METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Disposable Heroes
Leper Messiah
mert úgyis a Puppetz lesz az egyik továbbjutó, de a második hely talán szoros lesz
Leper Messiah
mert úgyis a Puppetz lesz az egyik továbbjutó, de a második hely talán szoros lesz
na, meghallgattam, jöhet a szavazás, de ha nem 8-at lehet jelölni akkor nem szavazok<#schmoll2>#schmoll2>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
jatélleg-.-
de én szeretném hogy még 80-an szavazzanak ,szal addig nemlesz új szavazás
[elkezdett alregeket csináni<#ravasz1>#ravasz1> ]
de én szeretném hogy még 80-an szavazzanak ,szal addig nemlesz új szavazás
[elkezdett alregeket csináni<#ravasz1>#ravasz1> ]
.
na most meghallgatom Mastert, hogy tudjak rendesen szavazni <#zavart1>#zavart1>
Escape-re és a Trapped under ice-ra szavaztam:-)
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
énmeg a cd-t hallgatom-.- igaz a hangfalam kezd furcsa hangokat kiadni de nembaaaj<#gonosz1>#gonosz1>
.
torrenten fenn van a Guitar Hero III-as verzió, kb ezerszer jobban szól, nézzétek meg... elképesztõ...
Ktulu 😞
Ktulu 😞
ésakkor meg ktulu-t sajnálnánk, hameg nem ktulut akkor ride-ot....stb.
nemlesz ezígy jó embörök. úgy nézki creeping defet nemismerik annyian.és hogy az album legnagyobb trash nótája csak 1 szavazatot kapott?(ffwf)
nemlesz ezígy jó embörök. úgy nézki creeping defet nemismerik annyian.és hogy az album legnagyobb trash nótája csak 1 szavazatot kapott?(ffwf)
.
és a Creeping meg a Ktulu sima kiesõ helyen...
én tényleg szeretem a Bellz-t, de nem hinném, hogy annak kellene az elsõ helyen állnia - dehát ezért is érdekes a szavazás
én tényleg szeretem a Bellz-t, de nem hinném, hogy annak kellene az elsõ helyen állnia - dehát ezért is érdekes a szavazás
Ígyisvan. 😊 Creeping egy tökéletesre komponált mû. A váltások, a riff amit Kirk hozott magával az Exodus-ból, a dinamika, a tempó, az elején a megállás, a szóló, a dalszöveg, a tömeghangulat fokozó "DIE! DIE!", az epikus hangzás egyszerûen felülmúlhatatlan zenét alkot. Persze ezt sok számról el lehetne mondani, de nekem a Creeping Death a No.1 'Tallica nótám.
Chaos Anno Domini
Ne hagyjátok a Creeping Death-t!😊 Istenem az az érzés, amikor koncerten ordítod torkod szakadtából, hogy DIE DIE DIE DIE!!! Közben az öklök a magasban..... Na akkor van igazán "agy eldobás".😊
naaa, most itt nemazon van a hangsúly, hogy amelyikre nem szavazunk az gyenge szám. énmost bells-re meg a creepz-re szavaztam amúgymeg ktulu-t is lazán nyomtam volna meg rtl-t is<#circling>#circling>
.
basszameg, itt nem tudok szavazni 😄
tul jo a felhozatal
tul jo a felhozatal
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Meglepõdtem, hogy egy amerikai legenda gitárját Mo.-on állítják ki, ergó a kiállítás alapvetõen nem magyar szervezésû?
Chaos Anno Domini
A Hangfoglaláson kint van Cliff Burton gitárja és ki is lehet próbálni.
Én nem találtam meg 😞
Én nem találtam meg 😞
Én simán továbbjuttatnék 4-et innen, de sajnos csak 2-re lehet szavazni. Nehéz kérdés. Igazából nem a két legjobbra szavaztam, hanem a négybõl csak úgy kiválasztottam kettõt.
Chaos Anno Domini
szoros az állás, azért a Ktulu nem szabadna hogy kiessen, bár senkit nem akarok befolyásolni
de azért jó, hogy mindegyik szám legalább 2 szavazatot szerzett magának, a többi albumokon nem hiszem hogy lesz ilyen - vagyis lesz 1 vagy 0 szavazatos szám
egyébként a Ride album továbbjutótippjeim (ami nem azt jelenti, hogy feltétlen ezekre fogok szavazni):
Ride, Bellz, Fade, Creeping, Ktulu
szóval szerintem szoros lesz, és ezek közül 3 nem jut be... (és az album egyik titkos esélyese (számomra) az Escape sehol nem lesz sajnos), már megint erõs a mezõny... és hol van még a két legjobb album...
egyébként a Ride album továbbjutótippjeim (ami nem azt jelenti, hogy feltétlen ezekre fogok szavazni):
Ride, Bellz, Fade, Creeping, Ktulu
szóval szerintem szoros lesz, és ezek közül 3 nem jut be... (és az album egyik titkos esélyese (számomra) az Escape sehol nem lesz sajnos), már megint erõs a mezõny... és hol van még a két legjobb album...
és addig vártunk, míg a döntetlenrõl végül kiesett a Whiplash... nagy kár érte
én csináltam nebáncsatok!!
meghaltam amire összeszedtem klippeket, aztán meg vágások ÁÁÁHH legalább vannak benne jórészek<#idiota>#idiota>
meghaltam amire összeszedtem klippeket, aztán meg vágások ÁÁÁHH legalább vannak benne jórészek<#idiota>#idiota>
.
tiltsuk be rick rubint!!!!!44445%%!!
fogjuk el,kötözzük le, és jáccuk le death magneticet neki max hangerön...fülhallgatóval!!!!!44
fogjuk el,kötözzük le, és jáccuk le death magneticet neki max hangerön...fülhallgatóval!!!!!44
.
Van ráció abban, amit mondasz, de az lett volna a legjobb, ha eleve normálisan masterelik a cuccot, oszt kész, most nem lenne ez a szarkeverés.
...vágod?
ésha remixelnék milenne?......hát azlenne hogy kb senkise venné meg mivel már neki megvan eredetibe, inkább letöltené.
.
de figyeljetek már, tudjátok mennyi pénzbe telik egy ilyen re-mix? és újra másolás több millió példányba? nemkis pénz ez. Lars meg azt mondja, amit a kiadó mond neki, nem hülye ö se.
.
Jaja, hogy az internet miatt mindenki "szót kap", a panaszkodók meg még hangosabb szót kaphatnak. 😊
Chaos Anno Domini
Lars nem ért egyet a panaszkodó fanokkal, a cél az volt, hogy dübörgõ, "élõ", izgalmas hangzása legyen az anyagnak. Nincs vele baj. Meg hogy szerinte jól hangzik.
Azzal érvelnek, hogy többen mondják azt, hogy tetszik, és csak páran, hogy nem. De itt az a baj, hogy aki azt mondta rá hogy tetszik, az nem a minõségre mondta, hanem az anyagra. Aki panaszkodik, az meg nem az anyagot szidja, hanem a minõséget.
Azzal érvelnek, hogy többen mondják azt, hogy tetszik, és csak páran, hogy nem. De itt az a baj, hogy aki azt mondta rá hogy tetszik, az nem a minõségre mondta, hanem az anyagra. Aki panaszkodik, az meg nem az anyagot szidja, hanem a minõséget.
Chaos Anno Domini
magyarul Lars leszarja, hogy a rajongók mit dumálnak, mer' hogy õ már napok óta ezt hallgatja a kocsijába, és szte fasza úgy, ahogy van.
Ja, és szerinte ezeknek a véleményeknek is az Internet az oka.
Ja, és szerinte ezeknek a véleményeknek is az Internet az oka.
...vágod?
Chaos Anno Domini