METALLICA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paulie
unforgiven(nemkell magyarázat)
enter sandman meg azért mer fülbemászó és elsö szám amit legitároztam mer könnyü😄

.

Met
Wolf, Wherever

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tigeroo
azért nem az unforgiven, mert nekem a 2. része jobban bejön
tigeroo
nothing else matters, of wolf and man

a régebbi albumokról nemtudtam annyit nyilatkozni azokat még nem hallgattam annyira.
demost beszállok😊
Paulie
8kor "black" szavazás!

.

Paulie
nekem jobban tetszik picivel a blackened...akkormost nyerjen ö.nemlehet mindenkinek ugyanaz a kedvence <#vigyor2>

.

csak akkor teszitek be a következõ szavazást, ha a Justice-t utolérik és kiesik? na jó, csak vicceltem, de az tény, hogy egy darab szavazat-különbségen belül 3-an is taszítanák lefelé...

Paulie
<#vigyor3>

.

zvaragabor
Hopp, "Justice".

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ezennel egy eredeti ...And Justive For All album büszke tulajdonosa vagyok (még csak elméletben). 😊

Chaos Anno Domini

Paulie
hátigen,a rövidebbet a legrövidebb húzza.

.

highlander15
Menj a francba😛Egyébként amióta a józan eszemet tudom (másfél éve kb),imádom a Metallicát. Egyébként a To live is to die-ra nem is nagyon számítottam,hogy ilyen sokan fognak rá szavazni.One viszont várható volt,engem a klipje és a szövege fogott meg nagyon.Black Album-ra kíváncsi leszek,hogy melyik szám lesz a gyõztes:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

zvaragabor
Nothinggal nincs bajom, tetszik, bár azon meg érezni, hogy nem tudatosan komponált szám. Ugye James egy akkori lánynak írta, majd Lars dobta fel az ötletet, hogy felkerülhetne az albumra.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Igen, az elõzõ hsz-em folytatódott volna tovább is, csak úgy döntöttem, inkább nem bonyolítom. Az lett volna a lényege, hogy ez az egyik legtöbbet játszott szám, mert ugye nem olyan kemény, mint az elõzõ négy album, így sok metált nem hallgató is megkedvelte. Ugye sokat játszák, már-nár "túl" sokat, úgyhogy bele lehet unni. Valamint a hithû thrashereknek meg pofánköpés. 😊

Chaos Anno Domini

nálam sem favorit, sõt, mint ahogy a Nothing Else se
csak én erre számítok, de lehet hogy nem ez lesz

egyébként én a The God That Failed-et és a My Friend of Misery-t is többre tartom/jobban kedvelem mint az Entert - csak hát az Enterféléket játszották legtöbbször koncerten, és az emberek azokat jobban ismerik
(de akkor úgy tûnik, ennek ellenére nem nagyon szeretik), na majd kiderül, itt mi a helyzet

zvaragabor
Hivatalos fórumban korábban volt egy szavazás, hogy melyik a leg-túlértékeltebb metallica szám. Legtöbb szavazatot a Sandman kapta, toronymagasan vezetett. Érdekes, hogy egy ennyire híres számot, amin rajta van a Metallica bélyege, ennyien nem szeretnek, illetve túlértékeltnek vélik. És a helyzet, hogy nekem sem egy favorit. 😊

Chaos Anno Domini

na jó, nem hõbörgök, fõleg hogy egyre gyengébb albumok jönnek ezek után

a következõkben az Enter Sandman és a Sad but True a legesélyesebbek szerintem, esetleg az Unforgiven, mert úgy látom a lassabbakat szeretik a jelen levõk (a Fade to Black és a Welcome Home is sima továbbjutók voltak)

alig akarom elhinni, hogy az Eye of The Beholder-t és a The Frayed Ends of Sanity-t ilyen kevesen szeretik, nekem pl. a Frayed az egyik kedvenc számom

Metwork
Harvi és Justice

I will use google before asking stupid questions.

zvaragabor
Harvester, To Live.

Chaos Anno Domini

gercse
One, To Live Is To Die

Paulie
Blackened, to live

.

One <#gonosz1>

http://thenamelessphoto.com/

lassan az éppen lemaradókból jobb listát lehetne csinálni, mint a továbbjutókból - Whiplash (1 szavazat), Creeping (2), Ktulu (3), Disposable (1), Orion (3)

a végén lehetne egy olyan is, hogy a végül bekerülõ számok közül hányra szavaztál, hogy bekerüljön (én eddig 0/6-tal állok...)

zvaragabor
Ezigen. Dzsekó rules! 😄

Chaos Anno Domini

bertino
sztem várjunk hónapig.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
mit gondoltok arról, hogy nevárjunk és holnap jöhet AJFA szavazás?
csak mert most jó gyorsan összegyûlt sok szavazat, bár van egy döntetlenünk...

.

Paulie
és akkor kedvenc albumomról egy gyengébb számot..... nemkönnyü hogy öszinte legyek, lehet másoknak könnyebb. (:

.

Met
Amúgy szerintem úgy kellett volna a szavazást, hogy melyik az a szám amit nem annyira szeretsz, 1 rosszat könnyebb kiszúrni mint 2 jót.

zvaragabor
...És Igazságot Mindenkinek albumról 4-et tartok esélyes befutónak. Majd kiderül hogy elképzelésem igazolódik-e. 😊

Chaos Anno Domini

Paulie
akkor köv szavazás nem ajfa lesz hanem britney spears-röl valami szavazás ok?<#integet2>

.

highlander15
Evidens:-)Soroljam õket?:-)Egyébként az egész MoP-ot imádom,de az örök a Ride the lightning marad:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Szerintem a Harvester of sorrow lesz a második.

Paulie
jaértem, nyomjuk azt ami a kedvenced 😄

.

azért a Justice-ról se lesz egyszerû választani...
ott a One az elsõ számú esélyes befutó, de a második helyre legalább 6-an pályáznak majd szerintem

highlander15
Szavazhatnának rá többen is,olyan frankó szám,a második kedvencem a Trapped under ice után!

Met
úgy bassza meg, hogy csak 2-t lehet szavazni 😄

highlander15
Hogy van az,hogy a Damage csak 6%-ot kapott?Bassza meg!:-D:-P

Paulie
Master of Puppets-nak nyernie kell mer gyönyörü szám....a legtökéletesebb amit valaha írtak.<#alien2>

.

Met
most Master és Disp 😄

dettó (:

http://thenamelessphoto.com/

gercse
Master és Sanitarium

Paulie
hú úgylátom ezt többen ismerik vagy mostmár figyelnek mikorjön új szavazás😊

.

Beast Machine
Engem vmi miatt nem enged szavazni a mocsok, de Master és Battery, ofkorsz.

...vágod?

zvaragabor
Sanitarium, Disposable.

Chaos Anno Domini

el sem hiszem, hogy a Disposable Heroes ilyen jó áll, nem is gondoltam volna (remélem bejut) - és már megint nincs 2 szavazat alatti szám, erre se számítottam

bertino
master és orion.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Paulie
master & thingy

.

Metwork
The Thing és Orion

I will use google before asking stupid questions.