METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enter sandman meg azért mer fülbemászó és elsö szám amit legitároztam mer könnyü😄
.
a régebbi albumokról nemtudtam annyit nyilatkozni azokat még nem hallgattam annyira.
demost beszállok😊
.
Chaos Anno Domini
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
csak én erre számítok, de lehet hogy nem ez lesz
egyébként én a The God That Failed-et és a My Friend of Misery-t is többre tartom/jobban kedvelem mint az Entert - csak hát az Enterféléket játszották legtöbbször koncerten, és az emberek azokat jobban ismerik
(de akkor úgy tûnik, ennek ellenére nem nagyon szeretik), na majd kiderül, itt mi a helyzet
Chaos Anno Domini
a következõkben az Enter Sandman és a Sad but True a legesélyesebbek szerintem, esetleg az Unforgiven, mert úgy látom a lassabbakat szeretik a jelen levõk (a Fade to Black és a Welcome Home is sima továbbjutók voltak)
http://thenamelessphoto.com/
a végén lehetne egy olyan is, hogy a végül bekerülõ számok közül hányra szavaztál, hogy bekerüljön (én eddig 0/6-tal állok...)
csak mert most jó gyorsan összegyûlt sok szavazat, bár van egy döntetlenünk...
.
.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Chaos Anno Domini
.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
ott a One az elsõ számú esélyes befutó, de a második helyre legalább 6-an pályáznak majd szerintem
.
http://thenamelessphoto.com/