave>#wave>
Mikor megjelent a MOP ,én már akkor növesztettem a hajamat. <#vigyor2>#vigyor2>
Mikor megjelent a MOP ,én már akkor növesztettem a hajamat. <#vigyor2>#vigyor2>
Hát én nem nagyon tudnék kedvencet választani,mert mindegyik hatalmas egyéniség.
Ezért aztán majomarcú Trujillo-ra nyomtam,ha már választani kellett. Csak,hogy legyen neki is. <#eljen>#eljen>
Ezért aztán majomarcú Trujillo-ra nyomtam,ha már választani kellett. Csak,hogy legyen neki is. <#eljen>#eljen>
egyébként az archív szavazások végeredményét nem lehet megnézni valahol?
Cliff 😊
személy szerint a legjobban Kirk-öt szeretem, mivel ö a legnyugodtabb mind közül.James-nél voltak pillanatok amikor kicsit idegesített(pl:load koncertek környékén), de lassan-lassan megszerettem😄jófej,poénos😄.Lars-nál már vannak problémák😄DD ismeritek milyen (:
összességében imádom öket mind, kivéve dave-et, meg mostmár jason-t se kedvelem nagyon.
összességében imádom öket mind, kivéve dave-et, meg mostmár jason-t se kedvelem nagyon.
.
Lloyd Grant és Ron McGovney kimaradt. 😛 Én részemrõl nem szavaznék, ez nem fair kérdés. 😊 Nem a 2 kimaradt illetõ miatt, hanem mert nincs kedvenc, ilyenben nem lehet sorrendet állítani.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini