907
  • zaki
    majd a 3-ba...
  • sg27
    MEGJELENT A MAGYAROSITASA!!!
    http://gamehunter.jatekhirek.hu/index2.html
  • hen-tes
    na de kérem szépen
    milyen dolog az hogy a wc-be letoltt sliccel áll a faszi
    és mit csinálna mást , hugyozik
    erre benyit a gépfegyveres csávó, a faszikám meg ilyedtébe f@sz se tuggya micsinájjon megfordul és egyenesen bele a sorozós csákókábaaz meg ilyedtébe elkezdett rohangálni
    na monndom... ő volna a postal 2 ?
    hát erre csak azt tom mondani , hogy.....
    KIRÁLY
  • Norbyte
    Kicsit pontosítok.
    Fater meg lett öntözve, szado-mazo ruciban van a pasi. Kievickélek a faborítású épületrészből és, és?
  • Norbyte
    Hali.

Szerdánál vagyok ohh, ahol a láva-szerű massza kavarog az üsrökben.
    Na, onnan merre kell továbbmenni? Mert ha lemegyek a csövekhez, az zsákutca és a fenti függőfolyosó elérhetetlen magasságokban van.
  • Poki
    Mikor jön a DOOM III?
  • Poki
    Azonos motor azonos befejezés.:)

Devastation szintén szutyok (ezt végig se bírtam jáccani annyira nem jött be).
  • Poki
    A vége meg szarfos. Vagy csak azért mert az Unreal2-nek is az volt?
  • Poki
    Hát az egész elég ratyira sikeredett ahhoz képest amekkora por lett neki kavarva. Ha már véres gamét akarnak csinálni akkor legyen reálisabb, nem csak a feje robbanjon szét, hanem szakadjon kéz láb, legyenek golyónyomok is a testeken és folyon szépen a vér. Ebből a szempontból nekem a SOF2 teccett nagyon, mivel ott tényleg reálisabb volt minden. Ha hasba lőttem akkor láccott is, meg a fószer oda is bambult és úgy esett össze. A fejekből folyt rendesen a vér és le is vághattam akár a fél arcát a komának. Szóval kevés ez a játék ahhoz, hogy véresnek lehessen titulálni.
    Az viszont jó hogy lehet rugdosni mindenkit. Az már nem hogyha belerugok egy hullába a lépcsőn néhol beleesik a lépcsőbe és eltűnik (RWS épület lejáró). Szóval csinálhatnának egy kibaszott nagy service pakkot a készítők.
  • Shaman
    Nálam nem tölt igazán sokáig,viszont van benne egy baki.Ha egy mentést töltessz vissza,az már betöltödik,de te a képet csak 1-2 sec. múlva látod. Értem ezalatt,hogy mikor van az a rész,hogy mész a futószalagon,s a zúzó,meg aprító gépekalatt rohangálsz.Én lementettem az egyik gép elött,s mikor betöltöttem,már mindig halott voltam.Aztán rájöttem a nagy igazságra.Már betölti a játékot,de a képet még nem kapom meg,azalatt a futó szallag szépen alávitt az egyik nagy kalapcsnak,oszt puff.Eccerüen csak úgy tudtam betölteni,hogy már töltés közben nyomva tartottam a hátrálás gombot,s így mire megkaptam a képet nem voltam halott.Szal ez eléggé el van baszva a gaméban.De lehet,hogy ez csak nálam ilyen.
  • Unknow
    dehogy nem:)sztem nagyon jól megvan csinálva.Én komolyan mondom ilyen sztorival már nagyon régóta nem találkoztam.Ezért lett most nálam az SH2 a best.Ráadásul nagyon zorko a hangulata... Szóval SH2 rulez:)))
  • Evil
    naz azert as sh2 se egy tokely.
  • Unknow
    A játék állandóan töltöget mert mindent generálgat.Olyan mint egy rosszul megírt GTA3!Egyébként maga a játék szerintem semmit nem ér így ahogy van.Ez a játék inkább multiba lenne jó mint így egyedül játszva mert,hogy is mondjam...hát ez így unalmas... Egyébként rengeteg hiba van a játékban.Említhetném már rögtön a tükröt ahol a macska nem látszik a puska csövön amikor rajta van.Vagy például azt,hogy ha egy emberkéne a lábát sorozom szét géppuskával akkor összeesik és mászik tovább de egy lövéstől máshova szinte azonnal meghal.Meg még sok apró ilyen idegesítő hibája van ennek a játéknak...nem is mondok többet:)Megyek is vissza Silent Hill 2-zni:)
  • KG21
    Már az röhejes hogy a pályarészek között 50 méter van!
  • Jano
    Tényleg sok a töltés, géptől (majdnem) függetlenül. Sok RAM is hiába (nekem 512).
  • Evil
    pl keves a ramod.
  • Carlos
    Hehe...nekem csíra gépem van (900 Cerka) de nálam is 2 percet töltögetett.
    Hehe...ezexerint az Engine a szar!
  • Hoz_Hun
    Jaja. Én is azt vallom, hogy a normál embereknél normál felfogásal nem gáz ez a játék.
    Bár ilyenkor mindig eszembe jut jó öreg Hannibál Lekter szavai, hogy mi után is vágyodik az ember,... amit nap mint nap lát. Remélem nem ébreszt fel valami alvó rémet a game, bár öszintén én nem hiszek benne, de megértem mások félelmeit.
  • Carlos
    Aki gyilkolászni akar az akkor is öl, ha nem jáccik ilyenekkel!
    Amúgy amikor hazaérek az Önkormányzattól, ahol felb***ták az agyam (ott melózok) akkor hazamegyek szétütök pár embert és kész jólvagyok. Utánna vagy nevelgetem a Simjeimet vagy vidámparkot építek, esetleg SimCity 4. Szerintem ez erre jó!
  • Hoz_Hun
    Nem csodálom...
  • Hoz_Hun
    Ugh. Beteg egy progi, meg kell hagyni. Pihent agyuak lehetnek akik kitalálták. Macska mint hangtompító? Mondjuk nekem már a Carmagedon sem jött be. Én ilyen humánus lélek vagyok. Bár végül is nem az a cél, hogy kiírtsuk a várost, viszonylag lehet erőszakmentesen is nyomni. Fegyvertelen civilek leőlése, nekem nem rulez, még monitor előtt is rossz érzés fog el, ha egy sikongató nőt hátbaküldök sotival. Tudom, hogy játék, de rögtön az jut eszembe, hogy felkelt a kis virtuális világában reggel, felöltözött és eszébe sem jutott, hogy egy virtuális Hoz_ Hun aznap kifekteti egy lapáttal.
    Azért 16 év alatt nem engednék játszani vele embereket. A fölött meg ha valaki így éli ki magát még mindig jobb, mint ha valoságban produkálná ugyanezt. Mondjuk ott nem tudná visszatölteni a játékállást.

Egy dolog még fáj. A begyöpösödött antijáték mozgalom vezetői, most kaptak egy űtős darabot amit kivághatnak az asztalra "itt van nézzék meg e miatt történt minden". Remélem akkor sem lesz igazuk.
  • Shaman
    Na jó akkor visszatöltésböl csinálom meg,lehet nem jó elfogatni magam,s cellából szabadulni. Amúgy mennyi lóvé kell oda? 300?
  • Poki
    Én is eccerűen besétáltam oszt odaadtam neki a pénzt. Igaz gondolkodtam rajta, hogy utána szétlőjjem e a fejét de mondom ő most nem bántott úgyhogy csak felgyújtottam
  • Mike
    ez azért érdekes, mert én nem dobtam be semmiféle pairt sehova, befizettem a büntetést, azt jolvan
  • Mike
    mert csúnya kalózverziód van biztos

meg kell venni a programot, nem pedig ellopni

:))))

na jó, sajna fogalmam sincs
  • krisz2107
    Srácok!

Miért fagy ki a Game telepítéskor?

ezt írja nekem:

"Setup cannot open the source file 'E:\System\suburbs-3.int'!"

Miért??????????????????????????

Segítsetek! Plz!

• Shaman
    ööö nekem olyan problémám van amit elöttem már mások említettek,de nekem valamié nem jön össze. Leírom a szitut.
    Csütörtök van.Elmentem napalmért,aztán kellett volna rendörségre menni.Gondoltam elfogatom magam,mert így gyorsabb.Szal kiverekedtem magam a rendörségröl mindenkit kinyírva.No ekkor jöttem rá,hogy így nem tudom befizetni a nemtommit. Közben találtam a file roomban egy papírt. Szal kijöttem rendörség épületéböl,aztán vissza,s akkor már megint élt mindenki,de nem tudtam befizetni a marhaságot,pedig elvileg csak 300 lóvé,s nekem 750 volt. Olvastam,hogy azt amit találtam papírt be kell dobni a 3.-on a bedobóba. Hát mivel újra végigverkedtem magam rajtuk,megint találtam egy papírt.
    Most ott tartok,hogy már 3 -szor kiírtottam az egész rendörséget,s már 3 papírom is van,de nem tudom bedobni sehogy,pedig már gugolgattam is. A kérdésem:Töltsem vissza,s ne elfogatva hanem simán menjek rendörségre? Egyáltalán azt a papírt kell bedobni,ott fennt amit a file room-ban találok? Aki tud lécci segítsen,mert végig akarom vinni,s mán csak 1 nap lenne hátra.
  • Akuma-D
    Nővérkével kell beszélni aztán le kell húzni a sliccedet hogy lássa a limbit Ezután kell a géphez menni és belehugyozni a kis csőbe amiután kiad egy tablettát, amit meg kő kajolni.
  • Poki
    Ha tud valaki segítsen!
    Elakadtam ebben a gamában. Most Péntek van és be kell menni a klinikára valami kúrára. Meg is állapodok a "Vend a Cure" gép előtt de csak egy animot futtat aztán semmi. Ha bele pisálok az sem segít. Mi a szöszt kell csinálni, hogy ez is meglegyen? Már mindenkit ki írtottam de az sem segített :))
  • bfg900
    Directx, driverek mind azok, amiket a req-ben írtak, szóval ez nem lehet probléma.
  • bfg900
    Nem hajlandó nálam elindulni a game, annak ellenére hogy a demo tökéletesen futott. Ezzel áll le már rögtön az elején: Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57]

History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine
    Tipp?
  • Poki
    Töltsd le a netről az Alcohol 120%-ot azzal fel lehet írni mindent. Rákeresel oszt leszeded, meg egy cracket is találsz hozzá. Vagy ha nem írod ki akkor csinálhatsz vele virtuál meghajtót. de arra jó a daemon tools is. Szerintem végigjátszod utána Del. :D
  • Randal
    Szisasztok! nekem az aproblémám, hogy megvan a gamma, de nem tudom kiírni valami miatt...
  • Carlos
    Hehe...Csak nehogy ők hugyozzanak szájba!!!
    Amúgy nekem az (sem) tetszett benne, hogy mindig ugyanonnan kell indulni, ugyanazok a házak stb. Kissé uncsi!
  • WiZZaRD
    valoban sokkal tobb lehetoseg lett volna a temaban :-)) csak sajna nem lett minden kiaknazva, mondhatni eleg statikus a korulvevo vilag a gameban
  • Carlos
    Ha eddig nem tetszett, akkor ezek után sem fog!
    Told végig ha akarod, de ne várj a befejezéstől sokmindent. Nagyon gagyi a vége!!!
  • Poki
    Tegnap megnéztem a gammát, de eléggé kevésnek láttam. Nem igazán tudom most ez mi lenne. FPS-nek elég gyenge. elég hüjén áll a fószer kezében a stukker. Meg ha leesik a földre akkora mint egy ágyú. Arra is figyelhettek volna, ha belerúgok egy hullába akkor ne fúródjon már bele a falba és ne is essen át a lépcsőn. de lehet csak én akarok sokat. Lehet nem kellett volna megnéznem a DOOM III demot :]
    De azért végigtolom a gamét hátha fogok még kellemesen csalódni.
    ui: Nem akartam fikázni és nem vitázni akarok azzal akinek teccik, csak észrevételemet közöltem. :)
  • Taptarap
    Hát nem tartozik a kétszer jáccom vele játékok közzé de újdonságnak jó volt.
  • Carlos
    Elég vacak volt a játék vége!
    Azért jó volt, de nem nyomom végig mégegyszer!
    Végülis picit csalódtam benne!
  • Carlos
    Amúgy nekem az nem tetszik a gammában, hogy mindig ugyanonnan indulni, mindig ugyanazok a helyszínek satöbbi.
    Amúgy jó játék lenne, csak picit uncsi. De azért egyszer csak végignyomom.
    Tényleg, meddig megy a játék? Vasárnap estig? Csakmert most pénteknél járok (2 küldi kész a 4-ből) és szeretném tudni, hogy mennyi van még hátra. :)