8853
"...MASTER! MASTER!..."
-
#3760 Húú megy a bizniszelés? Hol akartok lenni? Ha 5 részre lesz felosztva...Stage előtt vagy 2. sor vagy ülések? -
CUCLI #3759 hallod pocs. szolok nagymuternak, hogy rakjon el par jegyet elore. csak kikene talani hol akarunk lenni pontosan -
Barnus #3758 Neten nem egyszerübb megvenni? vagy szerinted nem lehet? -
#3757 úgy érzem kedden jegyiroda előtt leszek hajnaltól (: -
bcrics #3756 nah jó,elég ha zakk bácsi jön kicsit gitározni. -
bcrics #3755 jeah,nembánnám elhoznák még a black label societyt azt királyság:D -
#3754 Megjegyzés: A Worldticketshop által használt kategória-rendszer nem egyezik meg a szervező által megállapított kategóriákkal.
az igen... -
#3753 ez nemigaz,nyugalom lesz ez olcsóbb is,nemhiszem hogy 30ezer egy állójegy,fasság -
Barnus #3752 és ezek mennyire hivatalos árak, miután elvileg 15-étől lehetne cask venni jegyet, de itt már most van vásárlás lehetőség?:) -
#3751 Én is ezt mondtam:-( -
#3750 mennyit ér egy egészséges vese kb?:Ddd -
#3749 asztakurva ... -
#3748 Jegyárak -
#3747 Erre gondoltam...
Amúgy meg boldogság van!!! ^^
-
#3746 a nagyközönség számára csak 15-étől lehet jegyet venni, az előtt csak a metclubosoknak elérhető -
#3745 Mennyibe fájnak a jegyek sehol se találom... basszus most már remegek a kezem...csak tudjak elmenni bassza meg...spórolás karácsony Névnap + Szülinap = Metallica koncert...
Ez a 3 "ünnep" 1 hónap alatt forog le nálam...még idén megrendelem a jegyet! -
#3744 há ahhoz kéne egy jó nagy adag szerencse, hogy épp ebből csináljanak dvd-t. -
#3743 Elnézve a jegyárakat baszhatom az egészet:-(Remélem kiadják róla a live dvd-t,ha már élőben nem láthatom:-( -
#3742 index.hu
Budapesten lép fel a világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese, a Metallica. A koncert a Puskás Stadionban lesz 2010. május 14-én.
A világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese, a Metallica 2010. május 14-én Budapesten lép színpadra, a Puskás Ferenc Stadionban, jelentette be a szervező Live Nation Hungary. A Metallica negyedszer látogat hazánkba, utoljára tizenegy évvel ezelőtt volt itt a James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo alkotta együttes.
A World Magnetic Tour '10 koncertkörút az idén megkezdett nagyszabású stadionturné folytatása lesz, amelyet eddig közel 2 millió ember látott világszerte; a 2010-es része januárban Dél-Amerikában kezdődik, és tavasszal ér Európába.
A budapesti koncertre hat jegykategória lesz: a küzdőtéren közvetlenül a színpad előtt front of stage szektor kerül kialakításra, ide csupán limitált számú rajongó tud jegyet váltani. A normál állójegyek mellett még négy különböző árú ülőjegy lesz; ezek a színpaddal szemben, illetve oldalirányban elhelyezkedő lelátókra szólnak.
A belépőkhöz először a Metallica Fan Club tagjai tudnak hozzájutni, december 13-án 9 órától december 14-én 18 óráig a www.metclub.com [1] oldalon keresztül. A nagyközönség részére a jegyárusítás december 15-én kedden, 10 órakor kezdődik a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, illetve a www.tex.hu [2] oldalon keresztül. A turné eddigi állomásain rendkívül gyors ütemben keltek el a jegyek, így a Live Nation a budapesti koncert kapcsán is arra számítunk, hogy pár nap alatt telt házas lehet a rendezvény.
A Metallica várhatóan az idén összeállított programhoz hasonlót játszik Budapesten is, ez azt jelenti, hogy több mint 2 órás koncertre és a Death Magnetic album dalai mellett a kultikussá vált slágerekre is fel lehet készülni. -
#3741 ha elmeritek kapkodni a front stage jegyeket metclubosok....-.-
eskü felkeresem mind! -
#3740 F_ASD_asdf:_ADFs_ASDF_ASDF_:ASDF-:FSDFASD_SFAD_F:SD-:ASDF_ADFs_sdf_SDF_A
MÁJUS 14 BUDAPEST HÁH METALLICA -
artschi2 #3739 Most már hivatalos -
#3738 most nézem, legutóbbi hírlevélben ennek a pesti dolognak nyoma sincs.
hm. -
#3737 áááááááááálljon meg a menet...
május 14 a winfos szerint pont egy péntek lesz.
huh, mondjuk hazarepülnék pénteken... áááhh, csak ki tudok könyörögni egy nap fizetetlen szabadságot. -
#3736 bazeeegg.
és én meg itt vagyok kint.
nah, pedig egy metallica fórumos-koncertremenős együttes összejövetelben benne lettem volna.
nah majd legközelebb. -
#3735 Cry me a river....jah, ez nem az.
Blood! Lamb blood painted door, (motherfucker) I shall pass! -
#3734 ÉS MOST ZÚÚZZÚÚÚÚNK!!!!! MAAAAAASTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!
OF PUPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETSSS
-
#3733 NO NÁTING ELSZ MEDÖÖÖÖÖRSZ -
Kezdjük egy lightossal a tanulást...NOTHING ELSE MATTERS -
#3731 creeping death-et akarom ÜVÖLTENI!!!!4 -
gyuri12 #3730 Máris! -
#3729 holnapra készülj fel,nincs kifogás -.- -
gyuri12 #3728 :(
Ugye nem fogtok tarkón lőni? -
#3727 még nemtudod az összes szám szövegét? :/ -
#3726 ottleszek. -
gyuri12 #3725 Ha sikerül jegyet szereznem bemagolom az összes zenéjüknek a szövegét és a koncerten teli torokból ordítok mindent Hetfielddel. Bárcsak összejönne,fuck. -
#3724 hehe :D -
#3723 én is 10 évesen hallottam először és ugyan ezt :D -
#3722 neeeeeeee alig várom :D:D:D:D -
#3721 Életem első Metallica száma, amit hallottam MTVn..10 évesen...:)