NFS7:PU2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship> Látom, még van, aki értékeli a kultúrát :-)

Én már leszedtem az NFS -3-at, amelyben Ladákkal, Daciákkal és Skodákkal kell egymást (az õrületbe) kergetni. Tök jó, benne van az olajfolyás, az elektromos rendszer teljes megbénulása és a játék végére elrohad az autó!

CSOCSO
hat baromira remelem hogy nem ujabb porscheval jonnek ki... hanem inkabb High skates modjara minden mi szem szajnak ingere..s zal merci, ferrari, lambo porsche stb... porsche szep meg minden.. majd johet a HS 3 utan😊 de most MERCI SLR-t akarok nem forse gt-t
Lord Myn
Én már ott is Porsche-s voltam!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Bucser
bazz és ilyenkor gondolok bele, hogy milyen kibaszott öreg vagyok... NFS 1. részében még a Dodge viper volt a vitathatatlan kedvencem.... És már azzal is játszom és ez már a 9. résznél tartana....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Crokin
Hát ja, szerintem is sok már ez a halálos iram <#csodalk>

Repatarurgyán

Iori
ja ez lenne már a nfs9 😊

I love this game!

zippofcy
Bazz ez mennyit késik apám, már rég kijött az NFS: Underground sõt már az NFS: Underground 2 is. De ez még mindig sehol. Asszem hamarabb lesz NFS: Honda Unleashed is. Vagy NFS: Vin Diesel Special Edition. <#vigyor1>

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

The Garrett
mért már kipróbáltad?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zippofcy
Vegre kijott az elozo resz! Mar alig varom mikor bejelentik ennek a kesziteset! Eljen James Dead!
err Dean 😊 Mindhalalig porse!

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Na vegre, kijott az elozo resz demoja!

barret
hardwired-rõl nem jön!!! de supergamez-ról igeeeeeeeen,super!!!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

The Garrett
jah tényleg lesz benne egy Dream mod amiben megálmodja a karakterünk a jövõ sportkocsijait.

zippofcy
El vagytok maradva, az meg az elozo resz demoja lesz. Abban nem lesz Porsche, legfeljebb mutatoba 😊

hja ez csak a demo lécen majd 😊
http://www.need4speed.com.au
délben már szedheted is!
barret
ha meg üti a nfs 3 szintjét,akkor üdvözölhetjük az uj bajnokot!

Bérbe vehet? reklámfelület...

The Garrett
De gy jó kis polák nélkül mit érnek eme világnak gyöngyszemei?

The Garrett
www.warez.hu/kamugame/nfs7,ph5.5/downloadgame/lama/download.php.com.hu 😄

hol lehet leszedni

\'danja

Hustler_hu
Caps Lock rulez ? 😊
EBBEN IGAZAD VAN. VISZONT BENN VAN A TRUBANT ÉS A WÁRTBURG NEVÛ SZUPER SPORTKOCSI. 😊
Tudtok mondani nekem egy cimet ahonnan letölthetném?
The Garrett
de nem jó mert abban már nincs benne lauda, csak súmáker!

LESZEDTE MÁR VALAKI A NEED FOR SPEED 8: HIGH STAKES 2-T? SZERINTEM VALAMI ESZMÉLETLEN KIRÁLY. 400 AUTÓ 250 PÁLYA KIRÁLY FIZIKA KARRIER MÓD. SZAL MINDEN AMI KELL. LETÖLTENI: A WWW.KAMUGAME.HU CÍMRÕL LEHET.
zippofcy
Allitolag Daewoo Kalos is lesz benne, mert hogy a Porsche tervezte a futomuvet.

[Walaki]D`Lair
ja meg a bantu nigger nádvágó hímvesszeje 😄DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

The Garrett
minek ugyis bukósisak lesz rajta!

CSOCSO
lehet választani majd égett arcú laudát is driverként?😊
zippofcy
Remelem lesz benne elsokerek hajtasu auto is 😊

James Dean plusz a 130-as rajtszamu porsche...
Blasta
:-) Barmok!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jaja, benne lesz, sot, a diszdobozos kiadasban mellekelnek nehany cafatot abbol ami a baleset utan maradt belole!En mar meg is rendeltem azt amiben a hasnyalmirigye van, de ha az nem jon ossze akkor a patkobele is jo lesz!
zippofcy
Mit tudtok rola? Vannak mar kepek? Benne lesz James Dean???