METALLICA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mitõl ilyen jó ez az Ain't My Bitch?
csak kérdezem, mert nekem nem tetszik
csak kérdezem, mert nekem nem tetszik
Ain't My Bitch, Until It Sleeps
http://thenamelessphoto.com/
ott helyesen írják hogy Hetfield egyetlen egy száma amit ö írt egyedül, és ez az egyik szám amiben Ulrich nem szólt bele, amásik az Anesthesia, ami CLiff híres szólója. :)
.
A Motorbreathnél ezt írja a Wikipedia.
Alant viszont az Anesthesia-nál érdekes dolgokat írnak. Most akkor melyik?
Alant viszont az Anesthesia-nál érdekes dolgokat írnak. Most akkor melyik?
...vágod?
Fogóóóskérdéccs. De...
Papa Het írta ezt a számot, érdekesség, hogy a banda történetében ez az egyik azon két dalok közül, amiket õ egyes-egyedül írt ((a másik ilyen is egy Kill-szám, az (Anesthesia) Pulling Teeth)).
Papa Het írta ezt a számot, érdekesség, hogy a banda történetében ez az egyik azon két dalok közül, amiket õ egyes-egyedül írt ((a másik ilyen is egy Kill-szám, az (Anesthesia) Pulling Teeth)).
...vágod?
a következõnél:
Bleeding Me
The Outlaw Torn
és szerintem még a King Nothing se rossz - az album színvonalához képest persze - de azt hiszem innen az Until It Sleeps-t szeretik sokan, én mondjuk annyira nem ugrálok érte (esetleg még a Hero-ra ill. a Mama-ra várok szavazatokat)
bár az is lehet, hogy én csak egyre szavazok kettõ helyett (Outlaw)
Bleeding Me
The Outlaw Torn
és szerintem még a King Nothing se rossz - az album színvonalához képest persze - de azt hiszem innen az Until It Sleeps-t szeretik sokan, én mondjuk annyira nem ugrálok érte (esetleg még a Hero-ra ill. a Mama-ra várok szavazatokat)
bár az is lehet, hogy én csak egyre szavazok kettõ helyett (Outlaw)
számomra meglepõ, hogy a The God That Failed 0-n áll, mivel még a gyengébben is kaptak itt egy szavazatot, de hát ez van
Azért ennyire szoros mert ehhez az albumhoz készült 5 klipp...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
sõt, egyre szorosabb... messze még a vége
eddig úgy tûnik, a két lassú jut be (Unforgiven és Nothing), és ezzel a jubileumi 4 és feledig lassú is képviselteti magát...) valószínûleg a Kill-rõl is bekerült volna egy lassú, ha lett volna rajta olyan...
persze azért még nem lefutott a dolog
persze azért még nem lefutott a dolog
Enter Sandman éééééééésss..... (dobpergés) Sad but true.
örök favoritok
örök favoritok
na felvan adva a lecke |:
egyébként nekem azért ezek, mert a Sad but True szinte az egyetlen régebbi Metallicára hasonlító szám az albumról
- a másik pedig a Roam... (szerintem)
és én amúgy sem szeretem a lassú számokat, bár azt elismerem, hogy az Unforgiven tényleg jó szám
nekem az Enter túl dallamos, túl slágeres, a Nothing túl elcsépelt, a Wolf még jó, de a Roam jobb, a God that Failed szerintem nem rossz, a My Friend of-nak meg a basszusrésze tetszik, de összességében nem jobbak mint az említett 2, a többi meg gyenge - persze ez csak az én véleményem
- a másik pedig a Roam... (szerintem)
és én amúgy sem szeretem a lassú számokat, bár azt elismerem, hogy az Unforgiven tényleg jó szám
nekem az Enter túl dallamos, túl slágeres, a Nothing túl elcsépelt, a Wolf még jó, de a Roam jobb, a God that Failed szerintem nem rossz, a My Friend of-nak meg a basszusrésze tetszik, de összességében nem jobbak mint az említett 2, a többi meg gyenge - persze ez csak az én véleményem
nem, mert amit én keresek az nem metallica .csak az a baj hogy nem tudom hogy ki..
nem a One-ra gondolsz véletlen? mert az kezdõdik egy háborús film bejátszásával és a szövege a következõ: "Stop it no! get you ass outta there! move it! go go go! Move, move!"
tudom tudom, csak hirtelen klasszikusra gondoltam:D
nagybögöre(kiesett hosszú ö-m egy multi játék közben-.-)
nagybögöre(kiesett hosszú ö-m egy multi játék közben-.-)
.
miaz?:D hülyén fogalmaztam?:D
a master of puppets riffjét na:D
amúgy a #2385-re ment :o)
a master of puppets riffjét na:D
amúgy a #2385-re ment :o)
Tudom hogy ez nem METALLICA de hasonló metál zene amit keresek, hátha tudjátok az elõadót.80as évek vége de inkább 90es évek elejéreõl keresnék egy MEATAL zenét.Egy kb 30 másodperces introval kezdõdik a song amiben robbanás meg szintetizátor hallaccik mintha valami háború lenne.utána beindul a metál.Egy férfi énekel és valami olyasmi van a refrénben ,hogy:
goota get out of here, to stay alive bla bla bla
Ennyit tdok róla.Ha valakinek van valami fogalma róla hgoy mirõl beszélek, lécci írjon.
Köszi elõre is.
goota get out of here, to stay alive bla bla bla
Ennyit tdok róla.Ha valakinek van valami fogalma róla hgoy mirõl beszélek, lécci írjon.
Köszi elõre is.
de mindenki mondja el hogy miért is aza kedvence:D
tudom eddig nemcsináltuk de érdekelne kinek miért is az ami<#vigyor3>#vigyor3>
tudom eddig nemcsináltuk de érdekelne kinek miért is az ami<#vigyor3>#vigyor3>
.
Sad But True
Wherever I May Roam
Wherever I May Roam
de ugyanúgy szeretem sad but true-t és már nagyon várom hogy halhassam végre élöben:)
nothing else matters meg egy új fejezet metallica életében...
nothing else matters meg egy új fejezet metallica életében...
.